m3talik Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 cand iesim la o plimbare pe mobre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 cand iesim la o plimbare pe mobre? Cand o sa ajung sa o repar si sa-i fac si acte atunci poate ca ar merge ideea asta. Pana atunci eu stau pe tusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 21, 2007 Autor Share Postat Septembrie 21, 2007 Cand o sa ajung sa o repar si sa-i fac si acte atunci poate ca ar merge ideea asta. Pana atunci eu stau pe tusa fain ca va carati pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 oh da inca un timisorean cu mobra ma bucur ca nu sunt singur, parca ma tenteaza sa o pastrez si sa restaurez sunt multi in timisoara cu mobra dar din pacate nu pe drumuri:(speram sa ajungem si pe drumuri cu ele reconditionate si cu acte...eu am 3 mobre dar din pacate numa motorul nu si motocilceta numa bine si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 21, 2007 Autor Share Postat Septembrie 21, 2007 sunt multi in timisoara cu mobra dar din pacate nu pe drumuri:(speram sa ajungem si pe drumuri cu ele reconditionate si cu acte...eu am 3 mobre dar din pacate numa motorul nu si motocilceta numa bine si salutari cu faru pai acolo nu aveti unde sa va carati? nu pe drum ca nu e inscrisa !! oricum mobre asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Asta e MObracicleta mea:Pc pot sa spun is mandru d ea:P si ala sunt eu:P in rest Salutari cu faru si Asfalt uscat!!!!numa bine din Tm pt toti:banana: P.S:misto mobrele tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 21, 2007 Autor Share Postat Septembrie 21, 2007 Asta e MObracicleta mea:Pc pot sa spun is mandru d ea:P si ala sunt eu:P in rest Salutari cu faru si Asfalt uscat!!!!numa bine din Tm pt toti:banana: P.S:misto mobrele tuturor pai nu ai mai facut nimik la mobra ??? oricum arata destul de bine glm.........numai bine asfalt uscat salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 pai nu ai mai facut nimik la mobra ??? oricum arata destul de bine glm.........numai bine asfalt uscat salutari cu faru' daca merge sau daca ai deocamdata la mobra lu pleata-in-vant am reusit decat sa o reconditionam, vor urma niste modificari la motor si mai tarziu ca si aspect nu ne permite bugetu sa le facem pe toate numa bine si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 22, 2007 Autor Share Postat Septembrie 22, 2007 deocamdata la mobra lu pleata-in-vant am reusit decat sa o reconditionam, vor urma niste modificari la motor si mai tarziu ca si aspect nu ne permite bugetu sa le facem pe toate numa bine si salutari cu faru pai stiu ca e cam greu cu bugetu' in ziua de azi eu am facut iara niste poze intrati si va uitati pe poveastea mobrei mele mbr salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) bogdy21 nu ai cumva pe akasa 2 buc jante de fata ptr cart ? si pleata-n-vant nu e la karturi ? mobra de la constructie pana mai akum cateva luni .. o sa ii fac poze noi saptamana viitoare si o sa le pun Editat Septembrie 27, 2007 de gabitzu_mobristu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 bogdy21 nu ai cumva pe akasa 2 buc jante de fata ptr cart ? si pleata-n-vant nu e la karturi ? mobra de la constructie pana mai akum cateva luni .. o sa ii fac poze noi saptamana viitoare si o sa le pun asteptam pozele @gabitzu_mobristu' si mobristi nu mai sunteti??? asteptam poze cu mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 bogdy21 nu ai cumva pe akasa 2 buc jante de fata ptr cart ? si pleata-n-vant nu e la karturi ? mobra de la constructie pana mai akum cateva luni .. o sa ii fac poze noi saptamana viitoare si o sa le pun sorry nu am nici o janta de kart ca inca nu am kartu meu personal ci de la club si de acolo nu pot scoate nimc si mai ales ca ducem si noi lipsa de ele si pleata-in-vant nu e la karturi inca o sa incerc sa il bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 29, 2007 Autor Share Postat Septembrie 29, 2007 sorry nu am nici o janta de kart ca inca nu am kartu meu personal ci de la club si de acolo nu pot scoate nimc si mai ales ca ducem si noi lipsa de ele si pleata-in-vant nu e la karturi inca o sa incerc sa il bag Si la noi este club de karting dar mie numi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Si la noi este club de karting dar mie numi place Hahahahahahaha! normal k nu are 2 roti ci 4 de aia Nu?ceea ce misca pe 2 roti e interesant si sa mai si sara pe o roata sau peste mici rampe.............. e scula senzatia! --- Mesaj completat în 29 Sep 2007 18:47 -------------Am fost la "pleata-in-vint"frumoasa achiziztie si mai este de lucru la ea,i-am dat pedala de starter si o sai ii mai dau si alte maruntisuri pentru noua "iubita" k sa poata iesi cat mai repede pe ulitza si sa ne salutam cu faru k avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 29, 2007 Autor Share Postat Septembrie 29, 2007 Hahahahahahaha! normal k nu are 2 roti ci 4 de aia Nu?ceea ce misca pe 2 roti e interesant si sa mai si sara pe o roata sau peste mici rampe.............. e scula senzatia! <small>--- Mesaj completat în 29 Sep 2007 18:47 -------------</small><br/>Am fost la "pleata-in-vint"frumoasa achiziztie si mai este de lucru la ea,i-am dat pedala de starter si o sai ii mai dau si alte maruntisuri pentru noua "iubita" k sa poata iesi cat mai repede pe ulitza si sa ne salutam cu faru k avem! DA pt ca are 2 roti si oricum nu prea imi plac karturile da ca poti sa iti dai pe o roata si pleata-in-vint bv ca ai achizitionat pe "iubita" ta mobra numai bine asfalt uscat salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 io la karting am invatzat cum functioneaza motorul de mobra in mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 29, 2007 Autor Share Postat Septembrie 29, 2007 io la karting am invatzat cum functioneaza motorul de mobra in mare FAin eu am invatat cand miam luat mobra asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Mersi Ioska pt pedala si toate cele,acu astept numa sa ii dau drumul sa o aud cu toarce:Psalutari cu farul si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 Mersi Ioska pt pedala si toate cele,acu astept numa sa ii dau drumul sa o aud cu toarce:Psalutari cu farul si toate cele bune Ioska este un om de nota 20 va zic eu proprie experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 ms ms!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Na-va de va ofticatzi! O sa scanez si pun aici, dar nu ma zoritzi. Cine are de intrebat sa intrebe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Na-va de va ofticatzi! O sa scanez si pun aici, dar nu ma zoritzi. Cine are de intrebat sa intrebe.... o sa faci multi tineri care abia si-au luat mobra si le e teama sa intre in ea, fericiti abia astept sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 da multumesc ca ai pus pe topic mobra sa postezi cartea multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 am si io o carte Atelierul Micului Automobilist ce te invatza sa construiesti kart cu motor de mobra dar nu spune decat cateva chestii de reparatzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 Pai daca nu iti explica exact in carte ce rost are georgescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate