XCS911 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Eu am plecat sambata din Bucuresti. Sunt curios daca s-au mai "lipit" motoristi de hartile de la motociclism.ro... cum pot afla? ok... am vazut poza cu harta, dar nu prea inteleg nimic. un tabel cu toata lumea scrisa acolo ar fi interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 XCS911 daca ai acces la net da-mi niku tau de odc si il iau de la tine (filmuletu). Da si tu un msg pe prv pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Post-it-urile de pe cele 2 hărţi au fost adunate cu grijă, şi vor fi lipite după ordonarea lor în ordine alfabetică într-un album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Cea mai nasoală fază mi s-au părut miliţienii care opreau motoarele. Venea omu' cu motoruă înpsre salon şi idiotu' spoit în albastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 @UncleFester beton...si venim sa ne semnam? O sa fie ceva asemanator si la CLUJ? Se mai tine la Cluj salonul de "biciclete"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Am tras-o si eu oleaca de urechiusa ....suna bestial pana la urma care era faza cu taloanele de la United Motors ca nu am gasit urna ..iar cei de la stand nu prea te trimiteau in directia in care sa se afle vreo urna Pai daca erai cu ochii dupa femei... Eu am gasit urna, am cautat-o f'o 5 minute shi am dat de ea, era chiar in stanga cum te uitai la salbaticiunea aia bruneta calare pe motoru' din mijloc ... d'aia prepuiesc ca n-ai vazut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 @MVTarts: păi n-aţi semnat deja pe post-it-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Da....poate erau ceva in genul absolventii motociclism.ro saluta lumea Ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Foarte bună ideea cu legitimaţiile. se pot folosi pe viitor la intilniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Post-it-urile de pe cele 2 hărţi au fost adunate cu grijă, şi vor fi lipite după ordonarea lor în ordine alfabetică într-un album Ok... imi place ideea cu albumul. Eu doresc doar sa stiu cine a mai trecut pe acolo... daca se face public albumul (pus pe net sau something like that) promit sa fiu primul care-l acceseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Pai daca erai cu ochii dupa femei... Eu am gasit urna, am cautat-o f'o 5 minute shi am dat de ea, era chiar in stanga cum te uitai la salbaticiunea aia bruneta calare pe motoru' din mijloc ... d'aia prepuiesc ca n-ai vazut-o damn ..am pierdut ...daca puneam talonul sigur eram castigator ..cat despre salbaticiune..o preferam pe cea cu roti de sub bruneta ....cu "2 rezervoare" am acasa si-mi ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 ...si TOMINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Membrii înscrişi pe forum până la data de 31 martie 2005 care nu au ajuns la Salonul din Bucureşti îşi pot ridica legitimaţiile de la standul Motoboom din cadrul SMAEB Transilvania. Cei înscrişi după 31 martie, puneţi în browser adresa asta: /ecuson.php...&users=nickname şi tipăriţi rezultatul pentru a avea ecusonul de membru Motociclism.ro (evident, înlocuiţi nickname-ul cu propriul nickname). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate