q_simi Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) si eu vin si pe la 8 ma duc la Apasu. Editat Iunie 30, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Putin off topic Ne-am trezit la serviciu cu 15 fete peste noi , ne-au dat red bull si o invitatie aici. 4 iulie: "Piata Constituției din capitală va fi scena unei sesiuni incitante de FMX. Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin Âşi Steven Stuyven vor executa trick după trick începând cu ora 19:00, intrarea liberă." Poate va intereseaza, sau poate ne strangem mai multi si mergem impreuna acolo. Editat Iunie 30, 2009 de arrakis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Putin off topic Ne-am trezit la serviciu cu 15 fete peste noi , ne-au dat red bull si o invitatie aici. 4 iulie: "Piata Constituției din capitală va fi scena unei sesiuni incitante de FMX. Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin Âşi Steven Stuyven vor executa trick după trick începând cu ora 19:00, intrarea liberă." Poate va intereseaza, sau poate ne strangem mai multi si mergem impreuna acolo. eu o sa fiu la o nunta in afara Bucurestiului we asta ... sa faceti poze si pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 http://www.accuweather.com/world-forecast-...ic=1&fday=3http://www.weather.com/outlook/travel/busi...XX0003?dayNum=2 http://vremea.kappa.ro/bucuresti/bucuresti.html Cam asa se anunta sa fie joia asta...xcum eu vin. Se pare ca vine si Danji...altcineva ? Vin si eu Ploua, ninge vin sigur...sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Putin of topic poate va intereseaza, sau poate ne strangem mai multi si mergem impreuna acolo. Eu nu stiu daca vin pentru ca merg la concert la Santana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Eu nu stiu daca vin pentru ca merg la concert la Santana. hmm.. Santana vs Moto stuff. Eu aleg moto have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Motot stuff vad des prin tara, Santana 1 data in viata. Editat Iunie 30, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Motot stuff vad des prin tara, Santana 1 data in viata. dar tot te urasc pt asta ( Nu stiu daca mai apuci sa-l vezi al'data, cu atat mai nasol pt mine care nu pot sa vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 arrakis, tu ai venit in parcare la Ubisoft sa ma tragi de urechi ca nu vin la intalniri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 vin si eu sambata la show-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Avem un nou titlu Dupa multe mesaje si telefoane ... am reusit sa-l schimb. Multumirile si berile le astept maine la Academia Militara incepand cu ora 19:00-19:15 trecute fix...daca nu reusesti sa ajungi saptamana asta, te asteptam si saptamanile viitoare pe la aceleasi ore in aceeasi zi din saptamana in aceeasi locatie. Noi vom fi acolo... Editat Iulie 1, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Editat Iulie 1, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) arrakis, tu ai venit in parcare la Ubisoft sa ma tragi de urechi ca nu vin la intalniri ? dap, eu eram ala. Ma bucur ca ai joinat, ne vedem prin parcare si joia la intalnire. Editat Iulie 1, 2009 de arrakis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Legally_blonde te astept maine fata sa ne tzucam. (( A nu se intelege ca nu sunt pe invers, daaaaaaa? Ma bucur f tare ca mai e o gajica GS-ista intamplator cu mobra ca a mea si plus de asta suntem si aliate in razboiul cu pisi-urile. )) Editat Iulie 1, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Legally_blonde te astept maine fata sa ne tzucam. (( A nu se intelege ca nu sunt pe invers, daaaaaaa? Ma bucur f tare ca mai e o gajica GS-ista intamplator cu mobra ca a mea si plus de asta suntem si aliate in razboiul cu pisi-urile. )) imi dai seama ce o sa fie acolo....2 tipe care se pupa... sa vezi fluieraturi si ambalari de motoare... eu as vrea sa si ploua maine ... tricouri ude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Nebunule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Legally_blonde te astept maine fata sa ne tzucam. (( A nu se intelege ca nu sunt pe invers, daaaaaaa? Ma bucur f tare ca mai e o gajica GS-ista intamplator cu mobra ca a mea si plus de asta suntem si aliate in razboiul cu pisi-urile. )) yesss............... Muahahahahahaha abia astept sa va vaz...merg si azi la arc, dar intai o sa ies la un cico ...unde crezi pe dorobanti ( imi ein drum oricum ) sa le sfidez cu tinuta mea non sexual pe pitzipoancele din zona imi dai seama ce o sa fie acolo....2 tipe care se pupa...sa vezi fluieraturi si ambalari de motoare... eu as vrea sa si ploua maine ... tricouri ude... hai tu ca te-om pupa si pe tine...mai ales io ca te vad pt prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Sa stii ca Mihai e cel mai gelos GS-ist pe care l-am vazut. Tre' sa avem grija de el, mititelul. Sa nu il neglijam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 nu ma suparati ca va tai gherutele...si n-o sa mai aveti cu ce sa va mai zgariati/pisiciti cu alea de dorobanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 vezi cum esti? Eu zic ca tre' sa avem grija de tine si tu imi tai gherutele? Miaaaaaau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 nu ma suparati ca va tai gherutele...si n-o sa mai aveti cu ce sa va mai zgariati/pisiciti cu alea de dorobanti vai tu da eu nu ating piztipoance ca prostia se ia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Se apropie intrunirea de la Predeal de pe 10-12 iulie. Eu mi-am luat liber pe 10 ca sa pot pleca cu cortul acolo. Astept doritori si daca mai sunteti sa stabilim o ora de intalnire si o locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Se apropie intrunirea de la Predeal de pe 10-12 iulie. Eu mi-am luat liber pe 10 ca sa pot pleca cu cortul acolo. Astept doritori si daca mai sunteti sa stabilim o ora de intalnire si o locatie. si eu voi veni cu inca un biker in parcare la ikeea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 eu n-am cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 eu n-am cort iti dau eu cort Azi ne intalnim la Arc dupa ora 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate