andrei belcic Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 @aditorpan: termina cu porcariile, n-ai cum sa ajungi cu dominatorul pe moldoveanu decat daca il duci piese si il montezi acolo. chiar si cu un exc e foarte greu si ultimi 200m nu cred ca se pot urca nici cu ala... eu am ajuns pana sub moldoveanu dinspre Valsan dupa 3-4 saptamani de cautat trasee si posibilitati de atacare a varfului...poate cu o motoreta de trial si mult antrenament.... dar si asa am mari dubiidaca vrei sa pleci cu dominatorul acolo iti dau eu 100 de euro pe el, sigur iesi mai castigat si daca esti cuminte dupa doua luni ti-l vand inapoi la un pret promoional Foarte adevarata partea cu Vf. Moldoveanu dar m-am uitat prin tot topicul si nu am vazut legatura aditorpan-Dominator-Vf. Moldoveanu. Stiu ca are BMW Dakar si ca a spus ca a ajuns pe Transalpina, Balea, Calimani si Stelvio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 2009m pe gps cu xt, mai sus de lacul iezer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 2009m pe gps cu xt, mai sus de lacul iezer.. Am urcat pe jos cand aveam 9 ani pana la Lacul Iezer, dar pe unde spui tu acum 34 de ani era un drum forestier, tin minte ca la intoarcere am coborat pe el pana la Cabana Voina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Am urcat pe jos cand aveam 9 ani pana la Lacul Iezer, dar pe unde spui tu acum 34 de ani era un drum forestier, tin minte ca la intoarcere am coborat pe el pana la Cabana Voina. Drumul Voina - Vacarea - Crucea Ateneului este degradat acum. Se poate face doar in regim hard enduro. Accesul cel mai usor, la ora actuala, este: Rausor - Portareasa - Iezerul Mic - Crucea Ateneului. In ambele cazuri privesti lacul de pe buza caldarii glaciare. Crucea Ateneului - Lac: hard enduro. Crucea Ateneului e pe la 2290m dar drumul dinspre Portareasa ajunge pe la 2350m. Mai exista trasee interesante in zona: Slatina - Mt. Setu - Mt. Papau - Iezerul Mic - Crucea Ateneului. sau: Valea Mare Pravat - Argesel - Mt. Mara - Poiana Gradisteanu. Pana sub Vf. Papusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 am fost acum 10 zile la iezer urcand de la cabana voina se merge lejer pe forestieru care pleaca de la baraj sau un pic mai greu de langa cabana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 am fost acum 10 zile la iezer urcand de la cabana voinase merge lejer pe forestieru care pleaca de la baraj sau un pic mai greu de langa cabana De la cab Voina ai urcat cu EXC cred. Nu cu ST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) @aditorpan: termina cu porcariile, n-ai cum sa ajungi cu dominatorul pe moldoveanu decat daca il duci piese si il montezi acolo. chiar si cu un exc e foarte greu si ultimi 200m nu cred ca se pot urca nici cu ala... eu am ajuns pana sub moldoveanu dinspre Valsan dupa 3-4 saptamani de cautat trasee si posibilitati de atacare a varfului...poate cu o motoreta de trial si mult antrenament.... dar si asa am mari dubiidaca vrei sa pleci cu dominatorul acolo iti dau eu 100 de euro pe el, sigur iesi mai castigat si daca esti cuminte dupa doua luni ti-l vand inapoi la un pret promoional Amice .... inainte sa te bagi in seama in mod gratuit, citeste cu atentie topicul si ceea ce am afirmat cu cateva pagini inainte. Nu am sustinut ca as fi fost pe Moldoveanu si nici nu detin Dominator. Foarte spiritual flacaul, doar ca e complet in aer, probabil datorita altitudinii mari Editat Septembrie 30, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 drumul voinea - vacarea - crucea ateneului este un pic dificil pana la iesirea in golul alpin unde se afla stana , am urcat acum 2 sapt pe un forestier destul de abrupt dar bine facut era uscat insa daca ploua cred ca lucrurile se complicau mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 De la cab Voina ai urcat cu EXC cred. Nu cu ST. da, am fost cu EXC-u, dar pe langa baraj se poate urca si cu ST ca au refacut astia drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 4670m, Tadjikistan, impreuna cu "samolapraga" asta nu se pune. acolo ajungeai si cu TV-ul, astistenta tehnica a CAP-ului. totusi era vorba de enduro, nu de plimbatul cariciorului pe asfaltul din parc. manelistu care merge la balea tot asa poate spune, ca el a urcat cel mai sus, mai sus decat unul cu hard enduro care a ajuns la 2000 m prin paduri cu codri verzi, peste ape si pante dificile. sigur, cand se termina drumul, caci nu poti direct din oras. dar nici sa mergi pe asfalt la 15 mii de metri si sa spui ca esti enduristul care a atins luna cu mana...sau mana cu luna, sau cum se mai poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Inteleg din ce scrii ca ai fost si tu acolo si cam stii ce si cum ..bravo tie. Oricum, ne cerem scuze daca nu ne-am ridicat la nivelul standardelor tale, o sa ne dam silinta sa facem mai mult data viitoare Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Inteleg din ce scrii ca ai fost si tu acolo si cam stii ce si cum ..bravo tie.Oricum, ne cerem scuze daca nu ne-am ridicat la nivelul standardelor tale, o sa ne dam silinta sa facem mai mult data viitoare Mark io ti-am zis man,nu mai plimba trotineta pe asfalt si incearca si tu ceva mai tare.o iesire la padure,mai hard asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 io ti-am zis man,nu mai plimba trotineta pe asfalt si incearca si tu ceva mai tare.o iesire la padure,mai hard asa.... Tu chiari crezi ca tine exc-ul de 200 pentru plimbare pe asfalt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Tu chiari crezi ca tine exc-ul de 200 pentru plimbare pe asfalt ? tinere,te bagi unde nu-ti fierbe oala.si moron e tactu',da?! hai,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Amice .... inainte sa te bagi in seama in mod gratuit, citeste cu atentie topicul si ceea ce am afirmat cu cateva pagini inainte. Nu am sustinut ca as fi fost pe Moldoveanu si nici nu detin Dominator. Foarte spiritual flacaul, doar ca e complet in aer, probabil datorita altitudinii mari scuze, era pentru userul motoadvpunctro.... ma bed, the weeed bro.... Editat Octombrie 1, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Iezer cu GS-ul mare, anul trecut, cu mazariche. Grossglockner cu F650 in 2007. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Inteleg din ce scrii ca ai fost si tu acolo si cam stii ce si cum ..bravo tie.Oricum, ne cerem scuze daca nu ne-am ridicat la nivelul standardelor tale, o sa ne dam silinta sa facem mai mult data viitoare Mark Se accepta...cu indulgente...totusi, data viitoare sper sa nu vad poze cu taxiul in capitala Boliviei sau poate chiar din Anzi , sa-mi spuneti ca v-ati urcat direct pe izvorul Amazonului...uite ce sus am ajus noi enduristii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Se accepta...cu indulgente...totusi, data viitoare sper sa nu vad poze cu taxiul in capitala Boliviei sau poate chiar din Anzi , sa-mi spuneti ca v-ati urcat direct pe izvorul Amazonului...uite ce sus am ajus noi enduristii! dodo , tu cu ce motor te dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 dodo , tu cu ce motor te dai? nx, xr, cbr si xj 900. de ce intrebi? Mesaj completat cu ultimele doua ocazional. cu celelale intensiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 de ce intrebi? Probabil din cauza faptului ca nu pari sa ai nici 16 ani judecand dupa interventiile tale de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate