m3talik Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) 10 CP Pret: 2700 euro Data aparitiei: martie 2008 ( sf lu' martie in Romania ) Eu am banii stransi, cum apare ma duc si-o iau... Voi ce parere aveti? Sursa: Yamaha Sud Editat Decembrie 20, 2007 de m3talik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Mi se pare destul de frumoasa si pretul este bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Mie nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 10 CP Pret: 2700 euro Data aparitiei: martie 2008 ( sf lu' martie in Romania ) Eu am banii stransi, cum apare ma duc si-o iau... Voi ce parere aveti? Sursa: Yamaha Sud E destul de frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Este facut in China.Mie nu-mi place cum arata, designul lasa de dorit. Din cate am citit, este surprinzator de fiabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 misto modelul imi place toba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 cum mama zmeilor sa fie facut in china?? oameni buni e yamaha si unu dintre cele mai fiabile modele de 125...faptul ca piata noastra nu e atat de dezvoltata in ceea ce priveste nakedurile in clasele mezine nu releva neaparat si calitatea acestora....mie unu imi place..si app are cam acelasi motor cu xt-ul..ia zi xt-ul in ce regiune din china e facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 cum mama zmeilor sa fie facut in china?? oameni buni e yamaha si unu dintre cele mai fiabile modele de 125...faptul ca piata noastra nu e atat de dezvoltata in ceea ce priveste nakedurile in clasele mezine nu releva neaparat si calitatea acestora....mie unu imi place..si app are cam acelasi motor cu xt-ul..ia zi xt-ul in ce regiune din china e facut? motorul dupa ybr si xt este facut in China Nici mie nu prea imi place,e mai frumos ala simplu Bafta la cumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 motorul dupa ybr si xt este facut in China Nici mie nu prea imi place,e mai frumos ala simplu Bafta la cumparare Asa este. Dupa cum si majoritatea celularelor noastre de firma, finlandeza, suedeza sau mai eu stiu eu ce sunt facute tot in China dar sunt foarte bune. Sunt produse chinezesti de foarte inalta calitate dar sunt si gioarsele de care toti stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 cum mama zmeilor sa fie facut in china?? oameni buni e yamaha si unu dintre cele mai fiabile modele de 125...faptul ca piata noastra nu e atat de dezvoltata in ceea ce priveste nakedurile in clasele mezine nu releva neaparat si calitatea acestora....mie unu imi place..si app are cam acelasi motor cu xt-ul..ia zi xt-ul in ce regiune din china e facut? "Many of the YBR 125s imported into Europe (at a target rate of about 40,000 units per year) are manufactured in China, and are a model originally designed for the Chinese market, where it achieved notable success. It was introduced in China in 2003, and had sold 200,000 units by 2005. The design concept was for a "125cc commuter with the best balance of features to fit the Chinese traffic environment." The fact that the Yamaha bike became a hit product in China, outselling domestic designs, has been taken as an illustration of the threat posed by "the Japanese competitors' strategy of marketing new types designed specifically for Chinese consumption." This bike is already a business case study in China, and may become a world design classic." Este facut in China, asta scria si in Univers Moto, nr 11-12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Asa este. Dupa cum si majoritatea celularelor noastre de firma, finlandeza, suedeza sau mai eu stiu eu ce sunt facute tot in China dar sunt foarte bune. Sunt produse chinezesti de foarte inalta calitate dar sunt si gioarsele de care toti stiu. Ai dreptate sunt unele produse fabricate in china ...de ramai prost la ce calitate au nu ca alea de prin pietze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) Totusi are ca target China da se comercializeaza si in Europa. V-ati pus intrebarea totusi daca o firma ca si Yamaha si-ar permite sa isi strice numele oferind produse de proasta calitate in Europa? Sa nu uitam ca aici vorbim de Yamaha si nu de Yamasaki sau mai stiu io ce copie ieftina intradevar chinezeasca. Cat despre piese, va garantez io ca Yamaha isi produce toate piesele in cateva fabrici si nu exista o fabrica pentru fiecare model. Si Ybr'ul ii una dintre cele mai bune motociclete din clasa ei. Nu ii aratoasa ca si R'ul dar, are un motor bun;) Editat Decembrie 22, 2007 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ba nene china, italia, venetia..ce conteaza ma? orice motor are grija de tine daca si u ai grija de el.eu am avut rieju care are tot motor de xt..si am o gramada de martori ca am 30 000 de km aproape..intrun sg an...si merge motorul brici..daca am schimbat uleiul la fiecare 3000 de km. nam desfacut motorul in viata mea. atata va plangeti...ca e china taiwan..ce conteaza??? mecanici va facut mama... O avea ea motor fiabil, dar are roti de bicicleta, nu faci nik q ea e o prostie dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Totusi are ca target China da se comercializeaza si in Europa. V-ati pus intrebarea totusi daca o firma ca si Yamaha si-ar permite sa isi strice numele oferind produse de proasta calitate in Europa? Sa nu uitam ca aici vorbim de Yamaha si nu de Yamasaki sau mai stiu io ce copie ieftina intradevar chinezeasca. Cat despre piese, va garantez io ca Yamaha isi produce toate piesele in cateva fabrici si nu exista o fabrica pentru fiecare model. Si Ybr'ul ii una dintre cele mai bune motociclete din clasa ei. Nu ii aratoasa ca si R'ul dar, are un motor bun;) Aici gresesti putin, ce gasesti aici e produs in China pentru Europa (cu Euro 3 care in China nu se cere) pentru ca YBR (adica Yamaha BRazil) se produce doar in America de Sud si China, si costa mai mult sa o aduca din Brazilia... In rest, da, e fiabila, dar din motive de demaror electric (modelul de lux fata de modelul ieftin in America de Sud) si de catalizatori (modelul european) de abia prinde 115km/h cu pilot slab si vant din spate, pe cand modelul original latino-american (cel ieftin de $1000 dotat doar cu kick-start) prindea lejer 145km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Nu are importanta ca e facut in China atit timp cit scrie pe ea Yamaha,ceea ce inseamna ca s-au respectat cerintele de calitae ale firmei! Intrebare:pentru ca nu prinde mai mult de 100km/h si 8000 rpm stie cineva daca are vreun limitator pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate