haste Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salut. Super 9 al meu are 7007 km, si din februarie 2007 nu am avut decat becul spate ars(frana). In rest, incident provocate de mine: am gaurit toba, dar am sudat-o si acum e bine...fara nici un fel de alte probleme...prinde 71.5(cronometrat pe gps), in conditii aproape ideale..fara vant si drum drept....e un pic cam greu fata de alte modele, dar ai senzatia de mertan pe el (adica e ca o balena in curbe si peste gropi). va marturisesc ca la stilul meu de mers, maxim, consuma cam 3-3,5%, si 1l de ulei pe la 600-650km, dar n-am umblat pana acum la el la nimic...n-am schimbat cureaua (poate ar trebui), filtrele probabil la anul. Oricum in manualul lor (am in engleza un manual special pt super 9) spun de revizii la fiecare mie de km.....pai ce..eu fac 5 revizii pe an? Exagerat! e 2t super9 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 e 2t super9 ??? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) uite ce am gasit pe net, poze cu Kymco si febletea mea, kymco Myroad! in ultima poza nu e Kymco.e GILERA GP800. Editat Iunie 7, 2008 de atlantisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare! Am si io un Agility 50, delimitat, toba Arrow si merge cu 75 km/h lejer. S-au facut cu el 6400 km si n-am avut nici o problema cu el pana acum, doar am schimbat uleiul, bujia si bateria. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salutare! Am si io un Agility 50, delimitat, toba Arrow si merge cu 75 km/h lejer. S-au facut cu el 6400 km si n-am avut nici o problema cu el pana acum, doar am schimbat uleiul, bujia si bateria.Asfalt uscat! Pune si tu o poza sa vedem si noi cum e toba.Cat ai dat pe ea?De unde ai cumparat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Pune si tu o poza sa vedem si noi cum e toba.Cat ai dat pe ea?De unde ai cumparat-o? Asa l-am cumparat cu toba aia. L-am luat SH. O sa fac poze la toba si-o sa postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 are kit cumva instalat pe el ca nu am auzit pe nimeni care are agility sa mearga cu 75km/h ?!?!? al meu merge 65 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 am inteles ca ar mai fi doua limitari care ti-ar face scuterul sa mearga cu peste 80... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cred ca e un mit... nu am vazut scuter in 4t sa prinda 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cred ca e un mit... nu am vazut scuter in 4t sa prinda 80 Nu-i mit. N-am nici un kit pe el. Toba e 2T si ii mai da ceva putere. Si mai depinde si ce benzina pui pe el, ulei.... Daca l-ai intretinut cum trebuie de la inceput o sa se comporte si el ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cred ca e un mit... nu am vazut scuter in 4t sa prinda 80 eu stiu first bike stock delimitat bla bla sa mearga 80-85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 eu stiu first bike stock delimitat bla bla sa mearga 80-85 dar stiai ca unele first bike, cel putin modelele noi au pistoane de 70 cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 dar stiai ca unele first bike, cel putin modelele noi au pistoane de 70 cc? asta de unde ai scos-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Am eu un prieten cu un first bike express care prinde 80 pe drum drept,cand a cumparat scuterul nu a fost limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Nu-i mit. N-am nici un kit pe el. Toba e 2T si ii mai da ceva putere. Si mai depinde si ce benzina pui pe el, ulei.... Daca l-ai intretinut cum trebuie de la inceput o sa se comporte si el ok. toba nu conteaza la 4t (doar pt sunet) , benzina efix 95 de la rompetrol (si am incercat si 98 si carera 100, nici o diferenta) , ulei motul 4t scooter expert mereu pus la timp, foarte ingrijit, am mai vb cu cel putin 4 posesori de agilty, 3 din ei mi-au confirmat ca merge 65km/h, iar un al patrulea zicea ca prinde 70 (tipul are 50 kg), tu zici ca merge 75... (75 pe drum drept sau la vale?) Editat Iunie 9, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 asta de unde ai scos-o ? un preten de`al mea are un first bike si daca iti zic ca prinde 90 nu ma crezi si i`sa rupt de 2 ori ambielaju, si nu i`a facut nimic la el modificari(tuning) ... si am mai auzit de la astia din reprezentante ca pun pistoane asa mari ca sa nu se planga oamenii ca nu fug scuterele...bine ca te tine cateva mii de km ca se rupe ambielaju asta`i partea 2 acuma crezi ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uita-ti scuterul unui prieten.E un first bike turbo parca http://youtube.com/watch?v=aAnpNJLFPYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) sa va dati cu tesla`n ..oaie http://www.dailymotion.com/video/x2vtc6_ky...4t-1080_extreme Editat Iunie 9, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 acuma crezi ce vrei nu ca nu te cred ... dar te intrebam doar de la cine stii Am mai pus pe la poze ... scuteru meu si un FB Atomic Are 2000 si ceva de km ... merge super ... ia 80 ... dar e mai moale in panta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 aici e topic de kymco, basti pe topic de first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 toba nu conteaza la 4t (doar pt sunet) , benzina efix 95 de la rompetrol (si am incercat si 98 si carera 100, nici o diferenta) , ulei motul 4t scooter expert mereu pus la timp, foarte ingrijit, am mai vb cu cel putin 4 posesori de agilty, 3 din ei mi-au confirmat ca merge 65km/h, iar un al patrulea zicea ca prinde 70 (tipul are 50 kg), tu zici ca merge 75... (75 pe drum drept sau la vale?) 75 pe drum drept. Al meu e din 2007 si super bine intretinut. Acum io nush ce scootere au prietenii tai.....Si io tot 98 ii pun, ulei Motul, iar toba neavand filtre ii mai da putere. Intreaba si tu un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salut, de cateva zile sunt fericitul posesor al unui super8 50 , septembrie 2007, 3400km, imi place cum merge si cum se comporta pe curbe dar din pacate este restrictionat la fix 45 km/h si as vrea sa il delimitez si nu stiu exact ce restrictie are si de unde sa cumpar un kit de delimitare Daca puteti sa ma ajutati v-as fii recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 jigler de 88, saiba variator ,tai firu mov de la cdi unu dintre ele nu conteaza si aia e mai mult de 62 nu iti ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cdi-ul pe unde il gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 jigler de 88, saiba variator ,tai firu mov de la cdi unu dintre ele nu conteaza si aia e mai mult de 62 nu iti ia. Super 8-ul doar cu 62 merge delimitat?? Jenant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate