kris Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Am vazut ieri un trike galben ...il cunoasteti pe posesor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Am vazut ieri un trike galben ...il cunoasteti pe posesor? ACHIM!! Mesaj completat Cel care are si HARLEYul ALB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoox Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Salut. Este vreun posesor de zxr 400 pe aici care e dispus sa faca o fapta buna si sa ma lase sa stau pe motor, eventual sa ma dea si o tura sa vad cum merge? as vrea sa imi iau si eu unul. Cine e dispus il rog sa imi dea un PM. Dau si niste beri pe urma Va multumesc Editat Aprilie 11, 2010 de rhadoox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) adevarul de sibiu Editat Aprilie 12, 2010 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 adevarul de sibiu Poate ar trebui sa se faca o lista neagra cu acesti incompetenti. Vreau sa va spun sa aveti grija la masina cu nr SB 01 ALE, un Rav gri model mai nou. Pentru ca 2 motociclisti, Adi si Alex au oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor, maimuta din masina cu fufa langa el, vroia sa se urce pe Adi. Ca, cum draga a avut tupeul sa opreasca la trecere. Apoi, am vazut cu ochii nostrii,eu si Ramo, cum tot acel idiot i-a depasit la milimetru dorind sa ii dezechilibreze pe baieti de pe motoare. Si tot ala cu gura mare. S-a sunat la Politie, dar nu s-a facut nimic. Adica te duci si faci o plangere si poate poate. Pai nu asa. Trimiti un echipaj de politie si investighezi, din moment ce ai primit o seziare in care s-a comunicat ca viata ti-a fost pusa in pericol. Dar la noi, niciodata!!!! Ma mir ca in cazul lui Mihut s-a miscat ceva. Sunt foarte curioasa de acel individ de 2 bani, oare va plati pentru fapta comisa asupra lui Mihut? Cine le da permisul de conducere la acesti incompetenti? Care nici macar de prioritate nu au auzit????? Si pana la urma unde este dreptatea? Oare ar trebui sa circulam cu tancul prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Poate ar trebui sa se faca o lista neagra cu acesti incompetenti.Vreau sa va spun sa aveti grija la masina cu nr SB 01 ALE, un Rav gri model mai nou. Pentru ca 2 motociclisti, Adi si Alex au oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor, maimuta din masina cu fufa langa el, vroia sa se urce pe Adi. Ca, cum draga a avut tupeul sa opreasca la trecere. Apoi, am vazut cu ochii nostrii,eu si Ramo, cum tot acel idiot i-a depasit la milimetru dorind sa ii dezechilibreze pe baieti de pe motoare. Si tot ala cu gura mare. S-a sunat la Politie, dar nu s-a facut nimic. Adica te duci si faci o plangere si poate poate. Pai nu asa. Trimiti un echipaj de politie si investighezi, din moment ce ai primit o seziare in care s-a comunicat ca viata ti-a fost pusa in pericol. Dar la noi, niciodata!!!! Ma mir ca in cazul lui Mihut s-a miscat ceva. Sunt foarte curioasa de acel individ de 2 bani, oare va plati pentru fapta comisa asupra lui Mihut? Cine le da permisul de conducere la acesti incompetenti? Care nici macar de prioritate nu au auzit????? Si pana la urma unde este dreptatea? Oare ar trebui sa circulam cu tancul prin oras? Din pacate asa e cum a zis Bya, imi venea sa sar din masina cand vedeam um se apropie ala de Adi si Alex cu ditamai masina facea tot opturi tampitu naibii, din pacate tanc nu pot sa imi iau dar o bata tot imi pun in masina si sa ii fereasca domnuu pe aia ce mai fac pe smecherii in treafic ca jur ca le crap capu asa merita si tampitu ce la lovit pe Mihut, niste ipocriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Din pacate asa e cum a zis Bya, imi venea sa sar din masina cand vedeam um se apropie ala de Adi si Alex cu ditamai masina facea tot opturi tampitu naibii, din pacate tanc nu pot sa imi iau dar o bata tot imi pun in masina si sa ii fereasca domnuu pe aia ce mai fac pe smecherii in treafic ca jur ca le crap capu asa merita si tampitu ce la lovit pe Mihut, niste ipocriti. Cata ura d-le ! Au trecut pe langa voi Sintele Sarbatori cum trece apa pe langa rata. Iertati , eventual rugatii sa va loveasca din nou . Mi-e mila de sufletele voastre )) hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Cata ura d-le ! Au trecut pe langa voi Sintele Sarbatori cum trece apa pe langa rata. Iertati , eventual rugatii sa va loveasca din nou .Mi-e mila de sufletele voastre )) hahaha Inseamna ca te-ai facut bine la manutza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Inseamna ca te-ai facut bine la manutza. sper sa mai am numai 2 saptamani de abstinenta L.E. la cap nu am sanse ) Mesaj completat Inseamna ca te-ai facut bine la manutza. sper sa mai am numai 2 saptamani de abstinenta L.E. la cap nu am sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 sper sa mai am numai 2 saptamani de abstinenta L.E. la cap nu am sanse ) Mesaj completat sper sa mai am numai 2 saptamani de abstinenta L.E. la cap nu am sanse Hmmmm? Abstinenta bat-o vina! Cap? Care cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Cata ura d-le ! Au trecut pe langa voi Sintele Sarbatori cum trece apa pe langa rata. Iertati , eventual rugatii sa va loveasca din nou .Mi-e mila de sufletele voastre )) hahaha Normal ca e ura si tocmai ca sa intamplat toate astea in jurul sarbatorilor cum spui tu lor nu le-a pasat, mie sincer mi=e mila de sufletele lor ca au asa multa indiferenta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salutare . Ma macina faptul ca unui frate i s-a ciordit motorul.Ce misto ar fi ca , comunitatea asta mare si frumoasa sa "detina " o motocicleta pentru astfel de cazuri. Sa o imprumute la unul care i s-a furat moto , la altul care a avut un accident si uite asa sa ne ajutam ceva mai mult intre noi . Dar nu iese reclama haha Numa' bine , rau la nimeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Sa stii ca nu e o idee proasta! Cei care aveti doua motoare, ia bagati la cap! Stai asa... si tu ai doua motoare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Sa stii ca nu e o idee proasta! Cei care aveti doua motoare, ia bagati la cap! Stai asa... si tu ai doua motoare, nu? cine vrea are de ales intre naked si chopper .Dream on ! mai am numai banditul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) cine vrea are de ales intre naked si chopper .Dream on ! mai am numai banditul da ma asa e . ai si eu mai am numai Nipra Editat Aprilie 14, 2010 de FlaviuSB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Vine cineva duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 /index.php?...p;#entry2396607 o fi adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 asta mi-a zis si mie tipul de la TESS anul trecut...ca de anul asta vor fi obligati sa aiba stand ITP specializat pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 da,e adevarat,s-a anuntat inca din 2009 ca asta v-a urma...a confirmat si Jan din Medias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 la anul taxa de prima inmatriculare si rogvineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Grija mare maine, 30 aprilie, pe viteza. Pe DN 1 si DN7 vor actiona 10 radare in cascada. Asa ca, daca plecati in week-end, tineti gazu' mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 se mai tine intrunirea de la sf lu iulie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 daca vorbesti de crazy bike....slabe sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Grija mare maine, 30 aprilie, pe viteza. Pe DN 1 si DN7 vor actiona 10 radare in cascada.Asa ca, daca plecati in week-end, tineti gazu' mai mic. pai noi o luam pe dupa cascada domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 daca vorbesti de crazy bike....slabe sanse da despre ei este vb..sau se mai face alta intrunire la sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate