dark_alinutza Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Saru' mana!!!Si tie tot ce iti doresti, draga mea!!! te asteptam maine seara cu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 La multi ani Sim ! La mult ani speedy_alien23 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 vineeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! In Tequila sau la Sala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 la alegere ... ora e aceeasi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 vineeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!In Tequila sau la Sala? Draga Sim, inainte de toate un calduros La Multi Ani! Intalnirea este de la ora 19 la terasa de la Sala Transilvania....unde se va sta in jur de 2 ore....apoi petrecaretii o sa se mute in R&B (tequilla) sa ne sarbautorim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Multam' fain de urari, le intorc spre voi cu acelasi drag! Ne vedem maine la 7 la Sala. Io vin fara motor, ca il duc la doctor...dar nu e singurul motiv... Va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Multam' fain de urari, le intorc spre voi cu acelasi drag!Ne vedem maine la 7 la Sala. Io vin fara motor, ca il duc la doctor...dar nu e singurul motiv... Va pup! imi pare rau ca nu pot ajunge, dar avem programare la doctor... ne spune ce sex are urmasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cine are cd-uri pentru Playstaion 1 si mi le imprumuta si mie ?, nu am nici un cd si m-as bucura sa-l incerc. Mersi!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cine are cd-uri pentru Playstaion 1 si mi le imprumuta si mie ?, nu am nici un cd si m-as bucura sa-l incerc. Mersi!. bah Sica bah ai si jocuri cu raliuri si motorete pe stai plaisanul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 bah Sica bah ai si jocuri cu raliuri si motorete pe stai plaisanul ala? NICI UN CD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 http://hillclimb.crazybike.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Gigi ne-ai terorizat cu mesaje pe hi5 . Ai plecat la Resita ? Merge cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Gigi ne-ai terorizat cu mesaje pe hi5 . ti-ai facut cont pe hi5 ? in alta ordine de idei : cand urcati alba-iulia spre saguna, grija mare in curba, pe banda I , ca-i o galma de asfalt exact pe mijlocul benzii. Acum 2 zile era sa mi-o fur pe acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Gigi ne-ai terorizat cu mesaje pe hi5 . Ai plecat la Resita ?Merge cineva ? eu am ''cont'' pe hi5 doar pentru a primi vestile de la Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 cine vrea sa-si faca abonament ( de 10euro/luna) la Cosmote si sa nu-si ia telefon ? Ma intereseaza telefonul, normal....ne intelegem noi sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 care stie? sibiel-crinti-saliste, drum practicabil? se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 care stie?sibiel-crinti-saliste, drum practicabil? se poate? Iti faci temele cu trasee pentru intalnirea din weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Cu enduro da, se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 care stie?sibiel-crinti-saliste, drum practicabil? se poate? Vezi ca sambata e Festivalul Bujorului la Gura Raului. Du pe oameni acolo ca sigur o sa le placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Vezi ca sambata e Festivalul Bujorului la Gura Raului.Du pe oameni acolo ca sigur o sa le placa. nu uita sa porti vesta anti-brisca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 merci merci vrajitorul si dark wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 cine poate sa ma "cazeze" 10 zile in sibiu? intre 10-20 iulie. am practica acolo, si nu asvrea sa stau cu inca 4 bulangii in camera. imi spuneti cam cat ma costa, sau daca aveti nvoie de stickere am sa va fac. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare ! faceti un topic unde pot gasii magazine piese motociclete. imi trebuie un cablu ambreaj pt rebelica (honda rebel 125) de unde cumpar sau cine aduce piese ? momentan sunt pana de idei. multumesc anticipat ! asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare !faceti un topic unde pot gasii magazine piese motociclete. imi trebuie un cablu ambreaj pt rebelica (honda rebel 125) de unde cumpar sau cine aduce piese ? momentan sunt pana de idei. multumesc anticipat ! asfalt uscat ! Karpatenwolf. Garantat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare !faceti un topic unde pot gasii magazine piese motociclete. imi trebuie un cablu ambreaj pt rebelica (honda rebel 125) de unde cumpar sau cine aduce piese ? momentan sunt pana de idei. multumesc anticipat ! asfalt uscat ! exista un asemenea topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate