Dlori Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 si tu stai linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Avea niste cornitze cu un grip excelent. Maica-sa se uita cam speriata vazand ca il turez pana in zona rosie. ma gandeam ca mai vad un motociclist nou....ceva.......trebuiie sa mai si radem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Claule, presimt ca o sa fii cautat in curand presimti bine,azi toata ziua am sapat transee,maine pregatesc sacii cu nisip si apoi sa vina,numa sper sa fie fair-play si sa nu vina cu avioane ca atunci e bai..ma sustii,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 presimti bine,azi toata ziua am sapat transee,maine pregatesc sacii cu nisip si apoi sa vina,numa sper sa fie fair-play si sa nu vina cu avioane ca atunci e bai..ma sustii,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salutare fratilor. Mircea sunt, am luat si eu carnetul de vreo luna desi visez la el de mult. Totusi am bagat deja vreo 1500 km on si off road si sper sa ii inmultesc cu 100 anul asta. Aspir inspre zona enduro, si imi incep calatoria pe un Dominator. Sa ne vedem cu bine pe sosele cu sau fara asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salutare fratilor. Mircea sunt, am luat si eu carnetul de vreo luna desi visez la el de mult. Totusi am bagat deja vreo 1500 km on si off road si sper sa ii inmultesc cu 100 anul asta. Aspir inspre zona enduro, si imi incep calatoria pe un Dominator.Sa ne vedem cu bine pe sosele cu sau fara asfalt. bravo....te sustinem...suntem cu ochii pe tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 fostii cercetasi de mures se fac motociclisti mai nou, Bravo Mircea, da-i tare, la fel si Ovi Dobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIKING Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Va saluta VIKING, cred ca cel mai nou dp forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Va saluta VIKING, cred ca cel mai nou dp forum ,,Poze cu cei ce activeaza pe forum" .... Pana acum ne-a salutat doar Hornetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 ,,Poze cu cei ce activeaza pe forum" ....Pana acum ne-a salutat doar Hornetul. DA DA UN HORNET STIM CUM ARATA SA TE VEDEM PE TINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIKING Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 viking cu si fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 viking cu si fara casca Nice.Keep it on the road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 viking cu si fara casca Bine ai venit! Frumos Hornetul. Ai grija de el, si mai ales de tine. RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Bine ai venit! Frumos Hornetul. Ai grija de el, si mai ales de tine. RIDE SAFE! vezi ca o gramada de obositii sunt pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 vezi ca o gramada de obositii sunt pe drum. Yupp! Din pacate asa este. Nu uita: RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIKING Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellRaiser1st Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 buna Sunt Alex V. aici is ceva poze cu rs-u meu cu piciu si cu prietena din pacate pe sosele nu prea mati vazut deoarece sunt plecat momentan din tara prin august revin si o sa dau cateva ture prin tara ne vedem atunci, pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 buna Sunt Alex V. aici is ceva poze cu rs-u meu cu piciu si cu prietena din pacate pe sosele nu prea mati vazut deoarece sunt plecat momentan din tara prin august revin si o sa dau cateva ture prin tara ne vedem atunci, pana atunci asfalt uscat ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salutare! Sunt Andrei, ultimul din Mures care a dat join comunitatii moto! Respectele mele tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_isty Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 salut si bine ai venit!... stai cumva in sancrai sau domnisoara pe care o ai pe spate de obicei?...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Mersi..nu stau in Sancrai..si nici domnisoara acolo nu am! Nu am fost cu moto incolo niciodata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Salutare! Sunt Andrei, ultimul din Mures care a dat join comunitatii moto! Respectele mele tuturor! Ultimul dar nu cel din urma .Salutare man,macar acuma vad si eu motoru.Nice, keep it on the road & ride safe!!! Ne vedem pe taseu Editat Iulie 24, 2008 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Yellow Bike Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Salutare tuturor.Sunt Adi Boaru,cu o poza de la Zetea(mester sef pozar Laurentiug) respect-asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Salutare tuturor.Sunt Adi Boaru,cu o poza de la Zetea(mester sef pozar Laurentiug)respect-asfalt uscat sa ne traiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Salutare tuturor.Sunt Adi Boaru,cu o poza de la Zetea(mester sef pozar Laurentiug)respect-asfalt uscat Ma bucur ca ai apreciat opera mea de ... arta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate