FlyMAD Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Io dau telefon, da' da-mi un numar sau o adresa de web sau ceva cu ce sa caut. Gandila Andrei - 0724220088. Insista pentru ca nu prea ii place sa raspunda la telefon, din cate tin eu minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 sau Sorin 0766181616...lucreaza tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Va astept in parcare de la Mall, in fata benzinariei automate. Am ajuns la Fagaras si vremea e super. Nu e soare, nu ploua si sunt cam 22 de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 MAINE MAI MERGE CINEVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Plec eu cu nevasta in spate pe un Varadero si un prieten pe Transalp. Ne ducem pe Agnita - Voila. Plecam la 9:15 de pe str.Moldovei colt cu Transilvaniei, vis-a vis de spitalul de boli contagioase pentru copii, sau, altfel spus, de la fostul notariat Marginean... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 tare cu hornetul pana la mare, mi se pare insa inconfortabil la ture asa lungi. Nu ca nu m-ar mana in c.r daca as avea timp Acum vreo 3 sapt m-am dus cu al meu Saliste- Jina- Lacul Vidra- Voineasa- Brezoi- V oltului- Sibiu, si m-am cam obosit, drept si pentru ca sunt incepator si din cauza drumului, care nu a fost cel mai lin si fara gropi. Multa bafta cu marea, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Multam.Dupa ce m-am obisnuit cu vantul fac frecvent 300-400 km / zi..inclusiv traseul mentionat de tine. In tura propusa acum de mine se vor atinge viteze mult mai mari = timp mai scurt petrecut calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Multam.Dupa ce m-am obisnuit cu vantul fac frecvent 300-400 km / zi..inclusiv traseul mentionat de tine. In tura propusa acum de mine se vor atinge viteze mult mai mari = timp mai scurt petrecut calare bine ca ai timp, respect! la ture mai scurte in weekend ma bag si eu daca ma anunti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salut, ieri ne-am intors din tura SB - Transalpina - Turnu Magurerele - Ostrov - Vama Veche - Predeal/Paraul Rece - Curtea de Arges - Transfagarasan - MAN/Fagaras - SB. Sfat : evitati Zimnicea - Giurgiu - Oltenita = praf si pulbere ! Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 8, 2013 Admin Share Postat Iulie 8, 2013 Echipa M.A.N doreste sa multumeasca atat motociclistilor care au participat la eveniment facand un efort financiar sa vina, cit si colaboratorilor locali care si-au alocat din timpul lor pentru pentru a organiza ireprosabil punctele de plecare catre eveniment! Speram ca toata lumea s-a simtit bine si toti au ajuns sanatosi acasa. Multumim tuturor pentru eleganta, civilizatia si caracterul de care ati dat dovada atat in timpul evenimentului cit si in timpul paradei moto, le-am demonstrat inca odata tuturor ca motociclistii sunt oameni adevarati! Va multumim si va asteptam la anul, la editia a 2-a! ECHIPA M.A.N Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Multumesc pentru avertizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 la anu' nu mai cereti bani pe insigne! incluse in pret pare mai elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Se poate şterge, am găsit informaţia dorită. Editat Iulie 21, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 unde pot posta si eu niste anunturi?? am un combinezon din 2 piese , o geaca de pasager , niste cizme racing , si o casca...unde le pot pune sa vada lumea???preturi super bune! multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) unde pot posta si eu niste anunturi?? am un combinezon din 2 piese , o geaca de pasager , niste cizme racing , si o casca...unde le pot pune sa vada lumea???preturi super bune! multumesc anticipat!!! /index.php?/topic/698366-bursa-locala/page-2&do=findComment&comment=3519915 /index.php?/topic/477269-bursa-locala-sibiu/&do=findComment&comment=2285265 Editat Iulie 30, 2013 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 iti multumesc! unde pot posta si eu niste anunturi?? am un combinezon din 2 piese , o geaca de pasager , niste cizme racing , si o casca...unde le pot pune sa vada lumea???preturi super bune! multumesc anticipat!!! /index.php?/topic/698366-bursa-locala/page-2&do=findComment&comment=3519915 /index.php?/topic/477269-bursa-locala-sibiu/&do=findComment&comment=2285265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morgoth Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Buna .Vreau sa merg la festivalul Artmania in Sibiu si as dormi in cort.Stiti undeva un camping in Sibiu sau un loc unde sa-mi pun cortul in siguranta.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 (editat) Buna .Vreau sa merg la festivalul Artmania in Sibiu si as dormi in cort.Stiti undeva un camping in Sibiu sau un loc unde sa-mi pun cortul in siguranta.Mersi. aproape de "locul faptei" nu ai unde....poate doar la careva in curtea casei. in siguranta e la Cisnadioara/camping....http://ananas7b.de/ro/camping.htm oriunde altundeva,nu cred ca e in sigur Editat Iulie 31, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Clubforever in Ocna Sibiului. Cauta pe Facebook. Preturile sunt super ok si ai si piscina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morgoth Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 stie cineva unde pot nichela/ croma o grila de radiator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 (editat) Vreau sa fac un anunt tuturor Motociclistilor din sibiu !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 8.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , 9.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron 9.30 Mireasa Vestem 10.00 Selimbar Starea Civila si 12.00 Biserica Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati in Gradina din Vestem pentru a servii o zama de Burta Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! Editat August 9, 2013 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 casa de piatra man... si tot ce va doriti! innafara de biserica poti conta pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 casa de piatra ... poti conta pe noi ...dar eu zic sa revi cu un reminder cu o saptamana inainte ca sigur se uita....berea bato vina )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate