Scorpio-AZ Motors Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) SCORPIO-AZ MOTORS va invita la INAUGURAREA NOULUI MAGAZIN din Str. Barbu Vacarescu nr.5, intersectia cu Stefan cel Mare (langa restaurantul "La Mama"), maine, sambata, 13 octombrie, incepand cu ora 11:00. Pe durata intregii zile beneficiati de o reducere de 10% la toate produsele. Cu aceasta ocazie va anuntam ca magazinul din Calea Calarasi, nr.85, va functiona in continuare, iar magazinul din str. Mihai Eminescu, nr. 162, este in curs de amenajare, urmand sa fie magazin SCORPIO-AZ MOTORS OUTLET pentru toate marcile pe care le reprezentam pe piata romaneasca in calitate de importatori oficiali: HJC-Casti ICON-Echipament si casti SPOOL-Echipament si accesorii RST-Echipament si casti GPR-Sisteme de esapamente si tobe BOOSTER-Accesorii moto MOTRAX-Accesorii moto PRECISPORT-Accesorii imbracaminte Va asteptam. Editat Octombrie 12, 2007 de Scorpio-AZ Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 salut si felicitari pt noul magazin... am sanse sa gasesc niste vizoare pentru RST COBRA? am luat 2 la inceputul sezonului de la voi, si la una am reusit sa-i sparg "parbrizu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Sa fie intr-un ceas bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Sa fie intr-un ceas bun ..parbrizu` sau magazinu?? ..vin si io sa vad..si sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Am trecut pe la noul magazin . E foarte frumos , ma bucur ca va merg afacerile. Intrebare : prin ce se diferentiaza un outlet fata de un magazin normal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Foartte misto, am fost azi am luat cateva chestii.. au foarte multe chestii misto, va sfatuiesc sa va ducceti, si inca ceva.. mi s-au parut foarte ieftine ! Bafta la vanzari in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scorpio-AZ Motors Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 Salutare !! Si multumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, precum si celor care au fost sambata langa noi la deschidere si care au iesit din casa pe vremea "superba" care a fost. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga iata si niste poze de la noul magazin. Marfa este multa pe toate gusturile si buzunarele si mai ales este diversificata. Gasim de la echipament si accesorii, la elemente de tuning, consumabile si multe altele. Urmeaza si alte surprize cum ar fi deschiderea unui al treilea magazin SCORPIO-AZ MOTORS, magazin ce va fi de tip outlet, si aducerea pe piata Romaneasca a inca catorva branduri cel putin la fel de importante si de calitate ca cele aduse pana acum. SCORPIO-AZ MOTORS OUTLET va fi un magazin in care toate produsele, in limita stocului disponibil, vor fi la niste preturi mici de tot, ceva la genul pret de achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Hehe mai aproape de casa, bafta. Skreechu unde o sa fie ca deh, ne place sa il batem la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Pare foarte tare dupa poze noul magazin. Cred ca o sa dau (si) p-acolo. Felicitari. (un client multumit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scorpio-AZ Motors Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 Hehe mai aproape de casa, bafta. Skreechu unde o sa fie ca deh, ne place sa il batem la cap Andrei la Calarasi (in Bucuresti ) si Alin la Barbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Salutare !! Si multumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, precum si celor care au fost sambata langa noi la deschidere si care au iesit din casa pe vremea "superba" care a fost. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga iata si niste poze de la noul magazin. Marfa este multa pe toate gusturile si buzunarele si mai ales este diversificata. Gasim de la echipament si accesorii, la elemente de tuning, consumabile si multe altele. Urmeaza si alte surprize cum ar fi deschiderea unui al treilea magazin SCORPIO-AZ MOTORS, magazin ce va fi de tip outlet, si aducerea pe piata Romaneasca a inca catorva branduri cel putin la fel de importante si de calitate ca cele aduse pana acum. SCORPIO-AZ MOTORS OUTLET va fi un magazin in care toate produsele, in limita stocului disponibil, vor fi la niste preturi mici de tot, ceva la genul pret de achizitie. Felicitari inca o data arata frumos din poze acum ramane sa trec pe acolo sa ma conving Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 marfa magazinul,azi mi am cumparat 2 tricouri si banda reflectorizanta pt jante.chiar bine pretul la tricouri!! abia astept si outletul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Fratilor!!! pagina voastra de web..nu are nici o treaba cu ceea ce aveti pe stoc... Mai reactualizati-o si voi...sa nu trebuieasca sa batem drumul aiurea pana la magazin....Se face treaba buna si cu posta si plata ramburs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Ixil mai aduceti? --- Mesaj completat în 14 Nov 2007 20:10 ------------- Ixil mai aduceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 banda reflectorizanta pentru jenti ? aveti ? si daca da la ce pret si ce culori , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 marfa magazinul,azi mi am cumparat 2 tricouri si banda reflectorizanta pt jante.chiar bine pretul la tricouri!! abia astept si outletul!! Ce inseamna outlet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate