Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 ar fi fost si culmea, un purice era in bora bora si altu in copa cabana si ca sa nu ne traga Goul de urechi, sa facem legatura si cu topicu, legatura este: puricii se deplaseaza pe GSuri sau in barbile celor de pe GSuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) ar fi fost si culmea, un purice era in bora bora si altu in copa cabana si ca sa nu ne traga Goul de urechi, sa facem legatura si cu topicu, legatura este: puricii se deplaseaza pe GSuri sau in barbile celor de pe GSuri Sau in parul cret al geseistelor, sa fim in ton cu bancul. Si, ca sa inteleaga si restul lumii (cei care au ratat masa si berea fara alcool) despre ce vorbim noi aici, iaca mai jos si bancul. Nu stau sa-l spun acum, am luat copy-paste de pe net, difera o idee de ce ne-a zis Cristi. Doi purici obiÂşnuiau să se întîlnească în fiecare an Âşi să-Âşi petreacă vacanța în Copacabana. Într-un an, unul dintre purici ajunge mierlit de frig "Brrrr, băga-mi-aÂş, am înghețat." "Ce-ai pățit?", îl întreabă prietenul lui. "Am călătorit toată noaptea în barba unui motociclist vitezoman din Jersey în Florida." "Păi aÂşa se călătoreÂşte în Florida? Stai să te învăț eu: mergi la aeroport, intri în bar, bei, mănînci, ocheÂşti o stewardesă blondă, meseriaÂşă, te cuibăreÂşti între floci, ztragi un pui de somn Âşi a doua zi eÂşti bine mersi în Florida." Trece un an, cei doi se întîlnesc din nou. "Brrr, sînt înghețat, mor de frig." "Da" ce dracu" bă, nu ți-am explicat anul trecut ce să faci?!" "Ba da, Âşi am facut întocmai. M-am dus la aeroport, am intrat în bar, am mîncat, am băut, mi-am ochit o stewardesă meseriaÂşă, m-am cuibărit în flocii ei, am adormit Âşi dimineața m-am trezit în barba unui motociclist vitezoman în drum spre Copacabana"? Editat Octombrie 23, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Sau in parul cret al geseistelor, Nenea, nenea nu se mai poarta cam de mult timp ala cret , decat asa ........ceva ocazional da mai sus putin ca sa iti vina in frunte, pardon casca si musai sa ai folie antiaburire ca sa mai vezi ce faci . Si nu uita ca gs-ul lucreaza in mai putine ture decat Fz-eul, asa ca treabuie sa ai cuplu aici, nu ai, ai sfeclit steagul, te alearga pe toata platforma academiei pana spui ca gs -ul este cea mai tare motoreta din MOTOGP . Ai vazut la mihai acum da si scantei, ce sa mai asta i armasaru gastii. Editat Octombrie 24, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) sa vezi ce copa cabanaplapumioara si wow fac eu Editat Octombrie 24, 2009 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Buey nene dar voi astia care mergeti si iarna cu motoretele............ de ce nu am vazut macar 1 pe cheia azi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 erai doar tu pe cheia pt ca te-au lasat toti pe tine sa te dai, sa nu cumva sa te incurce lumea si pana la urma ai gasit-o ori o mai cauti mult? ai una sigur de gat atarnata, poate ca e chiar sub nasu tau si tu tot o cauti in alte parti domnu cheist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 am doua, una de contact si una de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Buey nene dar voi astia care mergeti si iarna cu motoretele............ de ce nu am vazut macar 1 pe cheia azi????? Poate erau in drum spre plaja din copacabana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 acu puricii se intorc acas, la muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si uite asa se intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Poate erau in drum spre plaja din copacabana... tare asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 In alta ordine de idei... am descoperit o cale rapida de a ajunge in insule exotice: am o vecina stewardesa It's kinda MILF ty Mesaj completat In alta ordine de idei... am descoperit o cale rapida de a ajunge in insule exotice: am o vecina stewardesa It's kind a MILF type. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 deci tu te-ai scos in cel mai placut mod dar cum se scoate cel de-al doilea puricos? Goul, uite si legatura acestui post cu topicu: am bagat la iernat GSu meu, adica cel mai tare motor din lume! domnu contabilizator sa mai spuna numaratoare ca eu una am uitat deci sunt prima si astept eventualele vostre caterinici pe tema asta sa avem o saptamana buna si placuta, sa va dati cat mai mult pe moto, spor la treburi si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 domnu contabilizator sa mai spuna numaratoare ca eu una am uitat 23 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 am bagat la iernat GSu meu, adica cel mai tare motor din lume! Care???? ala care alearga in motogp???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 ati lasat cu totii gs-urile in garaj ca harley ma ? ce facem joi ?mergem pe undeva?sau ma duc tot cu fz-ristii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Tu mergi cu noi, nu te mai lasam cu "scuteristii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Nu uitati vaslele baieti sau mai bine spus FZlele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) eu mi-am luat vasle de azi ... deci maine o sa fiu prezent acolo indiferent de situatie ... si tot la 17:50. Deci va astept. Editat Octombrie 28, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Mdeah, si astazi tot cu moto sunt, mai am linistit 1 luna pana da inghetul. Da, ne vedem maine la 18,00. Mesaj completat Nu uitati vaslele baieti sau mai bine spus FZlele ce sa facem cu vaslele ca noi avem motor cu elice (la radiator) !!! la voi la gs-uri sunt bune ca sa le puneti pe post de roti ajutatoare. Editat Octombrie 28, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ce sa facem cu vaslele ca noi avem motor cu elice (la radiator) !!! la voi la gs-uri sunt bune ca sa le puneti pe post de roti ajutatoare. eu unu n-am nevoie...mi-am pus 2 turbo-suflante sub motor...daca intra alea in apa o sa fie jetul de propulsie mai puternic decat la alea ale voastre cu elice (ca de ... saraca elice nu suporta prea multe rpm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 eu nu-ti doresc sa te vad cu apa-n suflantele alea pt ca chiar ca o sa ne prapadim de ras la aparitia ta si a motocicletei tale megastar consacrat deja mai in gluma mai in serios, nenea tubifri, ai grija la garda, e mult prea joasa acadamiei e in vale etc...le pui tu cap la cap, sper ca nu vii cu alta inventie, cu ghidon de chopper sau cine stie ce alta minune custum marca ta personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ............, nenea tubifri.......... Mai tare de atat nu se putea, asta trebuie trecuta la maximele omenirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 omu' e liber si cu ajutorul cromatelor turbosuflante isi semnalizeaza liberatea! rock si mai ales roll! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 TUBIFRI trademark da!? by ME just by me e chiar mai tare ca arhirecunoscuta afirmatie, domnu contabilizator atentie, ca motorul meu e cel mai tare din lume pt mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee just for meeeee bai dar cum ne costumam de halauin parti asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate