IceLord Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 DACA TOT S-A DESCHIS TOPICUL ASTA...CHAT-UTITI AICI. DACA DAU PESTE VOI IN ALTA PARTE...DELETE. STAY HEAVY!!! --- Mesaj completat în 07 Nov 2007 21:00 ------------- tocmai m-am intors de la o plimbare si sunt cub de gheata... bine, dar eu sunt cruiserist, deci off topic... Nu conteaza......oricum cruiser-ul tau poate fii facut chopper deci nu esti off topic!!! --- Mesaj completat în 07 Nov 2007 21:01 ------------- Tu tot speri sa ne aduci pe calea cea buna, asa-i? --- Mesaj completat în 07 Nov 2007 21:02 ------------- iarna unii k mine flexuiesc fieratanii.... Spor la treaba Big Boss!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) Tu tot speri sa ne aduci pe calea cea buna, asa-i? bey, ce tot schimbi avatarul asta, ca ma derutezi complet! ...ba esti tu, ba nu esti tu calea cea buna este ...hard way ...ride away! Editat Noiembrie 7, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 DACA TOT S-A DESCHIS TOPICUL ASTA...CHAT-UTITI AICI. DACA DAU PESTE VOI IN ALTA PARTE...DELETE. oops. si eu chatuiam in alte parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Daca nu e urgie viforoasa de viscol cu vant de zapada care este... ne dam cu motoarele in continuare. Daca nu, mai un 4x4, mai un snowmobil, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) ...Iarna, zapada.....hmmmm ...."Draga Mos Craciun, Yo am fost baiat cuminte si as vrea urmatoarele: - 2 cauciucuri:Metzeler Whitewall 100/90-19, 140/90-15 - nishte comenzi avansate ....." P.S. - Trimite-ti voi asta lu' Mosu' pls! Editat Noiembrie 8, 2007 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Maddog, nici nu esti prea modest in cererile tale... Eu as vrea un Avon de 200 WW, dar cica n-au... Comenzi avansate ne-ar putea face Klaus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Maddog, nici nu esti prea modest in cererile tale... Eu as vrea un Avon de 200 WW, dar cica n-au... Comenzi avansate ne-ar putea face Klaus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 Eu vreau ca mos carciun sa fie CRACIUNITA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Pai de obicei "chopperistii", iarna fac ... choppere. respect si adevar,nenea! chopperistii iarna isi fac sau inbunatatesc chopperele! TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 io beau si modific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 eu voi aduce niste modificari de ordin estetic la vakuta mea: oglinzi kuryakin manere kuryakyn footpegs ii dau alt lac si polish manete cromate skull un mic parbriz pentru plimbari lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 De mai bine de doua saptamani n-am mai scos-o din garaj........... Din cand in cand mai dau praful jos de pe ea si ma gandesc ce modificari sa-i fac. Vreau tevi de esapament, proiectoare si ma mai gandesc si la alte chestii. Cat inca e uscat afara o sa mai ies macar prin cartier la o tura scurta sa nu uit cum se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Foot(u-te-n)pegs, ai? Unde il dai fato la lacuit? Vreau si eu sa fac aceeasi operatiune. la acelasi care mi-a facut lacul dupa airbrush. omul e ocupat, dar ne putem combina cred eu. Mai ales in iarna... foot pegs am din parti, cred ca tot de la kuryakyn imi iau pana la urma --- Mesaj completat în 13 Nov 2007 20:56 ------------- io beau si modific cat bei si cat modifici? --- Mesaj completat în 13 Nov 2007 20:57 ------------- Foot(u-te-n)pegs, ai? iti trimit jpegs ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) Si cat beat si cat modificat!!! Editat Noiembrie 13, 2007 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate