Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Buna Ziua Nume: Bora Dan Moto: Kawasaki 636 Resedinta: Oradea deocamdata Pasiuni:motociclismul si filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Buna Ziua Nume: Bora Dan Moto: Kawasaki 636 Resedinta: Oradea deocamdata Pasiuni:motociclismul si filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 salut tuturora. bochis cristi moto honda africa twin -in curs de inmatriculare hobi:inot si iarba verde asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMIKU Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 bine ai venit... asfalt uscat si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 poze de azi cu calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 veneai ieri dinspre cluj 01-bpm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 salut!Zurby2fast. nu,nu eram eu. cred ca altcineva, posesor de africana asemanatoare cu a mea. toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 salut tuturora.bochis cristi moto honda africa twin -in curs de inmatriculare hobi:inot si iarba verde asfalt uscat salutare si bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 salut nume:Cipy moto:mobra s50 cu motor de hoinar moto preferata:hornetu' de 600 carnet inca nu am,dar la vara ma apuc de scoala:banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce sa zic , bine ai venit si tu. chiar daca esti din Gaesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Ce sa zic , bine ai venit si tu. chiar daca esti din Gaesti. mersi nu am vazut ca este numai pentru oradeni decat dupa ce am postat Editat Aprilie 22, 2009 de BloddyVam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Bine-ai venit! Din Gaiesti? Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Bine-ai venit! Din Gaiesti? Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprydvd Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 descrierea mea am inceput de la 13 ani conducand o mobra hoinar pasionat de motoare de viteza actual detin o HONDA VFR 750 F imi place mult Yamaha R1 abia atept iesiri in natura cu rideri din oras... carnetuu il am de un an dar pasiunea si experienta de mai multi asa ca va doresc la toti Asfalt uscat!! si vreme bna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Asta ii alta mancare de peste... Bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 descrierea meaam inceput de la 13 ani conducand o mobra hoinar pasionat de motoare de viteza actual detin o HONDA VFR 750 F imi place mult Yamaha R1 abia atept iesiri in natura cu rideri din oras... carnetuu il am de un an dar pasiunea si experienta de mai multi asa ca va doresc la toti Asfalt uscat!! si vreme bna! bun venit printre noi si fara evenimente neplacute asfalt uscat si drumuri mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 descrierea meaam inceput de la 13 ani conducand o mobra hoinar pasionat de motoare de viteza actual detin o HONDA VFR 750 F imi place mult Yamaha R1 abia atept iesiri in natura cu rideri din oras... carnetuu il am de un an dar pasiunea si experienta de mai multi asa ca va doresc la toti Asfalt uscat!! si vreme bna! Bine ai venit VFR'istule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 descrierea meaam inceput de la 13 ani conducand o mobra hoinar pasionat de motoare de viteza actual detin o HONDA VFR 750 F imi place mult Yamaha R1 abia atept iesiri in natura cu rideri din oras... carnetuu il am de un an dar pasiunea si experienta de mai multi asa ca va doresc la toti Asfalt uscat!! si vreme bna! Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 veniti maine la intalnirea saptamanala la Papi pe ibsen de la 19 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 se sta pe terasa la PAPI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 se sta pe terasa la PAPI? hai numa c-om vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pheno Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Salut, ma numesc Robert am un Aprilia Rs 125 din 98. Detin A-ul de cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Salut, ma numesc Robert am un Aprilia Rs 125 din 98. Detin A-ul de cateva zile. Salut Robert! Welcome tu da creizi club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprydvd Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Bine ai venit!! Fara evenimente neplakute :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate