AxL_FzR_ Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 hardacah muschioorosi ....atzi inteles!!!! faina treaba o iesit ... @Karpatenwolf ....cand ai timp sau ceva ...imi dai si mie un nr de tel sa aduc Libelula(Fzr-ul) la un control ? ca nah ...vreau sa o tzin mai mult Da-mi un PM...si vb la telefon. Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 daca nu ma insel astazi e ziua lui omunegru22 (sau daca nu minte site-ul )...la multi ani si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 La multi ani Alex ( alias omunegru22) si tot ce iti doresti, sa ai parte numai de bucurii in viata Sa ne vedem cu bine pe doua roti Noroc si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Sa ai parte de Prietena pe care ti-o doresti Motorul care-l doresti Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) ....( cucoane in varsta, piele originala, combinezoane)......tare frate DUDE YOU'RE SICK ! .....Si mie imi plac "cucoanele in varsta in combinezoane din piele originala" WELCOME TO THE CLUB! Editat Februarie 4, 2008 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 La multi ani Alex!! Sa traiesti 1000 de ani sanatos si fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) LA MULTI ANI si multa sanatate, bani si tot ceea ce iti doresti ALex (alias Omunegru)! La cati mai multi km parcursi pe motocicleta alaturi de noi, si sa ne vedem cu bine an de an. Sa ne traiesti, ALEX! Un mic cadou!!! Editat Februarie 4, 2008 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Apai daca fiecare am scrie in alta limba decat romana.... Cred ca unii scriu doar de dragul de a scrie sau sa se dea mari ca stiu si alta limba in afara de romana cam timida lumea la intalnire --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 19:18 ------------- Apai daca fiecare am scrie in alta limba decat romana.... Cred ca unii scriu doar de dragul de a scrie sau sa se dea mari ca stiu si alta limba in afara de romana bya nicidecum a doua varianta. mi-a fost mie drag sa raspund cuiva pe acelasi ton, doar atat era de inteles de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 LA MULTI ANI !!! ALEX(omunegru22) fericire si tot ceti doresti sa fii sanatos !!! poate de acee era asa de gatit dl TopMoto, sa sufli cu putere in lumanari sa se indeplineasca dorinta ! PS. acum fac filmarile, le voi posta fara nici o editare suplimentara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Am eu probleme cu computerul? sau merge ca frana site-ul....prin alte "parti" merge bine.... La multi ani ! si numai bine omunegru22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc multa sanatate si timp petrecut pe doua roti. Ma bucur ca v-am cunoscut, chiar daca pe unii dintre voi numai de pe forum, si sper sa ne petrecem vara impreuna la cat mai multe drumuri...lungi Ce folos sa ai parte de bucurii daca nu ai cu cine sa le imparti? Inca o data multumesc and KEEP RIDING!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Multumim pentru filmulete si fotografii! Data viitoare facem copanele la gratar sau tot mici? Poate tine vremea cu noi si facem si o tura pana in Medias sau altundeva! MUltumim Vali! HAI DUMINICA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) extraterestrul_vitezoman uite ce fac motociclisti in timpul liber si mobra hiberneaza: aprpos, vreau punga de forneti de pe noptiera, iami iami !! papa bun ! Editat Februarie 5, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
us163 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Ma gandesc ca era tare mult praf prin camera daca ti-ai pus casca! Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_ac/dc Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 asa mai zic si eu placere de a face curatenie...te credeai cu mainile pe ghidon? sau? in orice caz...spor la curatenie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 lasa fra ca mergem unde putem sa ne simtim bine ca nu toti ne-am luat motoare sa ne vada altii cat de smecheri suntem. asa ca nu toti au nevoie sa-i vada nu stiu ce 'fufa' sau sa vina pustanii pe langa ele si sa faca poze, sa se simta proprietarul cu sufletul mandru de numa numa in Piata Mica. --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 13:06 ------------- lasa fra ca mergem unde putem sa ne simtim bine ca nu toti ne-am luat motoare sa ne vada altii cat de smecheri suntem. asa ca nu toti au nevoie sa-i vada nu stiu ce 'fufa' sau sa vina pustanii pe langa ele si sa faca poze, sa se simta proprietarul cu sufletul mandru de numa numa in Piata Mica. Am vazut pozele de duminica... Fain ca ati reusit sa va adunati asa de multi. Ar fi si mai fain daca am avea un bar in centru unde sa si putem lasa motoarele in fata. (Am auzit ca nu prea e voie prin Piata Mica angryfire.gif angryfire.gif ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 lasa fra ca mergem unde putem sa ne simtim bine ca nu toti ne-am luat motoare sa ne vada altii cat de smecheri suntem. asa ca nu toti au nevoie sa-i vada nu stiu ce 'fufa' sau sa vina pustanii pe langa ele si sa faca poze, sa se simta proprietarul cu sufletul mandru de numa numa in Piata Mica. <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 13:06 -------------</small><br/> Am vazut pozele de duminica... Fain ca ati reusit sa va adunati asa de multi. Ar fi si mai fain daca am avea un bar in centru unde sa si putem lasa motoarele in fata. (Am auzit ca nu prea e voie prin Piata Mica angryfire.gif angryfire.gif ) am fost cu danu (ktm) duminica in piata mica, imediat dupa ce-am plecat din cisnadie. cum am ajuns acolo am avut o mica cearta cu gardienii publici!... nu ne prea plac! ca de ce intram pe nustiu unde, ca de ce parcam aici si nu acolo, ca cine suntem noi, etc. ma rog.... concluzile le trageti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 parerea mea personala si nu o dau la nimeni: parca tot mai sepsi este sa te plimbi afara din orase si sa te respecti la un pahar de vorba departe de piatra cubica si asfaltul din urba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ca sa va ajunga ideile ...preluatzi ....descifratzi ...si veti intelege cugetarea mea ... adusa in inamgini de cei mai mari maestri ai desnelor animate. anumite persoane se pot regasi in acest clip ....stiu ele care si de ce... eIu4fP4fOHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 parerea mea personala si nu o dau la nimeni: parca tot mai sepsi este sa te plimbi afara din orase si sa te respecti la un pahar de vorba departe de piatra cubica si asfaltul din urba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
us163 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ...pei si unde vrei sa asezi tu 30 de oameni dak nu mai multi in bar in centru si plus de alta unde parchezi atatea motoare ...pe iarana in disco bar, curmatura sau in cisnadie la Sebi (dak ne mai primeste ) eu zic ca e bine, este loc de parcat si de sezut.....iar cnd va veni vremea teraselor putem cauta altceva mai "in oras" Loc ar fi destul, ca un motor se poate strecura mai usor decat o masina... Problema e ca de cate ori mergem la un pahar trebuie sa punem motocicleta astfel incat sa o avem la vedere. Cel putin eu n-as indrazni sa o las pe un trotuar si sa ma departez prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 La multi ani! draga Mitzu...adica Mihai. Bya si Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Am doar o intrebare ..... ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Mai e mult pana duminik????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Am doar o intrebare ..... ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Mai e mult pana duminik????? FUAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! N-AI AUZIT????????????????????? Duminica e : furtuna, tsunami, uragan si tornada!!!!!..... ....asa ca ne pare rau, dar s-a amanat pe saptamana cealalta! glumeam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate