EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 si eu ma gandesc la o bricheta.. pentru a imi incarca.. telefonul , pentru a alimenta un neon sau altceva... depinde --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 20:58 -------------si eu ma gandesc la o bricheta.. pentru a imi incarca.. telefonul , pentru a alimenta un neon sau altceva... depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Oricum din cate stiu eu, e ilegala montarea luminilor in afara de cele din fabrica nu? sunt permise cele omologate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Stiti ce mi-a venit in minte mai devreme cititnd posturile voastre cu neoanele ? Dar va rog sa nu-mi sariti in cap... Am stat mai bine si m-am gandit.. Daca pun lumini sub scuter si se intampla din cu totul si cu totul alte cauze ca acesta sa ia foc.... eu ce fac ? Obisnuit ca am lumini sub mine, nu-i asa ca nu mai bag de seama ca scuterul de fapt arde ? Stiu, e o chestie tragi-comica, dar hai sa luam in calcul si acest aspect... Scuterul in flacari, insa noi nu ne putem da seama de acest fapt, pentru ca oricum, stim / credem ca luminile nu vin de la cauciuc / benzina arse, ci de la neoane... E valabil in primul rand pentru cei raciti care nu au miros si gust... tot simti un miros, sau caldura sunt permise cele omologate si neoanele sunt omologate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 or fi si neoane omologate. nu s-a gandit nimeni sa isi faca instalatie de caldura pe scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Din cate stiu eu ai ) In spatele piciorului drept Cand ti-e frig, te dai jos si te dai pe langa toba sau dak ti-e prea frig pui direct din mers picioru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 (editat) la mine vine caldura de la radiator...dar numai la picioare ) vreau si eu priza din aia! dar stiu ca are mai multe fire! nu doar 2. cum se leaga mai precis? (ma pricep la electronica, dar mi-e sa nu ard instalatia ) Editat Octombrie 20, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 mie cand mi-e frig ma opresc undeva.. si ma asez langa o bordura... si... pun scuteru cu toba indreptata spre mine.. si ma incalzesc bine.. si plec iar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 (editat) M-am dat nu de mult pe o gilerra runner de 180cc si avea incalzire la picioare...la amandoua...Si venea un aer f cald si placut...era ingenioasa treaba cu caldura pe scuter,... In rest si eu ma incalzesc ca si restu...cand mie frig opresc si stau cu mainile pe capacu de la variator si ambreiaj si parca as avea calorifer... Editat Octombrie 20, 2007 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Mie cand mie frig ma bag frumos in spatele unei masini de transport in comun(nu troleu ca ala e pe curent) si sa vezi acolo caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Mie cand mie frig ma bag frumos in spatele unei masini de transport in comun(nu troleu ca ala e pe curent) si sa vezi acolo caldura ce tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Mie cand mie frig ma bag frumos in spatele unei masini de transport in comun(nu troleu ca ala e pe curent) si sa vezi acolo caldura pai tu te incalzesti la fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 pai tu te incalzesti la fum Ca-ai ma cu omu' ? Dacaasa vrea el, lasa-l... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Inafara de fum(care e dekat la alea mai vechi, la astea noi nu mai e) in spatele autobuzelor e motorul, care emana caldura la greu. Mai inspre Craciun o sa pun pe scooter niste slanina la afumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Inafara de fum(care e dekat la alea mai vechi, la astea noi nu mai e) in spatele autobuzelor e motorul, care emana caldura la greu. Mai inspre Craciun o sa pun pe scooter niste slanina la afumat cata imaginatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Eh lasa... ca Sebastyan cam are dreptate. Azi am mers vreo 300 m in spatele unui camion vechi de cand lumea care m-a facut praf. Si acum simt mirosul gazelor arse. Bine ca mai exista si semafoare unde te poti strecura. L-am depasit pana la urma... ca altfel as fi mirosit numai a fum cum miros tiganii din satre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDonDragon Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Mda.....toate bune si frumoase....de la priza de bricheta pt scuter....pana la slanina si afumaturi..... dar pana la urma...are cineva ceva concret? A montat cineva o priza? Daca da...imagini...sau explikatii mai clare? Daca montezi oricefel de gadgeturi....te scapa si de garantie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 La fel ca si pe topicul de montat sistem audio pe scuter, asa si aici... inca nu vad rostul unui asemena montaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 nu vezi rostul pentru ca poate nu tzi sa intamplat sa tzi se descarce PDAul sau telefonul cand esti prin orash sau pe undeva cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 nu vezi rostul pentru ca poate nu tzi sa intamplat sa tzi se descarce PDAul sau telefonul cand esti prin orash sau pe undeva cu scuteru Asa este, nu mi s-a intamplat... insa exista prize la tot pasul, dar am inteles ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Mda.....toate bune si frumoase....de la priza de bricheta pt scuter....pana la slanina si afumaturi..... dar pana la urma...are cineva ceva concret? A montat cineva o priza? Daca da...imagini...sau explikatii mai clare? Daca montezi oricefel de gadgeturi....te scapa si de garantie? Am vrut eu sa montez. AM vazut pe ceva site de la nemtzi , pe un forum cum a montat unu o priza de bricheta pe o vespa. E interesant si as vrea sa imi pun. Unii vor zice ca e un moft si o tampenie... dar am ramas cu telefonul in pana de mai multe ori si cum am incarcator de masina mi-ar fi fost foarte util. Se poate monta si in "torpedou" la modelel care au... sau sub scaun. AM vrut sa fac asa ceva cand mi-am pus alarma... dar cei de acolo ( un service super din cj de alarme si hi-fi) au zis ca s-ar putaea sa apara probleme cum alternatorul nu da un curent continuu si s-ar putea sa imi buleasca telefonul la o adica. Si e oarecum adevarat... la mine cand accelerez se lumineaza mai tare farul.. nu cu mult dar e o diferenta; ceva gen dinamul de la bicicleta. Cica pe motoarele mai mari ar merge.. de exemplu cele de 150 sau asa.. ca acolo e un pic altfel. Am sa caut insa pe sit-ul respectiv pozele si indrumarile, am sa le traduc si am sa le postez aici. Se descrie pas cu pas ce trebuie facut. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Prostii de azi...dobitocii de maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 cuptor cu microunde nu v-ar tenta??esti in oras...ti se face foame...imediat incalzesti fasolea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 mie mi se pare o idee buna , adik mai punem si noi detectoru de radar pe scuter , k asa ceva ink nu am vazut app unde e topicul cu sistem audio k o sa va dau eu niste tutoriale si poze , la mine in cotesti suntem multi care avem muzica pe scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 mie mi se pare o idee buna , adik mai punem si noi detectoru de radar pe scuter , k asa ceva ink nu am vazut app unde e topicul cu sistem audio k o sa va dau eu niste tutoriale si poze , la mine in cotesti suntem multi care avem muzica pe scuter De unde esti bre de la tara? Sa canta maneaua mancati-as!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Sincer nu vad necesara montarea unui detector si nici a unui sistem audio pe scuter. Daca vrei muzica iei un Mp3 iti indesi castie in urechi... si ai muzica, desi nu cred ca e bine pt ca iti distrage atentia. Si faza cu incarcatul tel ... mi se pare discutabila. Toti sunteti curieri... va petreceti toata ziua pe scuter? Sau vorbiti cat timp circulati pe scuter atat de mult incat se descarca toata bateria? Cand acum exista telefoane care tin 3-4 zile si mai mult... ti se descarca bateria exact cand te plimbi cu scuter-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate