ioneld Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Ce ulei este recomandat pentru motorul de Mz ETZ 150 , ma refer la uleiul din cutie nu cel de amestec . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 SAE 80W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Multumesc pentru toate informatiile . Asta este motoreta .... azi mi s-a defectat masina si mi-a fost de mare ajutor strecurandu-ma usor si rapid prin traficul infernal din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Salut,la ce folosesc gumițele de pe cilindru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Salut,pentru reducerea vibratiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 Salutare, poate sa-mi spuna cineva ce diferenta este intre un ambielaj de MZ RT 125/2 si una de MZ RT 125/3. Ma intereseaza daca se pot pune la RT2 ambielaj de RT3, sau ce ambielaj ar potrivii la RT2. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Caut de cumparat ; sticla far ES 175/250 originala vitezometru ES 175/250 functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Releu încărcate mz etz 12V. 150 Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Buna seara stie sa-mi explice cu trebuie legat la o instalatie moto acest releu electronic? http://www.stolmot.com/images/products/big/REGULATOR-NAPIECIA-6V-MZ-ES-TS-AWO.2589.jpg » Post actualizat in 22 Nov 2017 22:49 Buna seara stie sa-mi explice cu trebuie legat la o instalatie moto acest releu electronic? http://www.stolmot.com/images/products/big/REGULATOR-NAPIECIA-6V-MZ-ES-TS-AWO.2589.jpg Nimeni ? ... altadata pe acest forum se "plimbau"o gramade de mecanici si electronisti capabili sa rezolve si cea mai mica problema (bine inteles cu multa vointa de a ajuta) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Caut de cumparat ; sticla far ES 175/250 originala vitezometru ES 175/250 functional Salutare, daca nu ai gasit suna la 0723220138 Cristi. Are vreo 5 MZ-uri de dezmebrat. Avea si far dar nu stiu daca e original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 11, 2017 Share Postat Decembrie 11, 2017 Buna seara stie sa-mi explice cu trebuie legat la o instalatie moto acest releu electronic? http://www.stolmot.com/images/products/big/REGULATOR-NAPIECIA-6V-MZ-ES-TS-AWO.2589.jpg » Post actualizat in 22 Nov 2017 22:49 Nimeni ? ... altadata pe acest forum se "plimbau"o gramade de mecanici si electronisti capabili sa rezolve si cea mai mica problema (bine inteles cu multa vointa de a ajuta) . Ce uameni rai. Sa le batem obrazul ca nu mai au multa vointa de a ajuta. rusinica! Ehe, pe vremea mea ii prindeai ca pe potarnichi, 3-4, unul il legai de baterie, unul de alternator si doi iti turnau benzina in rezervor. Numai sa nu torni apa pe ei. Sau aia erau gremlini? Ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 incet cu treaba buna.....pana in aprilie-i gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Salut! Am și eu nevoie de un sfat. Am primit două ceasuri de km pt es (cele cu cadran galben) de la un prieten însă nu prea se vede contuarul de km și în plus sunt cam mătuite. Ce as putut a și cu ce materiale să le aduc strălucirea de alta data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 (editat) in prima poza am facut un polish cu pasla f moale si pasta de dinti la turatie mica. plasticul e destul de firav, tre sa fii atent cand scoti placa de aluminiu din spate sa nu-l distrugi. sau cauti o firma sa-ti faca unul nou (firmele de publicitate au aparatura pt asa ceva, il frezeaza in plastic sau imprimanta 3D) - poza 2 vitezometrele sunt cu inelul cromat ambutisat, cum cred sa le ai tu (cu acul indicator metalic) si cu inelul cromat infiletat pe carcasa (cu acul scurt de ebonita), ai grija cum desfaci carcasele sunt fragile si se sparg usor. Editat Februarie 5, 2018 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 einz, zwei..polizei.......mz es 250/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Caut vitezometru si turometru pentru mz etz 150... » Post actualizat in 23 Apr 2018 07:21Cat ulei sa bag in benzina? Am bagat 20 ml/litru... oare nu e prea putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 (editat) MZ ES 250 / 1958. Este aproape gata......mai am cateva detalii, ruleaza foarte bine. Editat August 28, 2018 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Super . De la ce este lampa de pe spatele motocicletei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Daca te uiti mai sus, la pozele anterioare, vei observa ca am o lampa standard. A venit cineva la mine in vizita, a vazut la ce lucrez si a zis ca o sa-mi faca un cadou. Mi-a adus aceasta lampa de camuflaj, fluturasul din mijloc se roteste la 90 grade si o tablita din interior obtureaza lumina. Mi-a zis ca o are de cativa zeci de ani si nu i-a gasit nicio intrebuintare asa ca acum e pe mz. Este din aluminiu si sticla, nu am aflat inca de la ce provine, dar cred ca e ceva rusesc dupa sigla imprimata, o sa ma uit mai atent.......daca a vazut cineva o lampa asemanatoare poate ne lamureste. Editat Septembrie 11, 2018 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 21, 2018 Share Postat Octombrie 21, 2018 mz es NVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 M-am procopsit (este o poveste lunga} cu o furca de ETZ nu stiu de care, cu roata , disc, etrier, pompa si maneta de pe ghidon, functionala, fara juguri si nu am ce face cu ea.Am sa rog pe cinea sa faca o poza eu nu prea le am cu,, televizorul". O dau la schimb cu piese de RT3, poate fericesc pe careva. Tel. 0722569403. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 (editat) Mi-as dori io furca...dar nu am piesele dorite de RT3 pentru schimb...asa ca te rog sa-i faci un pret, eventual pe componente, fiindca nu-mi trebuie chiar toata (si intreaga presimt ca are un pret care imi iese din buget!). Iar niste poze ar face cat o mie de cuvinte! Editat Noiembrie 26, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Deal! Retrag oferta pentru oricine altcineva pina vii sa ti-o iei. Ne intelegem atunci, mai o posirca , mai o caruta rasturnata, mai o benzina, mai o bambina, mai o brinzica, mai o atentie, mai vezi si tu cite ceva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Gata boieru'...mi-am notat, dau fuga la stana si iau niste branza proaspata si-o fleica de pastrama...ca jar ai avea prin batatura s-avem unde sa parporim pastrama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate