DAC MOTORS Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 PETRECERE DE HALLOWEEN DAC MOTORS va invita vineri 26 octombrie 2007 in Biker's Place aka " La Ursu" la petrecerea de Halloween - "bal" mascat. Petrecerea incepe de la ora 19:00. Cel mai bun costum va primi o sticla de whisky din partea lui Ursu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 interesant, daca judec dupa pozele de la o petrecere asemanatoare tot marca Dac, cred ca va fi foarte distractiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Mare ocazie de adica "spritz".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Mai baieti, si care e faza cu tzatzele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 ha haaaaa! prezent! Mare ocazie de adica "spritz".... boshorogule...ce costum o sa ai??? de mos...cu baston sau cu cadru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 I am sooooo IN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) ahhh...imi dati peste cap planurile...E ziua mea pe 26 si dadeam party....dar acum ce sa-i fac...aman petrecere pt sambata. dar promit ca va aduc si voua tort!!!! Editat Octombrie 15, 2007 de C motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Mai baieti, si care e faza cu tzatzele??? Pai n'ai intzeles? Cine vrea, doneaza bani pentru silicoanele lui Adina (hangitza) asa incat sa-l facem pe Ursu fericit. Este si o campanie umanitara ... ajutati un urs nefericit. --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 12:18 ------------- ahhh...imi dati peste cap planurile...E ziua mea pe 26 si dadeam party....dar acum ce sa-i fac...aman petrecere pt sambata. dar promit ca va aduc si voua tort!!!! Adu tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Se pare ca mi-am gasit si costumatie! de fapt...nu eu mi-am gasit-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Cine e destul de dotat si-o poate baga in ureche si sa se mascheze in pompa de benzina. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) Pai si ce se face daca vrea careva sa alimenteze?? Tu-ti dai seama ce show iese? Editat Octombrie 15, 2007 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Si daca apare un asa "specimen" sa vedem ce femeie dragutza (de PANA IN sau PESTE 30 de ani ) vine degzhizata in super masina de curse, cu consumul FOARTE ridicat, cu dorinta de a alimenta - sa vezi atunci sh(t)ow. post simultan cu Ralucone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Pai si ce se face daca vrea careva sa alimenteze?? chestia asta se intampla si daca sta la locul ei! am vazut o gramada care alimenteaza direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Aceasta ar fi editia a 3-a ... prima a fost in Etrusco iar a doua ... tot la ursu in 2006 Poze de la petrecerea din 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Daca vin deghizat in roacher satanist, motociclist imputzit ... merge? aaaa sau nu ..... oricum i'm in ..... pot sa ma deghizez in kumuya? cred ca o sa incerc in noti, ca sa nu i se simta lipsa Editat Octombrie 16, 2007 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Daca vin deghizat in roacher satanist, motociclist imputzit ... merge? aaaa sau nu ..... oricum i'm in ..... pot sa ma deghizez in kumuya? cred ca o sa incerc in noti, ca sa nu i se simta lipsa Da...da NOTI BUNA si somn usor...SNOORRRRRR la Noti.... ...sau Aurel ? Chiar mah....hai sa ne deghizam in Aurel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 pai spuneti si voi,pentru noii veniti,unde se afla mai exact acest "La Ursu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Bikers' Bar, a.k.a. La Ursu este situat pe str. Matei Voievod, nr 67. http://www.wikimapia.org/#y=44437741&x...amp;m=a&v=2 /index.php?...t&id=133413 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 In betiv nu pot veni mascat, ca in ziua aia lucrez. In motociclist cica nu pot veni mascat acolo. (huoo, de ce? ) Hm, oare cum sa vin? La cravata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Bikers' Bar, a.k.a. La Ursu este situat pe str. Matei Voievod, nr 67. http://www.wikimapia.org/#y=44437741&x...amp;m=a&v=2 /index.php?...t&id=133413 gata v-ati saturat de noi si vreti prospaturi? costumatia e obligatorie? am inteles ca ursu' vrea silicoane dar sa aduca o mostra live costumata in Eva sa vedem si noi miracolul silicoanelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 sounds interesting. daca vin direct de la scarbiciu in costum se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 sounds interesting. daca vin direct de la scarbiciu in costum se pune? ia-ti o palarie si o mitraliera de jucarie ..si devi gangster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ia-ti o palarie si o mitraliera de jucarie ..si devi gangster ...itza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ...itza ups..sory..n-am vazut... in aceeasi idee mai cauti pe cineva tot asa la costum..si veti fi Bonnie si Clyde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate