Florin Daniel Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 si eu tot cu masina, as veni si eu sa va salut. se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 si eu tot cu masina ) eu ma bag .mi-e dor de voi pe la cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 si eu vreau sa va vad mi-e dor de vooooooooooooooooi care ma ia cu masinuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 in ce zona stai ? sa ne orientam si noi ,poate te ridica careva si ziceti ora + tienti cont ca e trafic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 eu mai devreme de 18:00 nici daca ma dau peste cap de trei ori sa ma transform.... si tot nu ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Preferatu meu, Goul eu lucrez la ministeru transporturilor, deci gara de nord, stii sigur unde e, asa ca te bagi tu sa ma ridici? ) si acu nu va inghesuiti nu stiu unde sa ne intalnim si la ce ora cu toti, haideti sa propunem si sa ne vedem azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) ....ora ??? ...pina nu o dau poate reusesc sa vin sa ne facem macar cunosteala Daca e dupa 17:30(atunci ies de la job) si daca ma primiti cu transalpul ...suzeta este la .... caldurica Editat Ianuarie 7, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 preferata mea stiu unde e ..stau in zona acolo ..ce dracu doar am lucrat un an la CFR ) ..am si pile pe acolo. eu lucrez la unirea deci e cma peste mana sa te iau de acolo ,sa iau dus intors blvd eroilor ..daca ne intalnim la academie..daca stabilim cceva in zona 1 mai ,victoriei ,gara ..pot sa te iau .sau sa stabilim macar ora sa vad daca pot sa dau o fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 ia uite ce nerabdatori sunt GS-istii astia, mai usurel ca pana la urma tot se incalzeste "atmosfera" fie de la soare, fie din alte motive ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Goulule te dai lovit in aglomeratie, sa vad care se mai inghesuie ) parca vad ca nimeni, serviabili, tipic mascultin nu ma urc in troleu sa ajung pana nu stiu unde, si-asa imi ajunge ca trebuie sa schimb trei mijloace de transport pana acasa, deci daca nu ma serveste nimeni zic pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Preferatu meu, Goul eu lucrez la ministeru transporturilor, deci gara de nord, stii sigur unde e, asa ca te bagi tu sa ma ridici? ) si acu nu va inghesuiti nu stiu unde sa ne intalnim si la ce ora cu toti, haideti sa propunem si sa ne vedem azi! ...daca ai casca la tine...in drum te pot "salta" eu ...pe transalpa ca vin pe Grivita de la 1 Mai Editat Ianuarie 7, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 bun ,deci ramane la ora 6 ? vad ca e ok pt mai multa lume inclusiv pentru mine.si ziceti locul .la academie sau in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 academie ... doar n-o sa sch locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 si ce plm facem la academie?? mai bine mergem la pui de urs sau pe la alta carciuma. Care esti bre Ion azi ca sa nu umblu la portofel???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 si ce plm facem la academie?? mai bine mergem la pui de urs sau pe la alta carciuma. Care esti bre Ion azi ca sa nu umblu la portofel???? bre in plm ... eu ti-am zis sa vi si tu daca poti! nu sa intrii sa ne spargi gasca tre neaparat sa ne vedem la carciuma sa bem? eu o sa trec pe la 18:00 pe la Academie...daca e cineva doritor sa ma salute il astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Fara casca, multumesc nu ma urc pe fier pe asa o vreme superba Deci Suzane treci sa ma iei au ba? Goul s-a dat ranit in haripa, nea unchiu e pe 2 roti, tubifri ajunge diiiiiiiiiiiiiiirect la academiei ) si cica ne vedem azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 bine soro, atunci ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) ne vedem cu alte ocazii nea tubifri nu vrea sa mearga la suc cu noi deci nu are cum sa ma duca acasa dupa, si ca sa nu stau la suc cu voi, pt ce sa mai vin atunci?! asa caaaaaaaaaa ne-am vazut si azi ne vedem jooooooooooooooooi ne vedem joi bafta la intalnire baieti Editat Ianuarie 7, 2010 de Harley_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Mda, hai ca ne vedem in primavara. Ca pana la urma nu mai vine nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 bine mai ne vedem la vara...xcum pe la 18 si ceva trec pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Fara casca, multumesc nu ma urc pe fier pe asa o vreme superba Deci Suzane treci sa ma iei au ba? Goul s-a dat ranit in haripa, nea unchiu e pe 2 roti.... Bre, tare "moshnegociclisti" reumatici, somnorosi si degrab' ajungaciosi acas sunt GS-istii(si ISTELE)ca in seara asta dupa ce am facut o cursa pina la Academie(care se presupune ca a fost adjudecata de posesorii de GS pe post de loc de intalneala), traseu executat in 20min (de la Romexpo), am avut placerea sa fac cunostinta cu grupul GS format din Mihai3B cu care am executat urmatoarea mijcare : ....dar gata cu birfa...asta este ...vremea si deh...pregatirea moto Sigur data (a)viatoare va fi mai bine ...aka JOI (glumesc bineinteles!!!!) ................................................................................................... Si a-pro-pos de casca ....ar trebui sa se inventeze una gonflabila....de purtat in posheta( a NU se citi prezervativ!!!)pentru situatii de urgenta, cand cea reala este acasa impreuna cu bicicleta motorizata.... Da, sunt pe doua roti, am fo si pe 4, am pierdut una si am fo si pe tri roti(si carari cateodat' ), aku is pe doua ...mai in fiecare zi cate o suta juma, doua de km ....so...deja traficul asta, taximetristii, si adurmitzii de pe strazi numai reprezinta mare eveniment pentru mine. Promitz ca am sa incerc sa imi fac timp sa vin cel putin inca intr-o joi ....asa vrea sa mai cunosc si alti posesori , pe Mihai ...il stiu de ceva vreme si nu cred ca reprezinta tot grupul La bunavedere si la mai mare...sau ..Ashfalt cum va doriti voi !!! ...da ce tot zic eu aici ca is ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ma unchesiule tu te dai la tubifriu nostru? va cunoasteti voi de mai demult timp dar termina-te cu gesturi d-astea inteles? ca daca nuuuuuuuuuuuuu uite asa patesti gluma-i gluma, ma bucur ca v-ati intalnit prima oara pe anu asta, si la cat mai multe intalniri pe cate 2 roti fiecare :)weekend placut sa avem cu toti aidi va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ne vazuram si anu asta ... 2 GS-isti: unu cu Transalp si altu cu Clio si mai ne onora cu prezenta un 125-ist. Multumiri celor care nu m-au lasat sa astept singur in frig. A mai venit cineva dupa 18:50 cand am plecat noi de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Nea tubifri esti gsistu nr one pe 2010, felicitari domnu, felicitari Editat Ianuarie 8, 2010 de Harley_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Nea tubifri esti gsistu nr one pe 2010, felicitari domnu, felicitari Nu, n-ar fi corect fata de Unchiu' ... eu am venit cu conserva iar el pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate