sorinavram Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 A postat cineva mai demult un wheelie cu o Electra Glide, se ridica de ziceai ca-i Ducati Monster. Banuiesc ca omul pusese ceva bolovani in coburi si in topcase. Hai c-o dam in speederisme si va trage Blackul de urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Buna ideea, da sper ca e din metal f moale la cat e de gros , ca doar nu protejezi scutul de indoituri... heheheh ma , nu e complicat cu wheelie-ul daca prinzi unde sa lasi greutatea corpului si cum sa tragi de carman - altfel fuge roata si pix ridicari. Nasol e cand ai ajuns la o anumita "altitudine" mainile deja sunt in spatele umerilor si gata, pici inapoi. Nu ajungi sus cum trebuie ca sa poti sa te menti, si nici Hayabusa turbo nu esti sa accelerezi in asa fel incat sa ramana bicla ridicata doar la 30 de grade pentru o vesnicie... hehehe Ma bate gandul sa imi mai fac o "montura " completa de ghidon, clip-on f scurt sau zbar de 10 cm inalt care vine in jos, care sa-l pun sus doar pt scamatorii... heheheh... poate dupa ce imi schimb cureaua... mai vedem Ahoi, e din fier, daca il puneam din aluminiu se ducea nabii la primul damb, in plus e prins intre cadru si comenzile avansate asa ca shock-ul e absorvit in surube deci mai degraba se rup suruburile care din cate stiu eu sunt dintr-un duraluminiu. Apoi succes in tentativele tale de a face wheelie si sper sa nu ai evenimente urate de pe urma lui, oricum acuma la tine vine vara asa ca precis te mananca sa mergi de nebun si sa te bucuri de jucaria ta. Bafta si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Tu sti barbate, daca ai facut-o carne de tun sau nu! La tentativa de wheelie ma mai gandesc,,, e tare greu ca nu cred ca as ajunge cu mainile! In seara asta am meres sa momim un raulet ca sa mergem poimaine la pescuit(140 km). Am ramas impresionat de XJ400 in curbe... intra aproape ca mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) * wanna be cool? Editat Octombrie 11, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 * wanna be cool? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Nu stiu cat e de on sau off topic, dar pentru mine e placere sa vad video-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 e, ce te faci tu daca baetu pierdea shlapu' ai ? pierdea si mojo-ul in acelasi timp ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 pff.. prima echipa care se va gindi sa mearga in motoGP cu Harley prapad mare o sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 pff.. prima echipa care se va gindi sa mearga in motoGP cu Harley prapad mare o sa faca intr-o buna zi,se va intimpla si asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 intr-o buna zi,se va intimpla si asta... * normal! ...doar acuma mi-am luat si eu Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 * normal! ...doar acuma mi-am luat si eu Harley HEY te cert un pic, tot nu ai pus poze cu HD-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 HEY te cert un pic, tot nu ai pus poze cu HD-ul tau pana sa puna poze aici, mai bine isi face una pentru acasa, ca nu am vazut-o cu harley-ul in ultimul timp... cica de frig, a fost explicatia. *Cria: dar la mare de 1 Mai nu ti-a fost frig ? intreb si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 pana sa puna poze aici, mai bine isi face una pentru acasa, ca nu am vazut-o cu harley-ul in ultimul timp... cica de frig, a fost explicatia. *Cria: dar la mare de 1 Mai nu ti-a fost frig ? intreb si eu * nu mi-a fost, ca atunci ma incalzea ...dorinta ptr. Harley. haide, bre, ca il scot sambata. te bagi? pana la Biker's, bem o ciocolata... (stii ca ma racit, da, ca am mers cu "shapca" open face, hm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Da sa faci 2-3 poze asa de curiozitatea noastra. Oricum nu te plange de frig ca te invit aici si cred-ca o sa ma injuri, eu chiar azi ies una si aici nu sunt mai mult de 5-8 grade, si m-am dat cand au fost -2,-3 si ningea Editat Octombrie 26, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Da sa faci 2-3 poze asa de curiozitatea noastra. Oricum nu te plange de frig ca te invit aici si cred-ca o sa ma injuri, eu chiar azi ies una si aici nu sunt mai mult de 5-8 grade, si m-am dat cand au fost -2,-3 si ningea * iaca si poze: (azi Bucuresti - Giurgiu, cam frigut pe linie dreapta, unde am dat gaz, evident! culorile toamnei in lumina dupamiezii - priceless! vant pe alocuri si TIR-uri multe - coafura insa rezista!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 * iaca si poze: (azi Bucuresti - Giurgiu, cam frigut pe linie dreapta, unde am dat gaz, evident! culorile toamnei in lumina dupamiezii - priceless! vant pe alocuri si TIR-uri multe - coafura insa rezista!) acum am vazut invitatia... oricum asa trebuie sa vedem harley-ul tau... cand il scoti la plimbare ! Bun... si frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 * iaca si poze: (azi Bucuresti - Giurgiu, cam frigut pe linie dreapta, unde am dat gaz, evident! culorile toamnei in lumina dupamiezii - priceless! vant pe alocuri si TIR-uri multe - coafura insa rezista!) nice bre. doua mumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Frumoasa jucarie ti-ai luat @Cria_p, sa ai noroc de el si fara evenimente negative, oricum ai avut si un zambet creat de ''jucaria'' asta in timp ce o calareai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 nice bre. doua mumoase! * merci! p-a ta cand o vedem? acum am vazut invitatia... oricum asa trebuie sa vedem harley-ul tau... cand il scoti la plimbare ! Bun... si frumos! * bineeee, data viitoare, arunc cu buzduganul in Pipera. poate asa va treziti si voi! Frumoasa jucarie ti-ai luat @Cria_p, sa ai noroc de el si fara evenimente negative, oricum ai avut si un zambet creat de ''jucaria'' asta in timp ce o calareai. * daaa, numa' zambetul ala m-a ferit de raceala ieri, la ce soare cu dinti a fost... promit sa nu va aratam decat evenimente pozitive, duomnu' si merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 * merci! p-a ta cand o vedem? am adus-o saptamana trecuta. acum ii fac plinul cu uleiuri, RAR, inmatriculare si e gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Un lucru este foarte clar : comunitatea proprietarilor de Harley in Romania este in plina ascensiune ! am adus-o saptamana trecuta. acum ii fac plinul cu uleiuri, RAR, inmatriculare si e gata de drum sa o folosesti sanatos si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 am adus-o saptamana trecuta. acum ii fac plinul cu uleiuri, RAR, inmatriculare si e gata de drum You lucky... Tot mai prinzi o zi-doua de plimbare, cred...La mine mai dureaza (inca) vreo 2 sapt. Acu' e prin Malta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Un lucru este foarte clar : comunitatea proprietarilor de Harley in Romania este in plina ascensiune ! sa o folosesti sanatos si fara incidente ! multam fain You lucky... Tot mai prinzi o zi-doua de plimbare, cred...La mine mai dureaza (inca) vreo 2 sapt. Acu' e prin Malta vreo doua saptamani-trei, dupa care iernat in barlog si scos nasul prin februarie. totul tine de cat de repede rezolv cu inmatricularea:). nici tu nu mai ai mult intrebare intrebatoare: HD merge numai pe baterie HD? a mea e moarta, nu tine amperajul. Am incarcat-o si la prima apasare s-a descarcat. exista alte baterii care pot face aceeasi treaba, din ce stiu HD consuma puternic si am inteles ca face muci alte baterii precum Varta. din ce stiu parca Yuasa mai fabrica baterii pt HD. Doi la mana: cine cunoaste pe cineva cu un Cross Bones: am nevoie de site pt. o zi sa trec de ITP. la mine a venit cu tobele golite, mama lor de aemricani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 pt baterie,dute la garaj la Aleho(Draculas Harleywood)sau vorbeste cu baietii de la R&W. site poate tot acolo gasesti....dar dute cu ea asa,poate trece...eu asa am facut,si nu am avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate