Fishy86 Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 o pereche de embleme proaspat reconditionate. urmeaza peste 2 luni(pana atunci se usuca cu siguranta) sa le slefuiesc sa iasa bibelou + sa corectez unde am vopsit peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Azi am terminat o instalație electrică de MZ ES. Ar fi a cincea și n-am mai făcut greșala pe care am făcut-o la celelalte patru, pe care le-am făcut direct pe motocicletă. M-am cocoșat și rupt de spate. Ca un croitor, mi-am luat măsurile și instalația am făcut-o în laboratorul de aviație de la UPG, la căldură, în tricou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 (editat) Maginific ! O nebunie de rabdare trebuie pt chestie asta... Editat Martie 7, 2011 de fureteur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Azi am terminat o instalație electrică de MZ ES. Ar fi a cincea și n-am mai făcut greșala pe care am făcut-o la celelalte patru, pe care le-am făcut direct pe motocicletă. M-am cocoșat și rupt de spate.Ca un croitor, mi-am luat măsurile și instalația am făcut-o în laboratorul de aviație de la UPG, la căldură, în tricou. BRAVO DL. PROFESOR ! Profesionistii isi spun cuvantul. Avem numai de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Azi am terminat o instalație electrică de MZ ES. Ar fi a cincea și n-am mai făcut greșala pe care am făcut-o la celelalte patru, pe care le-am făcut direct pe motocicletă. M-am cocoșat și rupt de spate.Ca un croitor, mi-am luat măsurile și instalația am făcut-o în laboratorul de aviație de la UPG, la căldură, în tricou. frumos ce pot sa comentez...facuta ca la carte,bravo si mult spor in continuare. cind voi ajunge si eu sa reconditionez mz-urile voi apela fara discutie la tine,ca place ce am vazut pina acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Am rămas dator cu tronsonul motor și legăturile la lampa de frână. Mesaj completat Microcontactul de la frâna față l-am pus dedesubt, ca să se vadă mai puțin și să nu mă mai certe Lolo. Mesaj completat Erată În desenul de mai sus apare în caseta verticală din stânga "lungime manra albă 500 mm". A se citi "lungime manta albă 500 mm". Mesaj completat Nu mai apare nici măcar attachment-ul. L-am Âşters Âşi îl pun din nou, corectat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 DA domnule, ca la carte, o adevarata scoala "OLD SCHOOL" la care ma inscriu cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Și pentru că iarna nu se mai termină, mă antrenez la simulator, Program Zilnic 8:00 - 16:00 Duminica Închis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Și pentru că iarna nu se mai termină, mă antrenez la simulator, Program Zilnic 8:00 - 16:00 Duminica Închis salut Super ,imi place atelierul dv dotat cu de toate, spatiu destul, caldura nu mai zic ,tot sa faci ore pe simulator. bafta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Cred ca o sa-mi confectionez si eu un simulator din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 (editat) Nu sunteti normali Poate o zic asta din cauza ca nu am atata timp liber sa ma pot prostii cum o face spre exemplu domnu petcudan55 Sper ca nu se supara nimeni pentru faza cu "nu sunteti normali" o zic din gluma ! Editat Martie 10, 2011 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Nu sunteti normali Poate o zic asta din cauza ca nu am atata timp liber sa ma pot prostii cum o face spre exemplu domnu petcudan55 Sper ca nu se supara nimeni pentru faza cu "nu sunteti normali" o zic din gluma ! Ne supărăm numai dacă zici că ne ținem de prostii. Dragul meu, asta e cercetare fundamentală curată. M-am uitat azi pe tahometrul cu pricina Âşi arată 48507 km. La începutul filmului arăta 48498 km, iar filmul are 4 min 19 sec, adică 259 secunde. S-au parcurs 9 km în 259 secunde Âşi ca atare, dintr-un calcul simplu rezultă că viteza medie a fost de: V=[spațiu]/[timp]=[9 km]/[259 sec/[1 oră/3600 sec]]=125,104 km/oră ceea ce la un MZ ES este ceva peste specificațiile fabricantului, iar pentru vârsta mea e destul de mult. N-ai văzut cum îmi flutura părul Âşi că abia mai îmi stătea casca pe cap. Mesaj completat Cred ca o sa-mi confectionez si eu un simulator din asta. Vrei planurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Ne supărăm numai dacă zici că ne ținem de prostii.Dragul meu, asta e cercetare fundamentală curată. M-am uitat azi pe tahometrul cu pricina Âşi arată 48507 km. La începutul filmului arăta 48498 km, iar filmul are 4 min 19 sec, adică 259 secunde. S-au parcurs 9 km în 259 secunde Âşi ca atare, dintr-un calcul simplu rezultă că viteza medie a fost de: V=[spațiu]/[timp]=[9 km]/[259 sec/[1 oră/3600 sec]]=125,104 km/oră ........e bine ca merge inainte......alti dau km inapoi.....cativa motoristi cam asa isi intineresc motoarele, M-am uitat si el la kilometraj, e PAL- Cehoslovacia, folosit la CZ, JAWA si Skoda. .........simulatorul intra la categoria "sechele"....de pe urma acestei ierni ?....fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Domne cam gresiti cu,cutia de viteze,1,2,3,(80 km/h)si bang 2,apoi patineaza ambreiajul si mai spre final vedeti ca va urmarea unul,cred ca avea ceva KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 .. mai spre final vedeti ca va urmarea unul,cred ca avea ceva KTM. Mă urmărea poliția că luasem un radar în localitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Și pentru că iarna nu se mai termină, mă antrenez la simulator, Program Zilnic 8:00 - 16:00 Duminica Închis un ventilator in fata mai trebuia.dar atunci nu mai mergea tigara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Hai să mai fim și serioși. După o muncă titanică, am reușit să montez imaginile și filmările făcute în timpul restaurării unui ataș Stoye Elastik din 1961. Filmul e postat pe youtube în 6 părți și durează 80 minute. Pentru o vizionare plăcută, consumați cel puțin o pungă de semințe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Azi am terminat o instalație electrică de MZ ES. Ar fi a cincea și n-am mai făcut greșala pe care am făcut-o la celelalte patru, pe care le-am făcut direct pe motocicletă. M-am cocoșat și rupt de spate.Ca un croitor, mi-am luat măsurile și instalația am făcut-o în laboratorul de aviație de la UPG, la căldură, în tricou. Schema facuta didactic de un profesor. Asa arata schema facuta cam cu 35 de ani in urma de un P.R.A.M.-ist. (protectii prin relee,automatizari si masurari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) Schema facuta didactic de un profesor. Schema nu am făcut-o eu. Am făcut decât instalația, urmărind o schemă de pe net. Evident că am schimbat culorile, funcție de sârmele pe care le-am găsit într-o instalație de autoturism dezmembrat. Primele piese au venit de la vopsit așa că, m-am apucat să-l montez pe Red Bull. Mesaj completat ... și instalația electrică vine la fix. Editat Martie 12, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Incet, incet vin si eu din urma Am inceput si eu asamblarea ... Sunt unele repere minore la care am stat si doua ore la asamblat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) Bravo Banditule, keep going! Azi la 7:00 eram pe ele (de fapt ieri). Am montat transmisia. Rigiditatea mare a burdufurilor nu mi-a permis să mă duc cu roata mai în față. La întinzătoare am făcut pe strung niște bucși de dural. Am continuat cu silențiatorul de admisie și releul. Când să montez cititorul pentru vitezometru (Tachometer-Antrieb-Gehäuse), constat că n-am șuruburi M5 așa lungi. Am făcut 3 șuruburi M5 pe strung, din șuruburi M6 cu cap inbus. Oțelul este foarte tare și cât p'aci să rup filiera. Când să montez cablul de kilometraj, acesta era pus greșit, respectiv "up side down". Scoate Dane gâtul de lup, întoarce cablul "up side up" și "down side down" și gata și cu etapa asta. Am mai montat carburatorul și cablurile de șoc și de accelerație. Cablul de frână e prea lung ceea ce m-a enervat și am plecat acasă. În drum, mi-am cumpărat o bere și alte trei de rezervă. A fost duminică, 13 martie 2011. Editat Martie 13, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Nebunie curata . Foarte frumos ce faceti Azi mi-o venit si mie spitele la mz. Urmeaza dupa masa sa ma apuc de cercurile de aluminiu. Am cumparat disc din pasla + am ceva pasta verde de pe vremea lu bunicu. Sper sa iasa bine si sa termin rotile pana in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Sper sa iasa bine si sa termin rotile pana in weekend Mare atenție în vederea evitării oricărui accident. Ochelari, mănuși, mască la gură să nu inhalezi resturi din perie sau pastă, eventual o cască și un fel de centură de castitate, în caz că scapi vreo jantă și te lovește acolo. Eu cred că am o perie din ceva fibre. M-a mâncat fața și gâtul 3 zile, și m-am scărpinat de ziceai că am râie. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 salutare...am o intrebare,,, un ulei de cutie cu o vascozitate mai mare? t90 nu prea imi place cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Multumesc petcudan55 ! Folosesc si ochelari si manusi. mai putin masca.Azi m-am si apucat de roata fata. Din cauza loviturilor si zgarieturilor merge mai incet.. da nu ma grabesc. in 2 zile termin o roata.Cateva poze "spion" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate