motorangel Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 AM o mare rugaminte fata de un posesor de Valkyrie. imi trebuie o schita cu dimensiunile radiatorului inclusiv grosimea lui. Dupa cati suntem aici cred ca n-o sa gasesc prea repede . Anyway...asta e modelul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 salut motorangel sa ne zici cat consuma ca sunt curios.. felicitari pentru achizitie... cum e intretinerea e scumpa? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 salut motorangel sa ne zici cat consuma ca sunt curios.. felicitari pentru achizitie... cum e intretinerea e scumpa? Numai bine! Multumesc, sunt foarte multumit de motor, dupa 6000 km pe el nu am avut nici o problema, consumul este undeva la 8-9 % cand tragi de gaz adica fara menajamente, stabilitatea si manevrabilitatea de invidiat avand in vedere ca are 335 kg. La schimbul de ulei trebuie sa cumperi 4 l in loc de 3 iar cardanul nu-mi va aduce cheltuieli in viitorul apropiat. Customizarile sunt scumpe si piesele se gasesc foarte greu,are un cuplu super la cei 98 de cai si trage la fel de bine si din a doua si in a 5-a. Motorul 6 boxer se aude mai mult ca cel al unuia de masina sport iar vibratiile sunt inexistente. Un pasager nici nu-l simti . SIngurul dezavantaj este strecurarea printre masini, dar...nu le poti avea pe toate. te salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Cateva retusuri si e aproape gata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 O poza din weekend... Are cineva RUNE? Nu ca as avea bani sa cumpar, dar ma intereseaza cum se comporta la drum lung. Multi zic ca e motor de show si pretu vad ca nu scade sub 17 000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) vind anvelopa Avon rear 240/50/16",noua. pret 170€. Editat Aprilie 22, 2010 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Superbe motoare. Un exemplu interesant dupa parerea mea, este Honda F6 modificata de Marcus Walz pentru Gerhard Bergers---- link: http://www.marcuswalz.de/bilder/otherproje...ondaf6/pics.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Multumesc, sunt foarte multumit de motor, dupa 6000 km pe el nu am avut nici o problema, consumul este undeva la 8-9 % cand tragi de gaz adica fara menajamente, stabilitatea si manevrabilitatea de invidiat avand in vedere ca are 335 kg. La schimbul de ulei trebuie sa cumperi 4 l in loc de 3 iar cardanul nu-mi va aduce cheltuieli in viitorul apropiat. Customizarile sunt scumpe si piesele se gasesc foarte greu,are un cuplu super la cei 98 de cai si trage la fel de bine si din a doua si in a 5-a. Motorul 6 boxer se aude mai mult ca cel al unuia de masina sport iar vibratiile sunt inexistente. Un pasager nici nu-l simti . SIngurul dezavantaj este strecurarea printre masini, dar...nu le poti avea pe toate. te salut. cand ma uit la motorul asta uit si de nevasta si de copii si de servici .... deja strang bani sa imi iau ... cine stie cand ... am deja o sora mai mica, 750 Shadow ... sunt foarte multumit de ea dar as schimba-o si maine cu o valkyrye ... cred ca te simti urias pe un asa tanc .... spune-mi te rog ai schimbat ceva la ea de cand o ai ? .... bravo tie , te invidiez , .... calaresti un vis pentru multi .... si pentru mine . E un motiv pentru care merita sa renunti la multe alte cheltuieli ca sa iti poti vedea visul .... Te salut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 am ratat ocazia sa cumpar asa ceva in iarna...dar nu am renuntat la idee...mai sunt posesori prin tara?...din ce m-am interesat cu privire la acest motor am aflat ca este poate cel mai fiabil de la honda ..6 cilindri boxer...teoretic asa ar trebui sa fie . Tot ce inseamna boxer e lifetime...cel putin teoretic...o fi asa?...n-o fi asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxik98 Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 salut am achizitionat in iarna o valkyrie, ma intereseaza daca are cineva manual in format electronic cu mult respect pt toti....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 o foto care spune multe despre gabaritul magaoaiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 S-a cam ingropat topicul asta. Ar fi frumos sa stim cam cate sunt la noi in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 La Tomina vazusem de mult una de vanzare, cromata in intregime. Am inteles ca noul proprietar a vopsit-o maro. Asta e, din poza de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Nu stiu daca e vorba de aceeasi motocicleta. Nu-mi apartine. Eu doar am avut placerea de a face cateva sute de kilometrii cu ea. Este pusa la vanzare : http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=541251&selpic=3&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Ia un jmilgher gros in boznar lolo si vezi ce-i sub vopseaua aia de militian texan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 ......scumpa rau vopseaua..... Nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Azi mi-a sosit motorul, sunt super incantat de el, o adevarata bijuterie pe roti. Mici modificari urmeaza. Pana la urma care e?Aia albastra sau aia neagra?! Aia albastra. Cateva retusuri si e aproape gata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 M-am uitat in service manual la intretinerea curenta....Pana si sincronizarea carburilor e cam stufoasa,dar tot e faina dracia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Triciclistu Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Ma intreb daca mai sunt posesori de Valkyrie pe forum. Ma gandesc serios la o plimbare in grup pana la Inzane 2020, Elvetia, in 14 iunie. Propun sa incepem sa ne cunoastem intre noi. Pentru aceasta am infiintat grupul Honda Valkyrie Romania pe Facebook. Va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate