mdvd Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 acum ca stim cine NU vine, e cineva care vine la academie? eu vin.. sper sa ajung pe la 19 si-un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 acum ca stim cine NU vine, e cineva care vine la academie? Apropo, de ce este intalnirea joi? Eu sunt "biker de weekend", si joi sigur nu ajung pe sa. De ce nu ne intalnim io stiu, duminica seara (ca sambata seara poate mai sunt unii plecati la ture)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Apropo, de ce este intalnirea joi? Eu sunt "biker de weekend", si joi sigur nu ajung pe sa. De ce nu ne intalnim io stiu, duminica seara (ca sambata seara poate mai sunt unii plecati la ture)? Vin si eu astazi, dar trebuie sa o tai ceva mai devreme. Legat de ziua pentru intalnire, si eu cred ca in week-end ar fi cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) Apropo, de ce este intalnirea joi? Eu sunt "biker de weekend", si joi sigur nu ajung pe sa. De ce nu ne intalnim io stiu, duminica seara (ca sambata seara poate mai sunt unii plecati la ture)? Am zis sa ne vedem inainte de we pentru a stabili ceva iesiri plimbari de we ... initial ne-am vazut vineri, e un tip care nu poate ajunge vineri si am mutat-o joi ... ora 19:00 - asa a picat. Pe parcursul saptamanilor am observat ca e destula lume care nu poate ajunge...fie joia fie la ora 19:00. Dupa mine ar fi fost mai bine vinerea din mai multe motive: - Stii cu exactitate ce faci a doua zi...daca esti/sau nu disponibil pentru o iesire; - Ca sa nu ne intalnim si sa ne uitam unii la altii - ar fi frumos sa ne vedem dupa care sa iesim si la o plimbare - vinerea se poate prelungi plimbarea pana dimineatza daca nu se pleaca nicaieri in we / joia nu prea ca vineri lucram; - Unii nu tin motorul aproape de ei pe saptamana ... il iau doar in we - deci ar putea veni si ei daca ar fi vinerea. Cu ora 19:00 nu prea stiu ce sa zic - mergea si un 20:00 sau chiar 20:30 - mai ales acum vara. Unii nu ajung la 19:00, altii ajung pe fuga dar fara motor ca n-au apucat sa-l ia de acasa...daca ar fi mai tarziu ar avea lumea timp sa ajunga. Eu unu termin la 17:30 si ajung acolo la maxim 18:00 dupa care astept. Daca ar fi nitel mai tarziu as avea timp sa trec pe acasa - asa ma duc pana acasa beau un pahar cu apa si ma intorc sa ajung la 19:00 - 19:15 ... Eu as veni si daca s-ar muta vinerea la o ora mai tarzie sa ajunga mai multa lume si sa putem bantui mai mult - pana spre miezu' noptii. Ceva propuneri de modificari - spre binele tuturor? Spuneti cand puteti veni si hotaram in functie de posibilitatile fiecaruia. Editat Iulie 23, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) joi sau vineri nu prea conteaza pt mine, numai sa nu schimbati locatia Editat Iulie 23, 2009 de Nk155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2008 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 salutare ! pentru mine nu conteaza ziua , numai sa se ofere cineva sa stea si sa aibe grija de copilul meu cat sunt la intalnire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 salutare !pentru mine nu conteaza ziua , numai sa se ofere cineva sa stea si sa aibe grija de copilul meu cat sunt la intalnire.... Off-T:Adu-l in rucsac! On-T:Azi vin.Unii stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) Intalnirea GSFZGPZ-istilor de la Academie care mai tarziu s-a lasat cu o fuga pana la Biker's Club . II las pe fiecare din poza sa se prezinte (optional). Editat Iulie 23, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 azi la adunare, da? zicea vajumic ca vine si el sa vb clar cine vrea tricou ca sa le faca pe toate odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Off-T:Adu-l in rucsac! On-T:Azi vin.Unii stiu de ce... Si eu vin azi !!!!! Feriti-va !!!!! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Si eu vin azi !!!!! Feriti-va !!!!! :laugh: Sa inteleg ca ne faci cu ocazia asta si o demonstratie de virtuozitate live?Gratuit, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Sa inteleg ca ne faci cu ocazia asta si o demonstratie de virtuozitate live?Gratuit, nu?! Dap.........o sa merg pe doau roti ................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 azi la adunare, da? zicea vajumic ca vine si el sa vb clar cine vrea tricou ca sa le faca pe toate odata. ti-ai recuperat permisul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Maine? Ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 salutare gs-isti, ne adunam si noi sa facem o plimbare in seara asta? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2008 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 salut , cred ca o sa apar si eu astazi pe la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salutare, Mai vrea cineva tricou personalizat, sau va speriat si pe voi criza asta? Asta seara nu am reusit sa vin la intalnire dar joia viitoare sper sa nu mai lipsesc... Oricum care vreiti da-ti un PM si pana joia viitoare poate le si fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 eu, eu vreau, doar stii. azi nu am venit nici eu ca aveam barca dezumflata si nici compresoru numai merge Mesaj completat cineva, ceva, pe undeva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 cineva, ceva, pe undeva maine? Tu, eu si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 pic pic da sa nu ploua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Pentru amatorii de iesiri in week-end: Sambata, 08.08.2009, ora 10:30 se va pleca pe traseul Bucuresti-Alexandria-Oltenita-Bucuresti(aproximativ 250 Km). Deocamdata suntem doi, Nk155 si cu mine.Noi ne intalnim in fata Primariei Bragadiru. Vremea se anunta OK. Va asteptam sa ne insotiti in numar cat mai mare. Editat August 7, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Pentru amatorii de iesiri in week-end: Sambata, 08.08.2009, ora 10:30 se va pleca pe traseul Bucuresti-Alexandria-Oltenita-Bucuresti(aproximativ 250 Km). Deocamdata suntem doi, Nk155 si cu mine.Noi ne intalnim in fata Primariei Bragadiru. Vremea se anunta OK. Va asteptam sa ne insotiti in numar cat mai mare. si noi plecam tot maine..................Bucuresti –Cheia-Brasov- Sf. Gheorghe- Baile Tunsnad- Miercurea Ciuc- Gheorghieni –Bicaz- Poiana Teiului-Toplita –Reghin- Bistrita- Vatra Dornei- Borsa- Viseaul de sus- Sighetul Marmatiei-Baia mare- Dej- Cluj- Turda- Alba Iulia- Deva- Hunedoara (parcul national Hateg) Sibiu- TRansfagarasean- Pitesti- Bucuresti. Plecare 08 august(sambata) intoarcere 16 august (duminica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 si noi plecam tot maine..................Bucuresti –Cheia-Brasov- Sf. Gheorghe- Baile Tunsnad- Miercurea Ciuc- Gheorghieni –Bicaz- Poiana Teiului-Toplita –Reghin- Bistrita- Vatra Dornei- Borsa- Viseaul de sus- Sighetul Marmatiei-Baia mare- Dej- Cluj- Turda- Alba Iulia- Deva- Hunedoara (parcul national Hateg) Sibiu- TRansfagarasean- Pitesti- Bucuresti. Plecare 08 august(sambata) intoarcere 16 august (duminica) Pacat ca cele doua trasee alese nu se suprapun.Va insoteam pe o portiune... Asfalt curat si veniti cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Hai ca azi e miercuri...poate ne vedem pe la Arc sau poate nu...Da maine-i jooooi si ne vedem pe la locul stabilit si la ora stabilita...pentru maine propun o iesire pana in Belciugatele - Valea Iazurilor cine se baga? cine nu? cine propune altceva? ... care zici prezent macar la intalnire dar fara plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Hai ca azi e miercuri...poate ne vedem pe la Arc sau poate nu...Da maine-i jooooi si ne vedem pe la locul stabilit si la ora stabilita...pentru maine propun o iesire pana in Belciugatele - Valea Iazurilor cine se baga? cine nu? cine propune altceva? ... care zici prezent macar la intalnire dar fara plimbare? prezent intalnire, poate si plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate