vrajitoru Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Stiu ca de la inceputul lunii carnetele nu se mai tiparesc la Sibiu ci la Bucuresti. Oare nu sunt alea permise europene? Cu taloanele nu stiu unde se tipareau ,... dar acum tot la Bucuresti se tiparesc ... si le iei peste 2 saptamani de la politie. O sa ma interesez daca astea sunt carnetele si taloanele europene si va tin la curent. Acum as avea si eu o intrebare... cine aduce de la Louis in Sibiu? Si cu ce comision? (as prefera sa fie 0) Vreau sa imi comand acolo o casca Schuberth. Mi s-a spus sa probez o casca inainte sa o comand ... dar unde naiba sa poti proba un Schubert in Sibiu!? Optiunile sunt C3, R1 sau C2 (in ordinea dorintei si in ordine inversa a pretului... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 mda...am mai gasit ceva pe net...si tot chicioase vor ramane permisele: http://www.flickr.com/photos/epox-bogdan/2948390473/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 ai pus-o........, si din partea mea, toate cele bune! un motiv sa te bagi cu noi la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 un motiv sa te bagi cu noi la o bere... dah mah bimbo. hai la o bere ca fac io cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Acum as avea si eu o intrebare... cine aduce de la Louis in Sibiu? Si cu ce comision? (as prefera sa fie 0)Vreau sa imi comand acolo o casca Schuberth. Mi s-a spus sa probez o casca inainte sa o comand ... dar unde naiba sa poti proba un Schubert in Sibiu!? Optiunile sunt C3, R1 sau C2 (in ordinea dorintei si in ordine inversa a pretului... ) Nimeni din Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Nimeni din Sibiu? contacteaza-l pe karpatenwolf alias speedy Editat Noiembrie 17, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Becuri Philips XP Moto special creat pentru Motociclism 80 % mai multa lumina Philips XP Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Stiu ca de la inceputul lunii carnetele nu se mai tiparesc la Sibiu ci la Bucuresti. Oare nu sunt alea permise europene?Cu taloanele nu stiu unde se tipareau ,... dar acum tot la Bucuresti se tiparesc ... si le iei peste 2 saptamani de la politie. O sa ma interesez daca astea sunt carnetele si taloanele europene si va tin la curent. Acum as avea si eu o intrebare... cine aduce de la Louis in Sibiu? Si cu ce comision? (as prefera sa fie 0) Vreau sa imi comand acolo o casca Schuberth. Mi s-a spus sa probez o casca inainte sa o comand ... dar unde naiba sa poti proba un Schubert in Sibiu!? Optiunile sunt C3, R1 sau C2 (in ordinea dorintei si in ordine inversa a pretului... ) nu stiu unde poti proba casca dar vorbeste cu scoteanu, el aduce si de la louis si de la polo. 0768762456 sau 0746145996. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am vb cu scotianul si a renuntzat la louis, s-a dat pe ixs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 D&D moto aduc de la Louis(DanDragomir-CristinaDragomir)-0788/050862 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Acum as avea si eu o intrebare... cine aduce de la Louis in Sibiu? Si cu ce comision? (as prefera sa fie 0)Vreau sa imi comand acolo o casca Schuberth. Mi s-a spus sa probez o casca inainte sa o comand ... dar unde naiba sa poti proba un Schubert in Sibiu!? Optiunile sunt C3, R1 sau C2 (in ordinea dorintei si in ordine inversa a pretului... ) cine aduce nu stiu, dar stiu ca la Louis sunt acuma mari reduceri de preturi! Casca Shubert C2 este cu aprox 30% redusa ( 299 - 319 euro ) alte reduceri mari la Nolan sau Shark reduceri intre 30 - 51% cam la 95 de euroi am postat asta doar pentru cazul de oferte fara comisioane Editat Noiembrie 18, 2008 de Bimbo´s Fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 care stie ! se tine vreo intalnire de iarna pe undeva dau o bere celui care imispune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) care stie ! se tine vreo intalnire de iarna pe undeva dau o bere celui care imispune joi seara la R'n'B, pe Stefan cel Mare, in curba de dinainte de a intra in V. Aaron. Beau Beck's! detalii la 0741697000 PS vezi alte detalii aici /index.php?showtopic=166190 PPS Completeaza-ti si tu profilul, ca e mai fain! Numai bine! Editat Noiembrie 19, 2008 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 care stie ! se tine vreo intalnire de iarna pe undeva dau o bere celui care imispune /index.php?showtopic=176126 poftim...intalnire in februarie este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 /index.php?showtopic=176126 poftim...intalnire in februarie este! te bagi la berea mea..no bine, las' ca o impartim! apropo, bikerz on ice..superfain..ma tenteaza!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 te bagi la berea mea..no bine, las' ca o impartim! apropo, bikerz on ice..superfain..ma tenteaza!!!! nu ma bag la berea ta.....dar nah...poate capatam 2 beri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 nu ma bag la berea ta.....dar nah...poate capatam 2 beri..... 2 clar numa sa stiu cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 2 clar numa sa stiu cand io i-am zis primu la om. da mie imi da o sticla de vin ca sa-l fierbem berea s-o bea rockerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 vai la paguba va place la toti .... nui vorba unde va adunati ...stiu asta ca si io frecventez .. ma intereseaza vreo intrunire de iarna ceva prin noiembrie pote iau io bere de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) vrei intalnire in noiembrie? pai...suntem in 19 noiembrie..intalnirea este la locul cunoscut in ...taaanaaaanaaannaaa...20 noiembrie!! bine, fie si berea de la noi... DAR nu uita...moa, ca si nico pico, bem Beck's" restul..de la noi! DorisForsaintzer, cunoscatorii degustatori de vinuri nobile se aghesmuiesc, la un moment dat, cu roackerii beutori de bere! rece! MULTA! se numeste comunicare!...bineinteles, pe temeni tehnici, ca nu fraternizam dupa o singura lada de bere....sau? nu vin cu motocicleta, ca e la nani...asa ca ..BR!!!R!M!!! Editat Noiembrie 19, 2008 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 vrei intalnire in noiembrie? pai...suntem in 19 noiembrie..intalnirea este la locul cunoscut in ...taaanaaaanaaannaaa...20 noiembrie!! bine, fie si berea de la noi... DAR nu uita...moa, ca si nico pico, bem Beck's" restul..de la noi! DorisForsaintzer, cunoscatorii degustatori de vinuri nobile se aghesmuiesc, la un moment dat, cu roackerii beutori de bere! rece! MULTA! se numeste comunicare!...bineinteles, pe temeni tehnici, ca nu fraternizam dupa o singura lada de bere....sau? nu vin cu motocicleta, ca e la nani...asa ca ..BR!!!R!M!!! nico_pico a baut atunci beck's ca nu avea ce beau io de obicei....muhahahahahahhahahaha....nico-pico bea tequila gold....si bere HAINEKEN (cum dracu' se scrie.....ca io o beau nu am timp sa citesc de pe ea.....) ne vedem maine in R&B! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 io i-am zis primu la om. da mie imi da o sticla de vin ca sa-l fierbem berea s-o bea rockerii mey rockerilor sa nu ma intelegeti gresit. io va respect pentru multe. dar acum trebuie sa ne dam pe ceva care unge gatul mai bine pe frigul asta bah dar ce liniste pe forumul asta din sighiu... putini motociclisti in sighiul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Motive de plecat d-acasa: 1. http://www.metalhead.ro/Concert-Samael_in_...Napoca-703.html 2. http://www.metalhead.ro/Concert-Kreator_si...uresti-704.html 3. http://www.metalhead.ro/Concert-Concert_St...uresti-667.html 4. http://www.metalhead.ro/Concert-Concert_Ma...k_2009-686.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Motive de plecat d-acasa: 1. http://www.metalhead.ro/Concert-Samael_in_...Napoca-703.html 2. http://www.metalhead.ro/Concert-Kreator_si...uresti-704.html 3. http://www.metalhead.ro/Concert-Concert_St...uresti-667.html 4. http://www.metalhead.ro/Concert-Concert_Ma...k_2009-686.html cu criza asta financiara, nu mai avem bani de concerte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 2, 2008 Autor Share Postat Decembrie 2, 2008 Doar asa, ca sa mai zambim... Pictura pe tavanul unui spatiu destinat fumatorilor Intrebare pentru obtinerea permisului de conducere auto. Cine are prioritate? A) Autobuzul. Tramvaiul. C) Autoturismul albastru. Yoga Un fotograf istet !!!!!!!! Ati vazut, nu???????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate