Infinity Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 chiar nu are rost discutia asta aici asta se discuta la irish sau la galerie copii sunt fericiti actiune indeplinita, atat conteza si femeia e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 FELICITARI,foarte frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_nebun Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 chiar nu are rost discutia asta aici asta se discuta la irish sau la galerie copii sunt fericiti actiune indeplinita, atat conteza si femeia e ok .......de ce nu are rost discutia cu lista???..e monitorizata de securitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Aici e filmuletul cel mai important, imi cer scuze ca se aude glazul meu continuu si ca am tipat la craciunita . Enjoy It. http://www.youtube.com/watch?v=kaZvI1tzjeI kaZvI1tzjeI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Ba nu pot sa cred ca mi so int so stricat compu si io abia acuma vad ca voi deja ati fost la parada io credeam ca o sa fie in 24 si ce fericit eram ca mai un pic si o sa merem cand ma uit acuma mare dezamagire pe capu meu mi-ati rupt fericirean 2 ba ce pot face si virusi astia batai focu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 Eu m-am gandit ca is e putea intampla oricarui dintre noi..si noi toti am fost furiosi pe tipu ala ca a stricat tot. Oricine dintre noi putea fi in cauza.. IMI PERMIT SA TE CONTRAZIC, NU SE PUTEA INTAMPLA ORICUI!!! (prietenii stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 IMI PERMIT SA TE CONTRAZIC, NU SE PUTEA INTAMPLA ORICUI!!! (prietenii stiu de ce ) subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 eu nu subscru. vino cu motorul si iti spun ce cred, E aiurea ... unul dintre 72. Singurul NEVER RIDE ALONG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Ba nu pot sa cred ca mi so int so stricat compu si io abia acuma vad ca voi deja ati fost la parada io credeam ca o sa fie in 24 si ce fericit eram ca mai un pic si o sa merem cand ma uit acuma mare dezamagire pe capu meu mi-ati rupt fericirean 2 ba ce pot face si virusi astia batai focu Se discuta de 2 luni... exista telefoane, amici, prieteni, Galeria 1 e in acelasi loc de "secole".... Incearca alta scuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Felicitari tuturor care au participat si au ajutat la acest eveniment. Mie mi-a placut foarte mult. Imi doresc sa fiu timisorean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 1. Felicitari pentru actiune . Supermisto. 2. Astia cu teveu' si media in general trebuie dati in mortii lor ca de obicei.Dar asta o stiti deja. 3.Daca tipa a venit pe picioarele ei seara in pub cu voi inseamna ca nu se pune problema de zile de ingrijiri medicale care sa atraga de la sine dosar penal , de plangere impotriva motociclistului logic nici atat . Deci politia o suge cu toata autosesizarea ei. O sa fie doar deranj pentru motociclistul implicat. 4. Cat priveste amenda, o sug de asemenea. Este o demonstratie de forta prosteasca care poate fi demontata usor in instanta de catre un avocat in baza articolului 3 din Legea 60 din 1991.S-a intamplat la fel si anul trecut in Bucuresti de 22 Decembrie. La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 cateva precizari scurte: 1.durerea noastra e f mare pt ca a mers perfecT pana cand "bacteria" a vrut sa arate ce poate in plin centru 2. nu aveam aprobare sa mergem in centru dar am zis sa parcam motoarele aliniate frumos si sa ne plimbam imbracati in mosi pe acolo sa dam bomboane si ciocolati la copii( lucru care evident nu s-a mai intamplat), nu se dorea sa se faca "o manifestare in centru"! cum va aparea in ziare 3.reactia dura nu a fost la tv (doar parca la realitatea si n24 pe crol au bagat, si prima tv la sf reportajului a spus ca femeia a fost dusa in stare f grava la spital, lucru neadevarat), cele locale au prezentat super favorabil neamintind incidentul, reactia in ziare ,cred ca in cele de luni va fi jenanta pt ca aia nu scriu nimic despre ce s-a intamplat la centru de plasament, de ce suma s-a adunat, cum a venit ideea, chestii din astea (PRELUAREA E DUPA MEDIAFAX)..... uite aici in gardianu http://www.gardianul.ro/2007/12/23/linia_f...ra-s106506.html 4(si ultimu) dupa mine accidentul ar fi trebuit trataat la diverse legat de parada dar (si scuzati devierea de la subiect) asa cum POLI a batut pe CFR in ultima etapa si aproape toti suporterii au zis "ba ce buni suntem", asa si despre parada o sa se zica " s-au dus smecherii in centru sa bubuie motoare si or mai si dat peste o femeie" PANA LA URMA ULTIMA IMPREIE CONTEAZA, si nu a fost una placuta vreme buna tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 stirea de pe analog tv Timisoara. http://www.analogtv.ro/index2.php?option=c..._video&id=6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 jos palaria pentru oranizatori si participanti niciodata 100% nu iese asa cum iti doresti incidente apar oriunde si oricand bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 23, 2007 Admin Share Postat Decembrie 23, 2007 cei care aveti material filmat, incercati: http://www.realitatea.net/martor_ocular.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) cei care aveti material filmat, incercati: http://www.realitatea.net/martor_ocular.html si la Pro: http://www.protv.ro/free_add_news.php si la Antena : http://www.antena1.ro/index.php?page=reporter dar nu pentru trimis prostii ala a lui disabled_cata e misto , Cata ai putea sa incerci sa il trimiti PS: In caz ca vrea cineva sa salveze cineva stirea de la AnalogTv in format video: Click aici (sau click drapta si "save target as..") Am incercat sa atasez fisieru direct aici dar nu vrea. Editat Decembrie 23, 2007 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 tocmai in ideea de a nu umple serverul cu poze nasoale, dar poate cineva vrea sa vada... http://aadryanaa.info/intamplari-obisnuite...-timisoara.html Camera de filmat a fost televiziunea? In Balcescu era o masina parcata in statie si soferita, a scos o camera de filmat si ne-a 'tras' in cadru daca aveti filme sau poze multe, uploadati pe http://photobucket.com , puteti folosi username si pass-ul meu: ID:Kiusro PASS: Kiusro1 De pe serverul asta nu dispar, de pe altele se mai sterg... de aici se pot da jos usor, fara flv player de pe Youtube sau flashcatcher... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) Pozele mele, mai putin prima, care e cu mine; multumesc! Nu prea am fost in forma cu pozatul, initial nici nu am vrut sa fac poze, ca un egoist ce sint!; doar sa ma bucur; Nu poti fi si mire si fotograf! Cum am scris Cum am scris si in descrierea albumului: daca in fiecare zi as afi asa fericit, asi trai 1000 de ani!, in Tara lui Mos Craciun! http://picasaweb.google.com/tavisphoto/Mos...CuMotocicleta02 Acum un an si o zi am vazut DOI! motorisit Mos Craciuni si am zis ca ar fi fain sa facem o parada de Mosi Craciuni. Anul asta s-au strins 7zeci si DOI!!! Nu vreau sa ma dau tata actiunii asteia nici pe de parte. Taticii sint cei care au pus osul si sufletul, nu-i enumar, nu-i cunosc pe toti, dar pot sa le spun: cinste voua! Am reedeitat topicul pentru ca tot timpul ma uit spre viitor. A fost foarta frumos!, am motormosicraciuni!, dar nu uitati, vine Pastele! trebuie sa ne facem costume de IEPURASI!!! Editat Decembrie 23, 2007 de TaviS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) Recunoasteti personajele? Editat Decembrie 23, 2007 de violetbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Tavi, cum pot sa dau jos pozele? daca dau click dreapta si save imi spune ca poza nu mai este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) Tavi, cum pot sa dau jos pozele? daca dau click dreapta si save imi spune ca poza nu mai este... apesi pe una si in dreapta apesi pe Download photo, dai next iar download photo si tot asa (my hand hurts ) Editat Decembrie 23, 2007 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diablo_666 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Recunoasteti personajele? ala cu aspiratoru sunt EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Bravo baieti. Felicitari tuturor ! Pacat de incidentul de la sfarsit ( deh asa suntem noi, romanii, trebuie sa se gaseasca unul sa dea cu bata-n balta si sa-si bata joc de munca tuturor), altfel, ati fost minunati. Anul viitor, SIGUR, o sa fie mai bine. Craciun Fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 era o craciunita (imbracata in negru) pasagera pe un motor si facea poze in spate (eu eram fix in spatele ei). daca suna cunoscut sa se anunte cineva ca vreau si eu macar o poza. Merci Reinoiesc rugamintea de la inceputul threadului. Cine a fost cu o pasagera in negru care facea poze/filma parada din mers sa puna pozele/filmuletele aici sau sa imi dea un PM. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunOfTheRain Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Faine poze Tavi,ultima parca am facut-o eu : ne vedem la un vin la garaj zilele acestea? daca nu,Craciun fericit tie si Otiliei din partea noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate