master_alexut Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ce Satana sa fac cu 1 singura piulita? Taci din gura si ia-o...ce e moca e binevenit . Banditule e noua motocicleta ta?...sa dea naiba de nu arata asa si aici vorbesc de motor si alte cele, nu de vopsea ca aia de mai da.Bravo, arata intr-un fel ce sa mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Multumesc domnule profesor. Inseamna mult pentru mine parerea d-voastra. Sunt precis că suportul de plastic al plăcuței de înmatriculare e ca acela pe care mi l-ai promis acum vreo 6 - 7 luni, părerea mea ... D'abia aștept să vii să-mi mai ceri presa de scos ambreiajul. Sau actele și numărul de pe Red Bull. Și să-mi aduci sticla de plastic cu ștuț metalic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Am eu unul nou de vanzare... cu cat? Ce Satana sa fac cu 1 singura piulita? ti-o pui ca medalion la gat si la batranete o folosesti cum a spus domnul petcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Banditule e noua motocicleta ta?...sa dea naiba de nu arata ... ... mai abitir ca plagiatul domnului Ponta. Ce Satana sa fac cu 1 singura piulita? Hai Fishy, văd că ești on-line, lasă modestia la o parte și dă-ne adresa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Cum am mentionat mai sus nu am ce face cu ea. Cine doreste piulita magica de la Domnu Petcu , ca sa o puna la gat si la batranete sa isi cumpere pastile pe ea... sa ia legatura cu dansu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Treaba ta, eu as lua-o, e din platina, au topit platinele vechi din dezmembrari. Aia se tine doar in tuica, ca para in horinca sau ardeiul in tequila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Treaba ta, eu as lua-o, e din platina, au topit platinele vechi ... Până la urmă Fishy are dreptate. Ce Doamne iartă-mă să faci cu o piuliță M8 pe dreapta, pe termen scurt? Pe termen lung însă, va fi altceva. Sistemul metric se va devaloriza, filetele vor fi nu numai dreapta sau stânga, ci se va trece la filetul unic european dreapta-stânga. În aceste condiții, piulița ordinară M8 a zilelor noastre, va valora peste 20-30 ani, echivalentul greutății în aur a proprietarului acesteia, dacă nu mai mult. Media estimarilor facute de membrii Asociatiei Analistilor Financiar – Bancari din Romania (AAFBR) indica o rata anuala a creșterii prețului piulitelor M8 care s-ar putea situa la 2,2% pentru fiecare spiră de filet dreapta, respectiv 2,8% pentru filet pe stânga. Acesta e motivul pentru care organizatorii au ales ca premiu piulița M8. La bursa de valori de pe Wall Street, cotele pentru M4, M5 și M6 sunt mult prea mici pentru un premiu atât de mare, iar filetele M7 sunt filete de criză și nu ni le permitem deocamdată. Editat Septembrie 14, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 un consatean..... Croitoru Ion... poza a fost facuta in 1971... motocicleta a fost luata de noua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Cu poza aia ai uns pe suflet pe cineva , oare cine... Fishy mai glumeste lumea, refuzul tau este foarte categoric, acum zi mersi ca nu ai castigat o soacra ceva, piulita aia e lux. Nea Petcu acuma sincer, vine iarna...nici un proiect nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Nea Petcu acuma sincer, vine iarna...nici un proiect nimic? eu ias propune lui Nea Petcu sa isi faca un MZ Geländesport, are el un model pregatit dar mai lipsesc doar niste elemente... e un pacat sa nu isi completeze colectia Editat Septembrie 15, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Nea Petcu acuma sincer, vine iarna...nici un proiect nimic? La iarnă stau pe forum și râd de ăia care-și țin motocicletele în cutii, pe rafturi și de asemenea, vreau să-mi perfecționez tehnica de semnalizare rutieră, cu referire strictă la conducerea motocicletelor clasice. Editat Septembrie 16, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 salutare.am o roata de 16 de mz,la pret de 80 ron neg.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Cum am mentionat mai sus nu am ce face cu ea. Cine doreste piulita magica de la Domnu Petcu , ca sa o puna la gat si la batranete sa isi cumpere pastile pe ea... sa ia legatura cu dansu ! Fishy , te rog sa nu ai aceasta atitudine redundanta in ceea ce priveste cadoul oferit de catre domnul Petcu ,sti este o vorba pe care o zic latinii ,,est modus in rebus" Iar pentru tine bunul meu prieten am doar o vorba : ,,Atitudinea este un lucru mic care face o mare diferență." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Vă mulțumesc! Aș fi interesat de maneta mai bună, care nu este găurită. Cele două manete sunt pe drum. Le-a pus Banditul vineri dimineață la curier. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Cum am mentionat mai sus nu am ce face cu ea. Cine doreste piulita magica de la Domnu Petcu , ca sa o puna la gat si la batranete sa isi cumpere pastile pe ea... sa ia legatura cu dansu ! domnu petcu o iau eu cu bucurie red bandit are adresa mea si daca binevoiti o puteti trimite (desi nu e meritata) mi-o doresc (nu se stie cat va fi gramul de fier peste 30 de ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Vand urmatoarele piese MZ : -Stop ETZ 30 ron -instalatie electrica ETZ -telescop (1 buc.) TS 20 ron -bancheta TS (husa noua) 80 ron -instalatie elctrica TS -motor complet TS 400 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 domnu petcu o iau eu cu bucurie Sharky, las-o baltă! Fishy s-a prins de șmen și nu vrea să ia țeapă. Are dreptate. Cine Doamne iartă-mă mai are bani în zilele noastre să cumpere o piuliță M8 cu teflon și s-o mai facă și cadou? La prima vedere, obiectul în cauză ar putea fi privit ca o piuliță ordinară numai că, orice chestiune banală poate deveni mai devreme sau mai târziu, simbolul unei alte chestiuni banale, cum ar fi aniversarea celor trei sute de pagini ale topicului MZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Sharky, las-o baltă! Fishy s-a prins de șmen și nu vrea să ia țeapă. Are dreptate. Cine Doamne iartă-mă mai are bani în zilele noastre să cumpere o piuliță M8 cu teflon și s-o mai facă și cadou? La prima vedere, obiectul în cauză ar putea fi privit ca o piuliță ordinară numai că, orice chestiune banală poate deveni mai devreme sau mai târziu, simbolul unei alte chestiuni banale, cum ar fi aniversarea celor trei sute de pagini ale topicului MZ. o sa caut prin garaj o alta piulita M8 si o sa mi-o pun la gat astazi am vorbit cu un prieten electronist care a spus ca imi face releul de incarcare electronic pentru mz a carui schema mi-ati dat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 un prieten imi face releul de incarcare electronic Nu mai știu dacă ți-am arătat poze cu acel releu. Eu am făcut montajul electronic în carcasa originală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Nu mai știu dacă ți-am arătat poze cu acel releu. Eu am făcut montajul electronic în carcasa originală. da mi-ati trimis si acele poze si va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 cineva din medias vrea sa scape de un rt fara acte intr-o saptamana, altfel remat acum cere 700 dar tinand cont ca rematul o sa-i dea 100 maxim, se mai poate negocia. rt-ul e al lor de demult, il cunosc pe junior. numarul de tel il gasiti la vanzari motociclete pe forumul mz brothers scuze cs nu pot da link, e mai greu de pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 cine are sau cine stie unde pot gasi segmentii pentru piston de 58.72 cu o grosime de 2 mm multumesc pentru madalionul trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 cine are sau cine stie unde pot gasi segmentii pentru piston de 58.72 cu o grosime de 2 mm multumesc pentru madalionul trimis Îți stă bine. Segmenți găsești aici, pentru cilindru cu alezaj 59 mm. La ce-ți trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Îți stă bine. Segmenți găsești aici, pentru cilindru cu alezaj 59 mm. La ce-ți trebuie? la un cz de 175 dar de unde stiu ca e segmentul are grosimea de 2? si in al doilea rand eu nu stiu germana si nu am mai comandat de pe acest site niciodata si nu stiu cum se face mai astept cateva zile sa primesc un raspuns de pe bursa comunistelor. sper sa aiba cineva in tara si in ultimul rand o sa apelez la site cu indrumarea dumneavostra sau a cui se pricepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate