infernall Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 4 august 2008 - Tuneul "Somewhere Back in Time" IRON MAIDEN va cuprinde si Romania, iar concertul va avea loc pe Stadionul Cotroceni (Progresul) si official : http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Suuuper tare! Imi doresc sa ii mai vad o data!... Oricum, se anunta super concerte si la Kavarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Hell and fire were born to be released!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 "Exista cinci categorii de bilete, avand preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei. Biletele au fost puse deja in vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 I'M IN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Nu credeam vreodata ca o sa mai vina.... Sper sa ne vedem cu bine la concert!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Bring your daughter...bring your daughter....to the slaughter!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Ce draq nu au venit cat a mai stat in picioare stadionul national......Bine ca nu-i baga in Preoteasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 ill be there..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hes walking like a small child But watch his eyes burn you away Black holes in his golden stare God knows he wants to go home Children of the daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamned !! abia astept... din astia mari doar pe ei nu ii vazusem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Interesant ce fel de Iron Maiden o sa vina. I-am vazut de 4 ori...si e mare diferenta intre original si realitate,daca intelege cineva ce vreau sa spun. The Number of The Beast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 sincer nu inteleg ce vrei sa spui...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Si eu sper sa-i pot vedea....sunt fan de peste 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzmoto Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ohhhooooooooooooooo abia astept........ ne vedem acolo salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Interesant ce fel de Iron Maiden o sa vina. I-am vazut de 4 ori...si e mare diferenta intre original si realitate,daca intelege cineva ce vreau sa spun. The Number of The Beast Nici io n-am inteles nimic. Lumineaza-ne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 abia ashtept!!! inca un concert tare in romania...vad ca vin din ce in ce mai multe trupe cu renume...ba chiar revin unele:D salutari shi vant in plete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Interesant ce fel de Iron Maiden o sa vina. I-am vazut de 4 ori...si e mare diferenta intre original si realitate,daca intelege cineva ce vreau sa spun. The Number of The Beast Maiden e una din trupele la care melodiile originale suna diferit in concerte. Sunt mai rapide, au tonuri de chitara diferite, sunt interactive (se canta cu public) si spectacolul e garantat de show-ul de pe scena. Apoi, Maiden, in functie de locatia in care canta, are pregatite niste elemente diferite (mi-e foarte greu sa nominalizez)...sunt niste chichitze care aduc savoare spectacolului. Bine-nteles ca unii le gusta, altii nu. Personal iubesc variantele de concert de la Maiden, oricare ar fi melodia. C U there. Am bilete pe gazon, ca vreau sa ma tavalesc de placere!! Editat Februarie 15, 2008 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 daca ,colegu se referea la diferenta dintre studio si live....tot nu inteleg...e mai naspa live ??? eu nu cred ...canta super si live... o sa vedem. sunt PROFESIONISTI ADEVARATI. muzicieni adevarati voi fi acolo.... intre timp voi fi si la BON JOVI la Vienna in iunie...cine e curios ..... /index.php?showtopic=174607 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 daca ,colegu se referea la diferenta dintre studio si live....tot nu inteleg...e mai naspa live ??? eu nu cred ...canta super si live... o sa vedem. sunt PROFESIONISTI ADEVARATI. muzicieni adevarati Din contra, e mai fain LIVE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Deja am bilet!De abia astept.......vedeti ca vine si Manowar prin iulie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 da , inca o veste buna : MANOWAR vine pe 7 iulie ! http://www.metalfan.ro/articol.php?sectiun...amp;id_doc=2574 ps : la bucuresti , maiden vine cu decoru de scena de pe powerslave ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 da , inca o veste buna : MANOWAR vine pe 7 iulie ! http://www.metalfan.ro/articol.php?sectiun...amp;id_doc=2574 ps : la bucuresti , maiden vine cu decoru de scena de pe powerslave ! FAIN! Abia astept sa fiu ROCKED TO HELL AND BACK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate