sly81 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 pai eu am luat din romania,e drept, fara electrocomanda.a ajuns repede. de unde ? de unde? sunt atehnic si nu ma pricep sa mi l confectionez singur,,, poate pune cineva ? pleaseeee help ,,, nu s maniac cu viteza , dar nici 50km/h id mess. drteo22 va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 sunt deacord cu tine, dar in acelasi timp am zis ca nu recomand fuga in oras deoarece factorul de risc e cel mai mare. se urca pe noi cand mergem usor si regulamentar... nici nu vreau sa ma gandesc sa te alerge garda, sa dai in motor si sa te bagi ca nebunu... la mine asa arata acum (am stop cu semnale integrate) : Imi place ca ai scris la profil Nunar: diplomat...iar numarul este FUM Suna mai mult "jmekeresc" (cu 2 de 'jm' ), decat diplomat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Puteti gasi suport de numar rabatabil la www.alarme-moto.ro. Bafta si mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fantomel9 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Puteti gasi suport de numar rabatabil la www.alarme-moto.ro. Bafta si mare atentie! foarte tare, cred ca imi comand si eu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am tot intrebat pe forum despre chestii din astea...si mi-au zis ca sunt de porc ca de ce vreau sa-mi ascund numarul si alte prostii...Daca haideti a ne intalnim intr-un loc anume intr-o zi anume(saptamanal daca se poate) si sa ne aratam "jucariile"&"gageturile"...pe mine ma prins la 1 noaptea in pasaj la obor cu 112km..si i-am dat in judecata... Propun sa ne punem de acord sa stabilim o zi si o locatie unde sa ne intalnim noi astia care le mai alergam un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 e vorba de sentimentul pe care il ai cand iese ceva din mana ta. adica cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Eu stiu un tip priceput in zona Chiajna, spre Rosu, care are un atelier de prelucrari metalice si poate face si asa ceva (numar rabatabil) . Ori faceti voi schita, ori ii explicati cam cum vreti sa arate, ia masuraturi si face el. Va ia cam 80-100 RON (discutati direct cu el), dar calitate f buna, tabla groasa, finisat, vopsit. http://www.metalicatexpert.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 am incercat azi cu un actuator de 10 lei, degeaba, cursa prea mica, forta deloc...de o luna ma tot gandesc cum sa fac un suport...offff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 am incercat azi cu un actuator de 10 lei, degeaba, cursa prea mica, forta deloc...de o luna ma tot gandesc cum sa fac un suport...offff Merge perfect! Eu am avut cu actuator tot din ala de 10 lei si mergea perfect. Iar cursa era exact cat trebuie ptr a-l intoarce 90 de grade, numai ca era printr-un mecanism cu parghie. Nu e complicat deloc, trebuie decat sa te gandesti un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Mai merge actionat si cu un servo pt aero/navo-modele montat pe balama. E mai mic decat un chibrit. Actioneaza in mai putin de o secunda si poate avea o putere de la 1-3-5 kg. Pe 12V e mai scump. Sunt si pe 6V dar trebuie facut un montaj. Cursa este pana aproape de 180 grade si se poate limita la cat e nevoie.Sunt mult mai fiabile, avand in vedere ca ele asta fac tot timpul, sus-jos, st-dr. Se mai monteaza un comutator cu revenire on-off-on. Cu putina munca se face unul. Eu m-am apucat dar am ars servo-ul si tre sa iau altul. E buna si ideea cu actuatorul dar nu prea are forta. Spor la treba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Cel mai bine merge cu un motoras de la valva de EXUP care are in interior roti dintate elicoidale. Cel de la gsxr 1000 este ideal ptr ca e super puternic si nu il poti da cu mana orice ai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 (editat) sauuuu...o macara de de la un geam electric auto http://www.youtube.com/user/pufull3t3#p/a/u/1/JSUt0TPv6jE Editat Martie 5, 2011 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 puteti face foarte bine cu un motorash de la inchiderea centralizata la masini, trebuie sa se gaseasca. sunt foarte puternice, se deschid si inchid foarte repede si cu un sistem de parghii sigur reuseste unghiul propus. daca s-a mai discutat posibilitatea asta sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate