mihai_prd Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 ce dreacu v-aţi pus avatarele alea cu D.M. că nu vă mai deosebesc, tre mereu să citesc nicku'.. Aresule, în altă ordine de idei, eu am mai mult plastic deoarece e mai mare..aşa că se compensează cu şaua ta..3 kile de plastic numai pe aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 ce dreacu v-aţi pus avatarele alea cu D.M. că nu vă mai deosebesc, tre mereu să citesc nicku'.. vorbeshte cu aresu' ca mi-a furat avataru'??? ce vina am eu!!!! da las' ca ai nevoie de atentzie distributiva in viatza!!!! shi e DAC MOTORS, NU D.M., ca asta-i numele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 poate imi furati avatarul si mie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 vorbeshte cu aresu' ca mi-a furat avataru'???ce vina am eu!!!! da las' ca ai nevoie de atentzie distributiva in viatza!!!! shi e DAC MOTORS, NU D.M., ca asta-i numele meu agitatie mare,semne de intrebare ca DACU apare aici in avatare si ce bine-mi pare ca fac haita mare succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 STATI ASA CA DACII PE MOTOARE SINT PRIETENII MEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Ahoi! Un vechi topic vadca pe care l-am descoperit din intamplare (tare vechi - 2005 ultimul post), si despre ceea ce vorbeati voi aici incepe usor sa capete contur! 1. Chopper Academy - el e primul! Care mai exista pe la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Ahoi!Un vechi topic vadca pe care l-am descoperit din intamplare (tare vechi - 2005 ultimul post), si despre ceea ce vorbeati voi aici incepe usor sa capete contur! 1. Chopper Academy - el e primul! Care mai exista pe la noi? Cam amestecat cu Speed Academy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 @ IceLord poate pe la tine prin zona Harghita Covasna sa fie choppers only... Ma mai uitam pe net zilele astea sunt vreo 4 -5 MC-uri pe linga tine. Baga o vizita Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cam amestecat cu Speed Academy... Apoi cred-ca sau gandit si la cei cu speed si in final nu au ramas exclusivisti ,dar la baza sunt oameni pasionati de genul "rebel"! Mesaj completat @ IceLord poate pe la tine prin zona Harghita Covasna sa fie choppers only... Ma mai uitam pe net zilele astea sunt vreo 4 -5 MC-uri pe linga tine. Baga o vizita Bafta Cunosc cluburile de aici si nu-s exclusiviste: Blues Riders MC (cel mai batran club moto din RO) sunt din Gheorgheni si sunt mai mult cu cross/touring/speed si ceva choppere/crusier! Daimler MC (al doilea ca varsta dupa Blues Riders) sunt din Odorhei si ei majoritatea cross/touring/speed si ceva choppere/crusier! Independent Eagles MC tot din Odorhei si aici majoritatea sunt chopper/crusier dar sunt si multe speed-uri si cross-uri! Free Frogs MC sunt din Tg Secuiesc si acestia sunt cross/touring/speed si ceva choppere/crusier! Ar mai fii ceva prin Miercurea Ciuc dar nu stiu nimic de ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate