Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

În Sibiu săptămâna aceasta au fost ceva nori dar destul de rari, iar precipitaţii ioc. Luni dimineaţa pe la ora 6 a plouat 15 minute aşa de speriat porumbeii, în rest linişte şi pace. La deal nu ştiu cum o fi, dar de nins serios nu cred că poate fi vorba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

mai aduce cineva louis sau fc-moto in sibiu ? se pare ca nici RollFast nu mai lucreaza cu Louis.

Momentan fc-moto ma intereseaza

De la Louis imi comand direct de pe site. Transportul costa 9,95 euro, coletul ajunge prin DHL/Cargus in ~ o saptamana. Plata poti s-o faci direct prin card sau prin PayPal.

Link spre comentariu

Salutare,

Da, MYMOTO este partener POLO MOTORRAD pentru ROMANIA. Comenzile se dau saptamanal, vinerea.

l.u.v, poti da comanda prin email (online@mymoto.ro), telefonic (0733.MYMOTO) sau direct la magazinul din Cotroceni 19.

Cu stima,

Echipa MYMOTO

Editat de MYMOTO
Link spre comentariu

• 1 month later...

Neata,

Dragilor dati-mi o mana de ajutor care se pricepe pe la scutece...am unu mic si nesimtit - s-a rupt cablul de acceleratie si-am sunat la peste 10 magazine in tara si nu gasesc nici kit original de replacement si nici macar CHINA aftermarket,nimic nimic - din cate am inteles trebuie sa-l "adaptez" un cablut.

Are cineva cunostinte cine se pricepe la asa ceva ? Multam!

Link spre comentariu

Neata,

Dragilor dati-mi o mana de ajutor care se pricepe pe la scutece...am unu mic si nesimtit - s-a rupt cablul de acceleratie si-am sunat la peste 10 magazine in tara si nu gasesc nici kit original de replacement si nici macar CHINA aftermarket,nimic nimic - din cate am inteles trebuie sa-l "adaptez" un cablut.

Salut,

Ce marca si ce model este scuterul?

Link spre comentariu

Salut,

Ce marca si ce model este scuterul?

Salve, Benelli 49X ( quattronovex 50 - are un cablu scurt de la maneta care intra intr-o consola de comanda de unde pleaca 2 cabluri mai lungi - acceleratie si pompa de ulei ) - mie mi s-au rupt 2 dintre ele, cel de la maneta si cel de acceleratie. / modelul este din 2008

0740498503 incearca sa suni si poate te poate ajuta

Am notat, multumesc frumos!

Editat de AirNike
Link spre comentariu

Neata,

http://www.louis.de/_20b87d7faf409adb82972406c28ff581d2/index.php?topic=artnr&artnr=10019100

de cateva zile Jerry aduce si de pe Louis ... mymoto ... pe alba iulia vis-a-vis de regi

sunt 2 cabluri unul gros si unul subtire ... daca te grabesti iti dau setul meu dar mi-l cumperi inapoi

http://www.louis.de/_20b87d7faf409adb82972406c28ff581d2/index.php?topic=wgr&article_context=list&grwgr=460&wgr=345&new_step=36

Editat de yuk
Link spre comentariu

http://www.louis.de/_20b87d7faf409adb82972406c28ff581d2/index.php?topic=artnr&artnr=10019100

de cateva zile Jerry aduce si de pe Louis ... mymoto ... pe alba iulia vis-a-vis de regi

sunt 2 cabluri unul gros si unul subtire ... daca te grabesti iti dau setul meu dar mi-l cumperi inapoi

http://www.louis.de/_20b87d7faf409adb82972406c28ff581d2/index.php?topic=wgr&article_context=list&grwgr=460&wgr=345&new_step=36

Salutare, sa-mi traiesti! Ma duc la Jerry luni sa vad ce rezolv. Nu e graba la mine, meric YUK, doar ca mi-a cam sarit mustarul, sa nu gasesti tu piese NORMALE de Benelli, de parca ar fi fabricat pe luna....dau o bere la primavara, multumesc frumos.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Rugaminte la bikeri si prietenii din SIBIU !!!

Un prieten a cumparat un motor , o nipra , din Suceava , luata initial din Sibiu , inmatriculata pe TIMARIU LAURENTIU DUMITRU .
- In acte figureaza la adresa : Sibiu , Str rahova nr 43 ap 11 , dar nu mai sta acolo .
- CEREM AJUTOR sa ii dam de urma , sa putem inamtricula motocicleta cum trebuie !

Link spre comentariu

E in Norvegia - Laurentiu TD pe facebook, poate va ajuta sa il contactati. Mai aveti camere la Bikes on Ice? De la Sibiu s-a anuntat cineva?

Link spre comentariu