aax94 Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 As dori sa compar un motor de Planeta 5 cu acte. Are cineva asa ceva? Ca Jupiterul meu are nevoie de prea multe. Stie cineva de unde pot sa iau piese de Jupiter 4 (exclusiv Tunaru), si cat este setul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 salut ,prietenul meu nutu,avea un motor de vanzare,merge ceas.are si carburator si esapament si aprindere pe 12 v,cerea parca 7000.000 lei,0723187503,suna-l si poate va intzelegeti...a!nu are acte la el,dar aia nu e problema,seriile se mai si <corecteaza>,nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Martie 27, 2005 Autor Share Postat Martie 27, 2005 Multumesc mult am vorbit dar nu mai era valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 "salut ,prietenul meu nutu,avea un motor de vanzare,merge ceas.are si carburator si esapament si aprindere pe 12 v,cerea parca 7000.000 lei,0723187503,suna-l si poate va intzelegeti...a!nu are acte la el,dar aia nu e problema,seriile se mai si <corecteaza>,nu-i asa? "Multumesc mult am vorbit dar nu mai era valabil. .rf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 Chiar n uare nimeni un motor de planeta 5 sau o Planeta 5 DE VINZARE???? Ajutati-ma fratilor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Salut.nu te mai chinui sa cauti motor de planeta 5 cu acte ca te chinui degeaba.prin aceiasi treaba am trecut si eu.si eu am cautat unu cu acte si nu am gasit.dar am gasit un motor fara acte si l-am montat ala.nu e nici o problema,motoarele acum sunt considerate piese de schimb.nu mai ainevoie de acte.s-a schimbat legea.pt orice eventualitate mergi,sau da un telefon la cei de la R.A.R si o sa te lamureasca.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 motoarele acum sunt considerate piese de schimb.nu mai ainevoie de acte.s-a schimbat legea Chiar s-a schimbat, adica poti sa-ti pui motor cu alta serie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Salut.nu te mai chinui sa cauti motor de planeta 5 cu acte ca te chinui degeaba.prin aceiasi treaba am trecut si eu.si eu am cautat unu cu acte si nu am gasit.dar am gasit un motor fara acte si l-am montat ala.nu e nici o problema,motoarele acum sunt considerate piese de schimb.nu mai ainevoie de acte.s-a schimbat legea.pt orice eventualitate mergi,sau da un telefon la cei de la R.A.R si o sa te lamureasca.bafta are dreptate eu ma plimb cu ij (din56) al unui prieten si are motor de planeta 5,si merge si la mare cu el de 1 mai,asa ca NO PROBLEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 totusi trebuie sa ai macar o factura fiscala de provenienta a motorului, asta asa sa dovedesti ca NU E FURAT. @cavaler : daca ai fost pana la mare cu el nu inseamna ca esti in legalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 totusi trebuie sa ai macar o factura fiscala de provenienta a motorului, asta asa sa dovedesti ca NU E FURAT. @cavaler : daca ai fost pana la mare cu el nu inseamna ca esti in legalitate. Subscriu acestei afirmatii si merci mult. Totusi in acest caz este util si unul in conditiile de mai sus. Asadar, are cineva un motor de Planeta 5 chiar si fara acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 (editat) HEIL!! Suna-l pe GASPAR VASILE (Botosani) 0744472055.Eu de la el i-au piese pt planeta mea si sunt super. Informativ un motor de planeta complet = 10.000.000 lei HEIL! Editat Aprilie 22, 2005 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Salut. Daca mai vei, motor, eu am unul, dar nu e de planeta. E de ij 56. Dar am pus pe el alternator (12v), am carburator de cagiva, si segmenti noi. Lasa un mesaj aici, un PM sau un tel. Pretul e mic. (acum il am pus pe cadrul meu de jupiter ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Bine ca zic de tel, dar nu las numar.... 0722.814.522. Sau 0743.597.366 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Cat esti dispus sa dai pe un motor de planeta in stare buna? Dat jos de pe un motor inmatriculat, cu actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate