owene Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Prima intrebare am inteles-o, a doua deloc, mai detaliaza problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Presupun ca se refera la latimea basculei in parte dinspre motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgemierlut Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Vreau sa stiu cam ce dimensiune are ca latime bascula spate.Vreu sa imi pun un cauciuc mai lat,dar nu am motorul sa masor locul in care intra roata.Sper ca am fost clar si pe intelesul tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Pai atunci oricum nu conteaza latimea basculei la axul rotii, irelevant. Daca nu apuca altcineva sa masoare mai repede, in weekend cred ca ajung la garaj si masor. Dar o sa ai numai "bucurii" cu un cauciuc mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgemierlut Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Multumesc de raspuns/ajutor,nu o sa exagerez cu latimea rotii.Vreau ceva mai cramponat si umpic mai lat.Atat.Nu vreau enduro din etz(nu ca nu ar putea ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodinest Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 E pentru care motocicleta ? MZ RT 125 ? Cred a am pe stoc. Altfel daca ai modelul vechi, se poate face din poliuretane tare sau din textolit, daca ai un strungar sub mana. Stie cineva de unde pot cumpara un set de bucse pentru telescoape față? Pe http://www.pieces-motos-mz.net si pe http://www.ost2rad.de au doar bucșa din capul telescopului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Am cumparat textolit si deja le-am dat in lucru la strungar ! Multumesc. » Post actualizat in 02 Feb 2015 16:33Are cineva de vânzare cozoroc pentru far de rt 125? eventual chiar două bucați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 in sfarsit a fost vopsita,codul de culoare este: 327F verde vischi liniile le-am trasat eu folosind "strip line". rez1.JPGrez4.JPGrez7.JPGrez8.JPGrez9.JPGDSCN2726.JPGDSCN2729.JPGDSCN2731.JPGDSCN2733.JPGDSCN2734.JPGDSCN2736.JPG am inceput asamblarea, incet dar sigur.... CAM00189.jpgCAM00190.jpgCAM00193.jpgCAM00194.jpg descoperire......CAM00197.jpg no acum dn spider mai sant altii nu la fel de norocosi dar mai determinati in restaurarea km-etrajelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Am cumparat textolit si deja le-am dat in lucru la strungar ! Multumesc. » Post actualizat in 02 Feb 2015 16:33 Are cineva de vânzare cozoroc pentru far de rt 125? eventual chiar două bucați! Cred ca am eu unul dar trebuie sa il caut prin sertarul cu maimute ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Aștept cu interes o poză si un preț in privat! Editat Februarie 5, 2015 de Nedelcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) no acum dn spider mai sant altii nu la fel de norocosi dar mai determinati in restaurarea km-etrajelor fain, fain,.... ale mele-s in lucru......am observat ca sunt 2 modele, cel cu acul mai scurt, fara prelungire cred ca este mai vechi dupa demontare...inelul este cu filet ci nu capsulat ! ca la celalat . » Post actualizat in 05 Feb 2015 19:09 fain, fain,.... ale mele-s in lucru......am observat ca sunt 2 modele, cel cu acul indicator mai scurt, fara prelungire cred ca este mai vechi dupa demontare...inelul este cu filet ci nu capsulat ! ca la celalat si mai sunt cateva diferente cum ar fi bucsa de plastic in care se introduce axul indicatorului, la celalalt bucsa este metalica.... Editat Februarie 5, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acce Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Salut. Unde pot sa gasesc o chiuloasa pentru ES 250 cmc? Cat mai costa una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 fain, fain,.... ale mele-s in lucru......am observat ca sunt 2 modele, cel cu acul mai scurt, fara prelungire cred ca este mai vechi dupa demontare...inelul este cu filet ci nu capsulat ! ca la celalat .CAM00209.jpgCAM00211.jpg » Post actualizat in 05 Feb 2015 19:09 atentie la neatentie (vezi cum centrezi magnetul ) pentru ca e lucru dracului in casa popi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Salut. Unde pot sa gasesc o chiuloasa pentru ES 250 cmc? Cat mai costa una? Cred că am eu chiulasă bună. Propune un preț și voi căuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 (editat) d-nul dracones, unu-i gata, sper ca nu te supar pre tare ca am mai umblat putin la cadran....multumesc pentru sprijin Editat Februarie 11, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 d-nul dracones, unu-i gata, sper ca nu te supar pre tare ca am mai umblat putin la cadran....multumesc pentru sprijin CAM00231.jpgCAM00327.jpgCAM00335.jpg ai de mine mai ionut io-s beteaga tu ma ...pardon strici km-etraje soarele si ticlazaul apoi trebuia acolo putin sa slefuiesti cu smirghel si pasta sper ca nu ai facut asa la amandoua cadranele , ca nu mai iei 300 E de la pasionati . toate cele bune da un semn de viata si hai dupa piese . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 ai de mine mai ionut io-s beteaga tu ma ...pardon strici km-etraje soarele si ticlazaul apoi trebuia acolo putin sa slefuiesti cu smirghel si pasta sper ca nu ai facut asa la amandoua cadranele , ca nu mai iei 300 E de la pasionati . toate cele bune da un semn de viata si hai dupa piese . deci, ai vazut de ce a trebuit sa-l fac asa, marginea exterioara era buna la grosime (daca-l subtiam cadea prea mult in carcasa), dar prea gros interiorul si freca acul => compromis originalul de pe doppelport 1957: multumesc pentru piese, ne auzim...sa-i dam pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Ma insel sau modelul asta de ceas a fost montat si pe Einport ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Ma insel sau modelul asta de ceas a fost montat si pe Einport ? este posibil, dar acesta este primul model de ceas pentru es(inelul e cu filet), apoi a urmat cel cu acul cu prelungire pe acelasi cadran in relief...si cu inelul cromat capsulat Editat Februarie 12, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acce Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Buna ziua. Aveti idee unde as putea sa gasesc urmatoarele piese pentru MZ ES 250/0 din 1960: Vitezometru (cel cu cifrele aurite), Capac, carcasa carburator(cel care acopera carburatorul) Far complet, Stop frana (cel rotund cu pozitia deasupra), Manetele pentru frana de mana si respectiv ambreiaj? Multumesc. Robert Stefan 0762406302 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 deci, ai vazut de ce a trebuit sa-l fac asa, marginea exterioara era buna la grosime (daca-l subtiam cadea prea mult in carcasa), dar prea gros interiorul si freca acul => compromis originalul de pe doppelport 1957:$(KGrHqN_!okFI!-jvgj9BSJZ8o4Wi!~~60_58.JPG.jpeg multumesc pentru piese, ne auzim...sa-i dam pedala Mersi de piese .(mai scoatem pe linia de productie un km-etraj) toate cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Salutare! Stiti cumva (de) la ce motociclete se mai potriveste maneta de frana de la mz 125 sm? Vreau sa imi cumpar un set de manete scurte, dar nimeni nu are/nu a auzit de modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Eu am auzit Fain model! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) Buna ziua. Aveti idee unde as putea sa gasesc urmatoarele piese pentru MZ ES 250/0 din 1960: Vitezometru (cel cu cifrele aurite), Capac, carcasa carburator(cel care acopera carburatorul) Far complet, Stop frana (cel rotund cu pozitia deasupra), Manetele pentru frana de mana si respectiv ambreiaj? Multumesc. Robert Stefan 0762406302 capac carburator, te intelegi cu omul, http://olx.ro/oferta/capac-carborator-mz-175-250-ID2Rkbx.html#660846421f Editat Februarie 19, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acce Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Ma poate ajuta cineva cu un sablon pentru genti laterale MZ ES??? In acel link aveti poze cu modelul lor. Va multumesc. /index.php?/topic/723166-sablon-genti-laterale-mz-es/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate