P T R Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 bine ca voi aveti cu cine va certa da io??? m-am impacat cu insider si deja incep sa regret...ca nu mai am cu cine ma certa mi-e dor de silviu c. nu iti cumperi honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Arata super tare, seamana extrem de mult cu un motor prototip care lam vazut prezentat pe Dyscovery, Motor Cyz C2, faina! Are cineva o iedee cam cat costa? nu am citit tote povesitle de acolo asa ca daca scrie acolo va rog sa ma scuzatzi Asfalt dezghetzat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Estetic mie mi se pare mult mai urata decat XB 9/12 R. Aia mi se parea sublima, de la Buell. In rest, nu stiu cum se comporta in timp cureaua aia la transmisie, iar legat de sistemul de franare ZTL, banuiesc ca o fi ceva de capu' lui,nu doar ca-i 'patentat' de ei. Ca street bike /naked tind sa cred ca e foarte manevrabila, un adversar direct al Monsterului de la ducati. Probabil de aia se simte asa lezat Pistolaru Las' m3n, nu fi asa suparat, nu mai pune totul la inima. Daca ar fi sa-mi placa un motor de 'oras' cu siguranta ar fi XB 9/12R sau Ducati Monster (nu neaparat S4R, ca in oras nu ai unde sa exploatezi tot ce poate S4R). Sau un SV650S:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Ca street bike /naked tind sa cred ca e foarte manevrabila, un adversar direct al Monsterului de la ducati. Probabil de aia se simte asa lezat Pistolaru LOL, probabil ca nu reiese din posturile mele anterioare, dar in curand ma intorc la plasticate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Din cunostintzele mele de fizica, pinionu ala mare de pe spate poate sa inemne un singur lucr , CEL MAI MARE TORQUE, nustiu cat are top speed dar cred ca te aduce la aceea viteza cutremurator de repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Din cunostintzele mele de fizica, pinionu ala mare de pe spate poate sa inemne un singur lucr , CEL MAI MARE TORQUE, nustiu cat are top speed dar cred ca te aduce la aceea viteza cutremurator de repede! pinionul mai mare inseamna un singur lucru...se ridica mai repede....si are un top speed mai mic cuplul e dat de motor nicidecum de un simplu pinion totul e legat de angrenaje <small>--- Mesaj completat în 11 Jan 2008 20:21 -------------</small><br/>asta e pt toti "jmekerii" cu hayabuse firebladeuri r1-uri si ninje http://www.youtube.com/watch?feature=relat...p;v=b0A0gjUB2EI nu stiu cine a fost de vina dar la un moment dat il intreaba pe soferul masinii daca el a condus si a spus ca da la care i sa spus ca la omorat pe motociclist la care el se ia de cap ca si cum ar sti ca e vinovat ce pacat pacat ca a murit pacat ca a murit dintr-o prostie pacat ca a murit nu din vina lui macar atunci cand mori sa poti alege sa o faci cum vrei dar din pacate nu e asa...mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate