LaurBalaur Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 MAi jos v-am pus un filmulet cu o Busa Turbo, se observa cum se ridica pe o roata la 80 si o lasa jos la 220 km/h, cu toate kg ei , plus ca se cam termina vitezometrul la un moment dat . Spooky Suzuki_Hayabusa_Turbo_230mile_sau_370KmH.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 MAi jos v-am pus un filmulet cu o Busa Turbo, se observa cum se ridica pe o roata la 80 si o lasa jos la 220 km/h, cu toate kg ei , plus ca se cam termina vitezometrul la un moment dat . Spooky http://video.google.com/videoplay?docid=-3...5825&q=hayabusa http://video.google.com/videoplay?docid=66...1683&q=hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 majoritatea au murit din prostie nu din cauza motorului PROSTIE SI NEBUNIE ii dai frate dar cu masura nu ca debilu ala d ghost rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
col_vstef Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 http://www.dhost.info/hayabusa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 zicea careva ceva mai sus despre busa vs y2k... eu zic ca hayabusa e nimic pe langa turbina lui y2k..voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 ziceau de hayabusa dotata cu turbo si multe alte modificari, ii da in gura la un y2k , mai ales ca cu torpila y2k pe circuit nu prea ai ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 care i faza cu hayabusa ?ce o deosebeste de celelalte motociclete (in afara de putere)pt ca din toate motocicletele modificate pe care le am vazut pe net majoritatea erau hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 pai..hayabusa e cea mai rapida motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecu Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 of... o sa ajungem sa ne laudam nepotilor ca am fost motociclisti in romania..si am supravietuit.. sunt traumatizat de neglijenta respectabililor soferi amatori de senzatii tari.. hayabusa..este REGELE motocicletelor.. un leu in jungla(din Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ce te face sa spui ca e "regele motocicletelor"? adica, la ce te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 e considerat regele motorcicletelor probabil din cauza top speed-ului enorm, si din cauza motorului destul de mare (cea mare cilindree, la cat sport, inainte sa apara zzr 1400), si din cauza filmelor gen bikerboys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 hayabusa..este REGELE motocicletelor Parerea mea..decat o busa..mai bine un R1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Sa vad cum va descurcati voi cu o busa in traficul din oras sau pe drumurile noastre. busa e buna cand e drumul drept, in rest si o vitezana de 600 o ia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Parerea mea..decat o busa..mai bine un R1.. 10x god, ca e doar parerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Sa vad cum va descurcati voi cu o busa in traficul din oras sau pe drumurile noastre. busa e buna cand e drumul drept, in rest si o vitezana de 600 o ia.. Crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Pai..una de 600 nu o ia..dar un R1 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 poate in curba curbelor sau in oras, da pe linie dreapta nu are nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Sunt diferente foarte mici ,dar sunt. Dar ,de exemplu ,daca ii dai Busa lui Rossi si r1 sau orice doriti unuia dintre noi ,te mucifica instant ,deci iarasi repet: PILOTUL face diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 em.. mda..pilotu face diferentza,dar fara motor pilotu e doar un pieton,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Whatever.. Ce incerc eu sa zic e: Busa e foarte buna..dar in unele privintze,exista motociclete de viteza mai faine.O fi ea cu motza,dar mie nu'mi place (dar n'as refuza'o daca as primi'o gratis ). Peace si sper sa nu ma intelegeti gresit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) nu stiu ce sa zic despre haya... i-mi place extrem de mult, dar am auzit prea multe prostii despre suzuki si mai ales despre hayabusa... am un prieten care a avut una nou noutz! si dupa 7-8000 de km s-a distrus vibrochenul. a lasat cateva sute de euro la mecanic pt un motor relativ nou... m-i se pare un dezavantaj foarte mare, daca un tourer asa super e chiar asa de "slab" din punc de vedere a pieselor... DAR! e xtrem de frumos! Editat Aprilie 27, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 pai in mod normal nu trebuia sa se distruga, poate mai sunt si exceptii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 pai in mod normal nu trebuia sa se distruga, poate mai sunt si exceptii Da... avea vibrochen de DACIA 1300 !! Acum daca e japoneza si se merge ca draq cu ea sau merge dereglata si ii da pe zona rosie ce crezi ca nu se strica? Sau ce... japonezii nu fac greseli??? FERRARI-ul ala cum a explodat si avea 300 de km?? (si e firma italiana cu pretentzii maaaaariii) Sunt intrebari la care nu avem intotdeauna raspunsul (corect)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 nu stiu ce sa zic despre haya... i-mi place extrem de mult, dar am auzit prea multe prostii despre suzuki si mai ales despre hayabusa... am un prieten care a avut una nou noutz! si dupa 7-8000 de km s-a distrus vibrochenul. a lasat cateva sute de euro la mecanic pt un motor relativ nou... m-i se pare un dezavantaj foarte mare, daca un tourer asa super e chiar asa de "slab" din punc de vedere a pieselor... DAR! e xtrem de frumos! Si la masina daca vrei scoti pistoanele prin motor in cativa zeci de km ,totul e sa vrei. Daca l-a tinut numai in forja si dat in gura cand e rece ,ulei neschimbat etc etc(sunt cateva exemple ,nu ca as gandi ca nu si-a schimbat uleiul la o busa luata de noua ,dar se gasesc exceptii peste tot) cum naiba sa nu crape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate