cojo Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 unde gasesc un filtru de aer pt Agility? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Anvelope noi si ieftine de unde va luati? Am nevoie pentru spate de 140/70-12 si ma gandeam la Continental Conti Twist, eventual Conti Twist Sport sau Race. depozituldeanvelope.ro sunt niste scumpi... pe site costa 163 de lei, cand vrei sa dai comanda te anunta ca de fapt e 344 lei Vreau profil de strada si platesc pana in 200 de lei cu tot cu transportul pana-n Brasov. Fara legatura cu ce am zis mai sus, am gasit un torrent si am vreo 600 de mega de manuale de service Kymco. Daca va trebuie dati-mi un PM cu modelul si poate il gasesc in colectie (Cojo, m-am uitat si n-am pentru Agility). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trakker Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 http://www.cauciucuridirect.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Am eu manual de service pentru agility50. De unde sa imi cumpar baterie de 5-7 amperi, bendix, filtru de aer si curea de transmisie la un pret bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Salut, Am Grand Dink-ul in service si pe lista de necesitati scrie urmatoarele: Garnitura cartere - 8E Garnitura capar cartere - 8E Piston - 45E Bolt - 12E Segmenti - 65E Supapa admisie - 25E Supapa evacuare - 50E Semering supape - 15E Garnitura chiulasa - 45E Garnitura cilindru - 10E Total - 280E Am gasit pe net asta la 340 de euro. Intrebarile sunt urmatoarele: - de ce kitul ala de 300 e mai ieftin decat cel de 250? - cate piese din pomelnicul de mai sus vin la pachet cu kit-ul de 300? In afara de cilindru, piston si cateva garnituri n-am recunoscut nimic din poza aia. - am vazut ceva "ceramic" mentionat p-acolo... care-s riscurile? Daca vrei sa scrii "da-i foc, pentru ca n-are rost sa bagi atat in ea" abtine-te; m-am hotarat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Salut, Am Grand Dink-ul in service si pe lista de necesitati scrie urmatoarele: Garnitura cartere - 8E Garnitura capar cartere - 8E Piston - 45E Bolt - 12E Segmenti - 65E Supapa admisie - 25E Supapa evacuare - 50E Semering supape - 15E Garnitura chiulasa - 45E Garnitura cilindru - 10E Total - 280E Am gasit pe net asta la 340 de euro. Intrebarile sunt urmatoarele: - de ce kitul ala de 300 e mai ieftin decat cel de 250? - cate piese din pomelnicul de mai sus vin la pachet cu kit-ul de 300? In afara de cilindru, piston si cateva garnituri n-am recunoscut nimic din poza aia. - am vazut ceva "ceramic" mentionat p-acolo... care-s riscurile? Daca vrei sa scrii "da-i foc, pentru ca n-are rost sa bagi atat in ea" abtine-te; m-am hotarat deja. salut vezi ca era un set motor de 250 pt kymco la 200 euro pe ebay.it si altul polini la 200 si ceva....mai era unul la 8 milioane aici in romania la magazin, prntru honda,dar kymco are tot honda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelparscov Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 In Atentia doritorilor: Mai am de vanzare 3 scutere Kymco Agility Sport - noi noute - la 1100 euro (taxe incluse). Garantie 2 ani. Actele ok. Primul venit - primul servit! 0726.155.940 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 a incercat cineva pana la urma chestia cu cdi-ul la agility? Postez cateva poze cu noi modele Kymco : Super 8 2T, Agility RS, Xciting 500i Facelift ABS, Xciting 300i/500i R plus Downtown 300i...34cp 2 casti full-face si priza 12v dar pentru care nu am decat o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocandy Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salutare,am fost la un dealer Kimco (pentru achizitionare super 8) si mi-au spus ca in pret intra si kitt-ul de "delimitare"ce contine un jigler si o piesa care seamna cu o bucse.Din ce spunea omu am inteles ca dupa 1000Km se monteaza acele piese si scuterul va prinde 60-65 . Asa o fi !? a pus cineva asa ceva pe Kymco S8? Ceva sugestii inainte de achizitionare? multumesc! PS.rezista mai mult decat o "chinezarie" eu am un kimco super 8 si cu set de 80cc carburator ,role,cdi delimitat intradevar prinde 65-70km maxim,iar ca si rezistenta la drum eu am facut 1000 km pe munte 2 persoane greutate 130kg si nu am avut probleme,la panta abrubta urca cu 30 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Schimba-i o toba si ai sa vezi ca o sa se simta diferente mari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 am un motor complet de 250, bate ambielajul,de aceea l-am schimbat. daca va trebuie ceva piese,va stau la dispozitie...dambovita.vali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 eu am un kimco super 8 si cu set de 80cc carburator ,role,cdi delimitat intradevar prinde 65-70km maxim,iar ca si rezistenta la drum eu am facut 1000 km pe munte 2 persoane greutate 130kg si nu am avut probleme,la panta abrubta urca cu 30 km. Eu am ramas la 50CC si am reusit performanta de 70-72Km max(la drum intins),CDI delimitat,bucse variator inlocuita,jigler ilocuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Si pe mine ma bate gandul sa schimb setul...cu unul de 80. Eu in panta cu cel original urc cu 20 - 30.... Se simte diferenta intre 50cc si 80 ? La drum intins max. 64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Si pe mine ma bate gandul sa schimb setul...cu unul de 80. Eu in panta cu cel original urc cu 20 - 30.... Se simte diferenta intre 50cc si 80 ? La drum intins max. 64 se simte clar diferenta dar trebuie sa fie cilindrul bun,altfel crapa. chiulasa schimbata, sa aibe alta camera de ardere,carb mai mare...si fuge de nu-l recunosti. o sa consume mai mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 cumpar ceva piese de kymco movie.......si anume capacele de plastic de la racire... pt contact datim pm cu nr vostru de tel si va sun eu........... nu imi sariti in cap k aici nu ii bursa si alte cele ,, daca considerati k is oftopic lasati doar postul meu sa fie of topic nu mai faceti si voi aceasi greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Salut. Stie careva unde as putea gasii un CDI pentru Kimco S8 de 50cc. Va mutumesc cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 vezi aici care e cel mai apropiat dealer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxcad Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 am o problema la s8/50 nu mai am scanteie la bujie ???? am lumina la bord ???? se poate sa fie ars cdi ??? unde si cat costa un cdi delimitat??? va rog ajutor multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelparscov Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 95 euro CDI delimitat pentru Super 8. detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxcad Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 nu inteleg unde sant detalii Mesaj completat Salut.Stie careva unde as putea gasii un CDI pentru Kimco S8 de 50cc. Va mutumesc cu respect. ai gasit cdi de kymco s8 de unde da-mi un raspuns te rog multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 salutare, am un Agility de 50 si mi s-a ars ceva si nu mai am semnalizare, bateria nu mai incarca. trebuie masurat si vazut despre ce e vorba. multumesc daca stiti un electrician care ma poate rezolva, as fi recunoscator. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelparscov Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 va recomand cu incredere service-ul specializat pe Kymco Fix moto. Detalii pe PM Mesaj completat Piese mai ieftine pentru Kymco gasiti la www.piese-kymco.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Salutare tuturor. Sunt proaspat posesor a unui scuter kymco heroism 150 cc, si as avea nevoie de un manual de utilizare daca aveti careva. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Va salut Unde gasesc in Bucuresti, un releu de lumini pt Super 8 ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) http://www.piese-kymco.ro Editat Aprilie 4, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate