emyemil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 yuk ce vrei sa spui cu asta ???? nu stiu daca este unu mai cuminte ca mine ...e mai nasol ca sufar eu deoarece restul sunt foarte rai ) Sunt asa de cuminte de nici mie nu-mi vine sa cred...si parca acum a mai iesit o raza de soare PS: Sa te faci bine...sa nu vii racit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Sunt asa de cuminte de nici mie nu-mi vine sa cred...si parca acum a mai iesit o raza de soare PS: Sa te faci bine...sa nu vii racit ) am bagat in mine o gramada de medicine si se pare ca sunt mult mai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Daca suntem cuminti ne duci sambata la concursul de enduro de la Sadu? stati calmi pana duminica, poate sambata daaaaaca sunteti cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 nu-mi mai tot faceti in ciuda ) ... WildRider da` medicamente d-alea gen rachiu fiert cu piper ai bagat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 nu-mi mai tot faceti in ciuda ) ... WildRider da` medicamente d-alea gen rachiu fiert cu piper ai bagat ? Dar de aspirina saracului ai auzit ? Rachiu daaaaaaaaaaaaa am si uitat de el acum fac unul ...Pun mai mult? sa stiu veniti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ce concurs e sambata la Sadu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Dar de aspirina saracului ai auzit ? Rachiu daaaaaaaaaaaaa am si uitat de el acum fac unul ...Pun mai mult? sa stiu veniti ? Faci? Eu stiu ca ai deja...hmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Ce concurs e sambata la Sadu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Sar'na!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) cu suspensiile nu are nimeni treaba...dar la roti e problema... trebuie sa ai o adeverinta de la producator...ex honda, ca pe moto tau se pun si rotile care vrei tu sa le pui...si cu aceea adeverinta mergi frumos la RAR si le trece in carte Editat Martie 29, 2013 de emyemil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 da bine ma, da nici nu stiu ce care cum e..... de unde ati aparut toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 alex ti-am simtit lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 alex ti-am simtit lipsa Dai azi o tura pana la cedonia si inapoi )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 cine merge maine la Sadu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 cica ploua de diseara pana duminica. asa ca, pana sa inceapa ploaia, azi dupa amiaza, se baga cineva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Dai azi o tura pana la cedonia si inapoi )) Bate vantu mai de te rupe ...nici nu vreau sa ma gandesc la Talmaciu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) cu suspensiile nu are nimeni treaba...dar la roti e problema... trebuie sa ai o adeverinta de la producator...ex honda, ca pe moto tau se pun si rotile care vrei tu sa le pui...si cu aceea adeverinta mergi frumos la RAR si le trece in carte Adevrinta de la un service sau reprezentanta nu merge ? Editat Martie 29, 2013 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Adevrinta de la un service sau reprezentanta nu merge ? La reprezentanta ma refeream... dar nu iti da nimeni daca nu s-au montat pe tipul tau de motor marimile care vrei sa le pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 aici ne ia pe sus ... Treaba ta daca nu te bagi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Asfalt Uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 @Sb_484 Eu, Seba, Tavi, Marius, Narcis si poate si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Am fost azi pana aproape in Paltinis si pana la Sadu. M-am petrecut cu 2 motociclisti. Mai dadea cate o rafala de vant dar mi-am potolit putin pofta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Alin_zbr a trecut azi pe langa mine pe semaforului....m-am mai intalnit cu cineva pe la rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Si eu te-am vazut in fata la dumbrava. ... nu putem misca fara sa fim detectati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate