2shey Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Garaj de inchiriat in spate la sectia 6 de politie, 200ron chiaria lunar, garaju este liber. id: cs_2shey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Garaj de inchiriat in spate la sectia 6 de politie, 200ron chiaria lunar, garaju este liber. id: cs_2shey salut in ce zona este situat garajul? as fi si eu interesat.poate ne intalnim in weekend sa discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 garaju e in zona cug, in spate la sectia 6 de politie. omul vrea cam mult pe garaj, el are garaju la vanzare da am vb cu el si vrea 200ron chiria pe luna, daca ar mai fi 2-3 persoane ma bag si eu ca asa sa dau 200 ron pe luna singur nu prea imi convine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Caut garaj in zona Tudor. Este un garaj langa blocul Q2 , il cunoaste cineva pe tipul cu garajul? As vrea sa iau legatura cu el. Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) . Editat Iunie 21, 2011 de Alex_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 caut garaj incalzit pt perioada iernii. Dispus la negocieri. Rog contact! Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i1ionut Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Gasit garaj. Caut "coleg" de garaj.... sau colegi. Garajul e pe langa Siraj, acces la orice ora, paza, curent si lumina, curat, uscat, spatiu total aprox. 30 m2. Pret: 50ron de motor, negociabil la mai multe, plata pana pe 3 ale lunii pt care se inchiriaza (politica proprietarului de drept). Pt alte intrebari ma gasiti la 0729817394 dupa ora 17. PS: Momentan sunt doua motoare (al meu si al unui prieten) insa mai incap relaxat vreo 5-6 cel putin. Editat Septembrie 23, 2011 de i1ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Madras-ul o sa faca in iarna asta gazduire pentru motoare. Conditiile sunt foarte bune, hala incalzita cu gresie pe jos, fiecare motor o sa aibe cate o husa subtire pe el si in primavara va beneficia de o inspectie ca de inceput de sezon. Din discutiile de pana acum pretul per motor o sa fie undeva la 65-70 de roni pe luna. Editat Septembrie 23, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 daca e incalzit, va rog pastrati un loc si pt vaca mea. pot avea acces la o priza sa pun un incarcator/"mentinator" de baterie din cand in cand? de husa nu e nevoie, ca vin eu cu a mea. danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Oferta pentru gazduire la Madras pe perioada iernii(1.11.2011-30.03.2012) consta in: - Spatiu curat si amenajat, pardoseala de gresie; - Incalzire prin centrala proprie, temperaturile for fi destul de mari deoarece in incinta aceleiasi cladiri se afla si service-ul(aceeasi cladire, nu aceeasi camera); - Fiecare motor va avea o husa subtire pentru a impiedica depunderea prafului; - Sistem de alarma si contract cu firma de interventie; - Mutat periodic motorul, prevenirea deformarii cauciucurilor; - Intertinere baterie (incarcare si verificare, completare electrolit, dupa caz) sau posibilitate de montare si alimentare incarcator propriu;- - Verificare + constatare consumabile ce necesita inlocuire; - Deasemenea pe perioada gazduirii beneficiati de reducere 50% la manopera ( 25lei/h ) si totodata o reducere de 10% la piese si consumabile. Pret 70 lei pe luna. Mai bine de atat nu se poate! P.S. Acces la motor oricand in limita programului Luni- Vineri: 09:00 - 18:00 (cu pauza de masa intre orele 13:00-14:00) Sambata: 09:00 - 13:00 Editat Octombrie 14, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Ofer gazduire motoare pe perioada iernii, maxim 10-15 mobre, spatiul este in incinta COMAT, dublu securizat (paza combinatului + firma interventie), neincalzit, pret 40 lei/ luna. Bateriile se vor lua de pe motor si ma voi ocupa personal de ele iar manopera la revizia de primavara e GRATUITA. Acces la motoare 24h/24h, contact in semnatura. Editat Octombrie 16, 2011 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Ofer cazare moto paza asigurata intretinere baterie si verificarea motocicletei inclusa pret 50lei/motor tel 0721535377 0744874196 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzzar Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 As dori si eu un loc intr-un garaj pentru motorul meu(yamaha fz6). As dori sa am posibilitatea de a il scoate de 2-3 ori pe saptamana afara. Eu locuiesc in zona Podul Ros-Nicolina. Astept oferte! Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Caut si eu un garaj pentru un prieten care vrea sa se apuce de motociclism insa este conditionat de gasirea unui garaj in zona Ciurchi (Doi Baieti) sau Metalurgie (Gradinari) ca si alternativa mai departata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octaw78 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Ceva prin zona Dacia? un garaj.... octaw2003@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salut, Sunt interesat de un garaj sau curte în zona Tudor. Mă puteți contacta la 0761 147 150 sau pm. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Ofer cazare moto, paza asigurata, zona Copou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casian Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 caut garaj pentru o motocicleta si o remorca de 750 kg! poate fi si fara curent electric. astept pm sau mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Oferta pentru gazduire la Madras pe perioada iernii(1.11.2011-30.03.2012) consta in: - Spatiu curat si amenajat, pardoseala de gresie; - Incalzire prin centrala proprie, temperaturile for fi destul de mari deoarece in incinta aceleiasi cladiri se afla si service-ul(aceeasi cladire, nu aceeasi camera); - Fiecare motor va avea o husa subtire pentru a impiedica depunderea prafului; - Sistem de alarma si contract cu firma de interventie; - Mutat periodic motorul, prevenirea deformarii cauciucurilor; - Intertinere baterie (incarcare si verificare, completare electrolit, dupa caz) sau posibilitate de montare si alimentare incarcator propriu;- - Verificare + constatare consumabile ce necesita inlocuire; - Deasemenea pe perioada gazduirii beneficiati de reducere 50% la manopera ( 25lei/h ) si totodata o reducere de 10% la piese si consumabile. Pret 70 lei pe luna. Mai bine de atat nu se poate! P.S. Acces la motor oricand in limita programului Luni- Vineri: 09:00 - 18:00 (cu pauza de masa intre orele 13:00-14:00) Sambata: 09:00 - 13:00 Hello, va rog sa ma considerati abonat pentru un loc si pt mine pt iarna asta, de preferinta acelasi cu cel de iarna trecuta. Multumesc, restul discutam personal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camionistul Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Buna, Ma numar si eu printre cei ce au ramas fara acoperis la motor. Daca poate sa ma ajute cineva cu un loc intr-un garaj as fi recunoscator. Multumesc, Adrian 0744158481 azaharia@medasist.ro cine are nevoie de garaj pt moto pe timp de iarna ma puteti contacta .undeva in zona domnesti ,prelungirea ghencea garaj izolat de cel putin 100 de moto cine are nevoie de garaj pt moto pe timp de iarna ma puteti contacta .undeva in zona domnesti ,prelungirea ghencea garaj izolat de cel putin 100 de moto pretul este sub piata 0768 844 211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Hello, va rog sa ma considerati abonat pentru un loc si pt mine pt iarna asta, de preferinta acelasi cu cel de iarna trecuta. Multumesc, restul discutam personal! Done and done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 cine are nevoie de garaj pt moto pe timp de iarna ma puteti contacta .undeva in zona domnesti ,prelungirea ghencea garaj izolat de cel putin 100 de moto pretul este sub piata 0768 844 211 sigur o sa garam noi motoarele in GHENCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camionistul Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 sigur o sa garam noi motoarele in GHENCEA colegule am zis ca este in domnesti la curte intr-un garaj mare nu in ghencea .stiu ce inseamna increderea dar se poate vedea am avut deja cativa colegi care deja au rezervat un loc.respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 nu am vrut sa fiu acid dar nu stiu cati din IASI vor gara motoarele in BUCURESTI... ma gandesc ca poate ai gresit sectiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 ca in fiecare an ofer cazare motociclete in iasi, indiferent de perioada tel 07 21 53 53 77 sau 07 57 62 52 00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate