sergiu_91 Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Peste vro 2 saptamani imi cumpar un tzr 125 din 98 . Tata are un Logan Mcv si sunt curios daca incape in spate. Am tot cautat pe net dimensiunile dar nu gasesc decat pt tzr 50 din 2006-2007. Ala ar incapea cu chiu cu vai daca scot bancheta din spate cu tot cu scaune. Sa fie mai mare asta de 125 decat ala de 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 tie nu ti se pare logic ca 125 sa fie mai mare decat 50 ?)) daca il iei din tzara poti sa ti-l trimiti prin curier daca nu incape in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 la mine in tico a incaput scuterul.... in golan nu cunosc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 la mine in tico a incaput scuterul.... in golan nu cunosc... am bagat un ij in tico - mobra lui kayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 am bagat un ij in tico - mobra lui kayne Presupun ca era facut bucati iju ala de a intrat in tico . La asta ma gandesc sa ii dau rotile jos pt ca ii scade si inaltimea si lungimea. Tata zicea sa o pun culcata dar imi e frica sa nu plezneasca plasticu pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Presupun ca era facut bucati iju ala de a intrat in tico . La asta ma gandesc sa ii dau rotile jos pt ca ii scade si inaltimea si lungimea. Tata zicea sa o pun culcata dar imi e frica sa nu plezneasca plasticu pe ea. nu, era perfect intreg, fara nik demontat de pe el. si tico condus de o femeie. vezi poze pe topicul bercenarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) nu, era perfect intreg, fara nik demontat de pe el. si tico condus de o femeie. vezi poze pe topicul bercenarilor da, dar e o diferenta faptul ca la tico se ridica tot spatele si daca dai banca din spate afara, o poti baga, chiar si scaunul din dreapta daca-l scoti, cred ca intra toata eu n-am reusit sa bag o jawa ts 350 intr-un portbagaj de cielo, si e maricel portbagajul...recunosc, aveam alte alternative, deci, nu ne-am chinuit @sergiu: man, e cam aiurea treaba cu scuterele pt ca nu e naked, si e destul de lat, avand si podeaua aia carenata....mare grija cu el...cum scuterul are greutatea pe spate, daca reusesti sa-l bagi in portbagaj, ai scapat, dar mare grija la trepidatii sa nu spargi plasticele....pune ceva patura dedesupt portbagaju' loganului e mare, pt carat valize pline de chinezi, deci, ar trebui sa-ncapa PS: mare grija si cu scobitura pt picioare, sa nu se intoarca in mers cu capul in jos Editat Octombrie 28, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) MR_ORL ! Tzr nu e scuter e ceva gen rs 125. Poate putin mai voluminos ...In masina daca scot scaunele spate am 2 m fix sau 2.10 mai inghesuit. pe inaltime nu`i problema dar lungimea ma omoara. Editat Octombrie 28, 2007 de sergiu_91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 MR_ORL ! Tzr nu e scuter e ceva gen rs 125. Poate putin mai voluminos ...In masina daca scot scaunele spate am 2 m fix sau 2.10 mai inghesuit. pe inaltime nu`i problema dar lungimea ma omoara. scuze atunci....pai, baga-l inauntru si pune pe cineva sa tina de el leaga usa cu o coarda elastica....eu asa am facut cu jawa si o mica dubita.... sau, pune-i fundu in portbagaj daca incape si motoru....daca e prea in fata motoru si nu incape, scoate roata fata si baga-l cu fata sa incapa motoru, in portbagaj bafta.... PS: da n-ai niciun amic cu un papuc, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ai putea sa scoti doar roata fata si s-ar mai scurta putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 Nu am pe nimeni cu papuc :| dar cred ca ii scot roata fata si gata. Merci mult baieti . Ne vedem la primavara la un suc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 daca aveai permis puteai sa vii pe ea..ai permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Inca nu am permis. Ma apuc pe la sfarsitu iernii ca oricum e prea frig iarna pt scuter/motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 daca e asfaltu uskat ma plimb si de craciun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonzailah Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Ca sa te lamuresc in problema ta DA intra o motocicleta in masina...pusese cineva chiar niste poze la modul cum bagase un R1 intr-un astra break. Acum daca nu vrei sa te chinui prea tare si esti un pic priceput, da jos rotile furca si bascula si ai obtinut o masa compacta care poate fi transportata oriunde oricum (exclus Tico, fiat seicento etc) Bafta si vezi sa nu pierzi piesele de la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 unu din gr si-a luat de la timisoara un peugeot xp6 de 50cc supermoto si l-a adus in portbagaj la skoda octavia cu roata de pe fata demontata...cred ca si tie o sa iti intre in logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Presupun ca era facut bucati iju ala de a intrat in tico . La asta ma gandesc sa ii dau rotile jos pt ca ii scade si inaltimea si lungimea. Tata zicea sa o pun culcata dar imi e frica sa nu plezneasca plasticu pe ea. dai jos carenele si pune-o culcata atunci, daca ii scoti si roata din fata ar trebui sa incapa fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 A intrat toata si pe roti(nu culcata). Am dat decat geamu ala jos. Multumesc mult pentru incurajari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 pune si tu o poza 2 cu ea...da nu alea din anunt ca pe alea le-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) pune si tu o poza 2 cu ea...da nu alea din anunt ca pe alea le-am vazut Nu am apucat sa ii fac poze prea multe pt ca e la garaj (1 km de unde locuiesc eu). Hai ca iti pun ce am. <= Aici schimbam niste suruburi la carenaj. <= Aici eram cu gura pana la urechi de fericire <= iar aici sunt cele doua surori pe nume Yamaha Tzr 125 si Yamaha Try 50. Asfalt uscat cat mai apucati! Editat Noiembrie 7, 2007 de sergiu_91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 sa o stapanesti sanatos! ce dimensiune are cauciucul spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 130/80.Pirelli. Dar incape pana la 160. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 de und stii pana la cat iti incape?vreau si yo sa vad la mn cat imi incape max si sa`mi pun cat mai lat ....bn yo ams cuter de 125 n`am motor:P 130/80.Pirelli. Dar incape pana la 160. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 la motoare scrie deobicei pe bratu oscilant acolo langa surubu care tzine roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 Mie mi-a spus fostul propietar dar am gasit si in cartea tehnica. Fa rost de o carte tehnica! Este foarte folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate