yuk Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 du-te pe Milea cu Luptei, la scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduropefaianta Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Amsoil se gaseste pe undeva prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 du-te pe Milea cu Luptei, la scutere ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Caut garaj sau loc in garaj , zona Vasile Aaron - Ceferistilor Editat Februarie 25, 2013 de kris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 kris, schimba-ti datele de profil.. ca doar ai avansat de la scuter la moto. cat despre garaj, ele oricum s-au imprietenit unde sunt acum. treaba e ca le intra praful in ochi. oricum, dupa vantul de zilele astea, nu li se mai vede culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Daca gasesti garaj prin zona ma bag si eu sa fie mai ieftin Caut garaj sau loc in garaj , zona Vasile Aaron - Ceferistilor Daca gasesti garaj prin zona ma bag si eu sa fie mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Daca gasesti garaj prin zona ma bag si eu sa fie mai ieftin Daca gasesti garaj prin zona ma bag si eu sa fie mai ieftin ok..bine de stiut. Daca gasesc ceva te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salutare , din 2013 ma alatur si eu motociclistilor din sibiu cu un superb gsxr 600 din 2003...Victor ma numesc si de abia astept caldura sa ies si sa va cunosc...momentan am cunoscut doar un singur motociclist din sibiu pe jerry al nostru de la magazin (un om super tare) , m.a ajutat cu manusile:)) as fi vrut si geaca dar s.a dovetit a fi mult prea scumpa pentru bugetul meu , in rest ce sa zic , suzuki-ul meu sta in husa pana se mai incalzeste putin , mai trebuie sa-i fac itp asigurare alea alea , astept caldura ! Ma bucur sa va cunosc! Salutare , sau cum se spune pe la noi "asfalt uscat" PS: Jerry am luat shoei-ul xr1000 , mortal...la shoei imi trebuia marimea S.. Cel mai bine cand da , caldura in Hanul dumbrava de la 12 .00 Duminica ne cam gasesti pe acolo asa ne vei cunoaste mai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 salutari, aveti idee de unde pot cumpara niste gume in Sibiu? noi de preferat da in lipsa de altceva merge si un second hand. e primul sezon si nu prea is in tema cu magazinele de profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 incearca pe in Turnisor la MyMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Salut, Daca il cunoaste cineva pe Stojec Nicolae Claudiu din Sibiu, locuieste pe str. Calugareni, am nevoie de un numar de telefon de la el, am cumparat o masina si a fost si a lui, am nevoie de cateva lamuriri despre acte, fiscal etc, vreau sa inmatriulez masina si incerc sa dau de toti proprietarii. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 salut, am dat un search pe google din curiozitate si am gasit un profil de facebook - http://www.facebook.com/claudiu.stojec sper sa-ti fie de ajutor. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 salut, am dat un search pe google din curiozitate si am gasit un profil de facebook - http://www.facebook.com/claudiu.stojec sper sa-ti fie de ajutor. bafta! Multumesc, l-am gasit, i-am lasat mesaj dar nu raspunde. Un numar de telefon ar fi foarte util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Scuze man, dar eu sunt in Londra si de loc nu sunt din Sibiu. Mi-a dat prin cap sa-l caut pe net pentru ca am vazut ca ai cerut ajutor...Sper totusi sa fie el si sa-ti raspunda. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Salut, Daca il cunoaste cineva pe Stojec Nicolae Claudiu din Sibiu, locuieste pe str. Calugareni, am nevoie de un numar de telefon de la el, am cumparat o masina si a fost si a lui, am nevoie de cateva lamuriri despre acte, fiscal etc, vreau sa inmatriulez masina si incerc sa dau de toti proprietarii. Multumesc, Salut, Daca il cunoaste cineva pe Stojec Nicolae Claudiu din Sibiu, locuieste pe str. Calugareni, am nevoie de un numar de telefon de la el, am cumparat o masina si a fost si a lui, am nevoie de cateva lamuriri despre acte, fiscal etc, vreau sa inmatriulez masina si incerc sa dau de toti proprietarii. Multumesc, Salut Eu lucrez pe Calugareni. Daca vrei, da-mi detalii si numarul de casa, nu mi-e greu sa-i bat la poarta si sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Salut Eu lucrez pe Calugareni. Daca vrei, da-mi detalii si numarul de casa, nu mi-e greu sa-i bat la poarta si sa intreb. Am gasit un Stojec Nicolae Claudiu la nr. 11 pe Calugareni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Salut, aveti idee unde se poate curata in SIBIU o vesta de piele? Cei de la biteco au zis ca nu curata de piele..,, Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 o sa pun niste intrebari la persoane care cred ca sunt mai in masura si o sa revin cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Salut, aveti idee unde se poate curata in SIBIU o vesta de piele? Cei de la biteco au zis ca nu curata de piele..,, Multumesc http://www.reveline.ro/contact/contactRO.htm si repara si din cate stiu si curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 http://www.reveline.ro/contact/contactRO.htm si repara si din cate stiu si curata Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 http://www.reveline.ro/contact/contactRO.htm si repara si din cate stiu si curata scot petele cu foarfeca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 scot petele cu foarfeca ? nu...cum cu foarfeca? Cu clor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 de pe piele... cu dot ... lichid de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 de pe piele... cu dot ... lichid de frana. 3 sau 4? ..ca de 4 am facut rost )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 egal. decoloreaza le fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate