modoran Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Eram cu masina si nu conduceam eu, drept pt care n-am putut sa opresc. Era o motocicleta colorata cu galben si albastru si ceva autovehicul de teren. Care stiti mai multe dati detalii. Sper sa fie bine motociclistul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Da a fost accident...motociclistul este cat de cat ok....masina era un Hyundai Tucson. Alte detalii nu pot sa va dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 E un zmeu Activ si pe forumuri Am putea spune: bine ca a scapat doar cu atat. Clavicula rupta + contuzii. Mobra... destul de grav. Si nici nu i-a golit portofelul nemernicului cu Tucson care nu i-a dat prioritate. Accidentatule, ai cuvantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Nu se mai poate asa , aproape zilnic se intampla un accident. Sanatate multa motoristului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Baiatu e ok , mobra sifonata. N-a fost vina lui clar si....cam aia e... Poa sa pastreze silentio pt ca stie ca s-ar umple mii de pagini de aberatii... A fost accidentu , motoristu e ok , se cunosc vinovatii , se platesc urmarile... Topic close Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 cred ca daca s-ar afla cine e juma de motociclism.ro ar da petrecere diseara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 cred ca daca s-ar afla cine e juma de motociclism.ro ar da petrecere diseara ) Ar fi rafturile goale la hypermarketuri in plm ) Noi sa fim sanatosi !! Noi e sexy, lumea e rea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Dublu post....merge ca un cacao forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 sa spun..sa nu spun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 sa spun..sa nu spun ... spune ca sa stim si noi cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 era clar un incostient...de fapt toti suntem inconstienti ca mergem pe motoare...ar trebui sa fim inchisi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 (editat) o plimbati in barci , cine e, nu e, uite e, ba nu e...inchideti topicul si gata Sanatate motociclistului si bine ca nu s-a intamplat mai rau,asta conteaza. Editat Septembrie 20, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 bai mai lasati audienta in suspans ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Da' ziceti ma cine a fost , ca m-ati facut curios . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Deci gen veneam asa...iese asta in cativa metri pe toata banda,initial vroiam sa`l ocolesc prin stanga dar masina nu se mai oprea ... frana grava,impins in scarite ca sa sar...da` m-am dat peste cap ...motoreta s-a rostogolit, a cazut peste mine , din mine in masina (bine ca a atins masina) pe capota si dupaia pe jos ... eu m-am ridicat instant , am vrut sa ridic motoreta dar mi s-a taiat respiratia,dupaia ma uitam sa vad daca i-am atins masina. Omu mai speriat ca mine , mai avea putin si lesina. Spital,politie bla bla bla ..Eu clavicula stanga fracturata,contuzii la genunchi,sold si glezna stanga...doar clavicula ma deranjeaza in rest totu e ok mai putin cand tusesc si simt ca ma rup cu totul. Aveam casca si geaca pe mine atat , casca si-a facut din plin datoria ptr ca am dat destul de tare cu bostanul de asfalt si n`am nimic la cap (F IMPORTANTA CASCA LUME) iar geaca...protectii full , dar se pare ca motoreta mi-a aterizat cu roata direct pe clavicula .... Astept acum sa vad ce daune am la motoreta , e posibil sa fie dauna totala si deci s-o schimb ... si asa vroiam altceva, sa zicem ca e binevenit... Sfatul meu , echipamentul e sfant mai ales casca si usor cu viteza prin oras ...eu aveam viteza Ms celor care au fost langa mine si m-au ajutat,se stiu ei care...multumesc si motociclistilor care au trecut p`acolo si n-au oprit..bafta PS : nu caut "insanatosire grabnica" , "ti-am zis eu" , si alte dastea ...ptr toti cei care cred ca lor nu li se poate intampla...si eu credeam la fel ...Vreau sa subliniez doar importanta echipamentului si viteza in oras . Cum ma repar,din nou pe mobra..acelasi stil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Deci gen veneam asa...iese asta in cativa metri pe toata banda,initial vroiam sa`l ocolesc prin stanga dar masina nu se mai oprea ... frana grava,impins in scarite ca sa sar...da` m-am dat peste cap ...motoreta s-a rostogolit, a cazut peste mine , din mine in masina (bine ca a atins masina) pe capota si dupaia pe jos ... eu m-am ridicat instant , am vrut sa ridic motoreta dar mi s-a taiat respiratia,dupaia ma uitam sa vad daca i-am atins masina. Omu mai speriat ca mine , mai avea putin si lesina. Spital,politie bla bla bla ..Eu clavicula stanga fracturata,contuzii la genunchi,sold si glezna stanga...doar clavicula ma deranjeaza in rest totu e ok mai putin cand tusesc si simt ca ma rup cu totul. Aveam casca si geaca pe mine atat , casca si-a facut din plin datoria ptr ca am dat destul de tare cu bostanul de asfalt si n`am nimic la cap (F IMPORTANTA CASCA LUME) iar geaca...protectii full , dar se pare ca motoreta mi-a aterizat cu roata direct pe clavicula .... Astept acum sa vad ce daune am la motoreta , e posibil sa fie dauna totala si deci s-o schimb ... si asa vroiam altceva, sa zicem ca e binevenit... Sfatul meu , echipamentul e sfant mai ales casca si usor cu viteza prin oras ...eu aveam viteza Hai ca nu a fost asa greu sa nu mai ramai incognito Se intampla oricui..dusmanii virtuali ce sa faci .....m-a rupt motoru ala cand l-am ridicat:)) si acu ma doare mana....urat ba nu ai postat aicia ca te-am ajutat in tuate ) Noi sa fim sanatosi ....motoru plm ai stricat unu din putinele movistaruri care mai existau TU te faci bine...ca drac mort si rata inecata nu ai sa vezi PS. s-a vazut foarte bine ...daca ne infigeam amandoi cine ne mai ridica motoretele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Si?Ce altceva ati mai invatat din acest incident copii? Sanatate multa --- Mesaj completat în 20 Sep 2007 19:13 -------------Si?Ce altceva ati mai invatat din acest incident copii? Sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 ma, bine ca esti sanatos...poate tragi ceva invataminte dupa faza asta cel mai bine e ca ai remarcat ce poate provoca viteza excesiva in oras, si faptul ca puteai foarte bine sa nu mai traiesti acum as avea o intrebare: stiindu-te experimentat(din ce te lauda turma ta), acolo in zona nu cumva e piatra cubica?din cate stiu eu, ca incepator, nu e prea de incredere piatra cubica, mai ales la viteze mari in general, ca sfat pot sa iti spun doar ca pe viitor sa fii mai precaut, pt ca, precaut si cu viteza legala, vedeai obstacolul si franai, altfel, la o viteza mare, viteza de reactie e redusa, si nu poti anticipa miscarile din trafic, daramite sa si faci ceva util, indiferent ce instincte ai avea... pana la urma toti riscam sa o patim...difera doar modul in care o patim, si, daca tot ai spus ca vei conduce pe viitor in acelasi fel(cu viteza in oras) ai grija pe viitor la tiruri sau tatre de jandarmi...te busesti bine in ele insanatosire grabnica si ma bucur ca nu ai cotonogit si nevinovati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Nu este piatra cubica acolo....cine stie intersectia vizibilitatea este redusa de ambele parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Vine banu la fix ... in primavara . Ia si tu ceva cu cuplu mai mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Vine banu la fix ... in primavara . Ia si tu ceva cu cuplu mai mare . Un ciopar:)) Dupa tot ce s-a intamplat chiar imi permit sa rad...cand totul se termina cu bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Doamne fereste, bine ca nu a fost mai grav. Cred ca ar fi fost cel mai lung topic daca s-ar fi intamplat ceva mai grav cu Reverse( Doamne fereste inca o data). Deci inconstienta isi spune cuvantul. BAFTA OMULE , sa te recuperezi urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 eu cred ca se modifica "Stilul"...cat despre asigurari: CASCA OCHII CA EU ASTEPT DE 5 LUNI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 eu cred ca se modifica "Stilul"...cat despre asigurari: CASCA OCHII CA EU ASTEPT DE 5 LUNI!! El o sa astepte mai putin ma ca s-a dat peste cap doar o data ... nu de doua ori ca tine , negativistule . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Macar sa fi invatat din faza cu viteza Echipamentul te-a scapat acum. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate