Lolo_ID Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 ...din pacate un tip din cele 3 e rar de tot pe la noi,chiar inexistent.n-am vazut inca pe nimeni sa se laude cu un specimen din asta,chiar si in stare proasta. Uite la mine unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Uite la mine unul Nu se referea la modelul acesta al tau . Uita-te mai bine la a treia poza cu MZul verde si vei observa diferentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Uite un ES 250.0 care acum urmeaza frumosul , dar anevoiosul drum catre restaurare. Voi incerca sa ajung cat mai aproape de superbele exemplare de mai inainte. P.S. Modelul "DOPPELPORTE" editie 1956-58 nu am gasit in Romania. Editat Octombrie 15, 2010 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Nu se referea la modelul acesta al tau . Uita-te mai bine la a treia poza cu MZul verde si vei observa diferentele Am vazut dupa ce am postat ca e cel cu 2 evacuari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 plus, aripa fata este rotunjita la nici un model de es nu s-a mai pus aripa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Gasiti unul in stare destul de buna in comuna Vedea, judetul Arges. Mai departe munciti si voi. LE> Vb de ES cu 2 evacuari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Eu cred ca pe langa ES250/0 Doppelport e destul de rar si ES250/0 Einport, desi de fabricat, s-au fabricat destul de multe. La noi e mai des ES250/1 Einport pana acum pe forum am vazut doar 3 - cele 2 ale lui Lolo_ID, red_bandit si cel de aici http://www.emzett-web.de/modelluebersicht.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Buna eu nu am MZ am IJ dar au pretenii mei si imi plac si mie am condus multa vreme MZ dar nu mi-am cumparatdar pun si eu 2 3 poze cu mz-uri functionale din resita ...toate trecute pe magnetou pentru a fii mai simple:)) PS: am pus si o poza cu atajul zburator:) Nu vinzi acel atas "zburator" ? Mesaj completat Sa inteleg din spusele voastre ca este apreciat mai mult (va place mai mult) modelul cu .0 cu caroseria mare in spate ? Eu intentionez sa-l reconditionez la "sange" dar am impresia ca nu sunt tocmai intr-o stare foarte buna acele laterale de tabla si tocmai deaceea vroiam sa trec pe cealalta caroserie (mai goala .1). Astazi a inceput oficial procesul de "RECONDITIONARE". Demontat - curatat cadul Eliminate accesorii Curatat chimic (decanol) Si binenteles perie sarma urmeaza acest procedeu la toate componentele de caroserie dupa care ....... galvanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 De vanzare mz 250, an fabricatie 1962, inmatriculat, carte si nr noi, original in totalitate, defecte optice, pret 350 euro. Tel 0766300213 Mesaj completat De vanzare mz 250, an fabricatie 1962, inmatriculat, carte si nr noi, original in totalitate, defecte optice, pret 350 euro. Tel 0766300213 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 sal... poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Uite la mine unul ce modificari are la ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 N-am avut timp sa demontez nimic de pe moto deci nu am de unde sa stiu ce modificari are/daca are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca se refera la magnetou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Magnetoul pare a fi ceva de pe la vreun tractor dar se poate reveni la forma originala. Nu e modificat capacul carterului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Magnetoul pare a fi ceva de pe la vreun tractor dar se poate reveni la forma originala. Nu e modificat capacul carterului. pai de ce e magnetoul in partea stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Vand pentru MZ ES 175 sau 250 cateva repere... -portbagaj original; -stop spate (rama cromata); -ghidon (din doua buc); -roata fata (cu tot cu tambur); -rezervor; ...si inca cateva repere. Piese sunt in stare buna (se pot aduce la foarte buna). Promit sa revin cu poze Editat Octombrie 21, 2010 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 @red bandit, nu mi-ai răspuns dacă mai ai nevoie de capacul de motor de pe dreapta de la MZ ES. Ar fi bine să mă anunți acum, ca să Âştiu dacă merită să fac duminică un drum la PloieÂşti. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) @red bandit, nu mi-ai răspuns dacă mai ai nevoie de capacul de motor de pe dreapta de la MZ ES. Ar fi bine să mă anunți acum, ca să Âştiu dacă merită să fac duminică un drum la PloieÂşti. Toate bune! Imi cer mii de scuze, dar nu am fost atent la site. Am gasit capac de motor. sarutmana Editat Octombrie 21, 2010 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Păi atunci e bine. Sincer, aÂş fi venit cu capacul în rucsac; acum mă mai gîndesc dacă plec, pentru că aÂş fi venit pe bicicletă. Încă mă bate gîndul să dau o fugă, dacă se menține soarele. AÂş vrea să mă întîlnesc cu cîțiva prieteni din PloieÂşti si, cine Âştie, poate ne vedem. Dacă vrei, lasă-mi un număr de telefon pe privat. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Imi cer mii de scuze, dar nu am fost atent la site.Am gasit capac de motor. sarutmana vreau stopul spate. eventual un piston de mz es 175 cc .ai PM Editat Octombrie 22, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Restaurarea continua: Demontarea : Va tin la curent cu "realizarile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Omule, la următoarea vizită la PloieÂşti trec Âşi pe la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut unde gasesc si eu un motor de mz de 250 .indiferent cu cilindru sau fara..dar cu toate piesele si carburator..dak se poate pm;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boci Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Salut, Am început Âşi eu să recondiționez un MZ RT 125 de vreo 2-3 luni... vă pun câteva poze cu realizările mele Caut Âşi eu niÂşte piese dacă cineva mă poate ajuta: un eÂşapament nelovit Âşi un stop spate, eventual un capac pt. cutia electrică, că al meu este rupt. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TibyMZ Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Boci spune-mi te rog unde ai cromat rotile si un capac de la electric ar trebui sa am eu pe undeva numai sa-l caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate