Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Daaa... daaa... si plec in Olanda! Si nu sunt bre rea! Indubitabil- indiscutabil - "interpretabil "(J_J) ! Ba pardo'!! "Interpretabil", ca si alte cateva expresii de mare arta, ii apartine lui Decaveu'!! Si esti rea!! Esti cea mai rea!! Esti.. esti.. revin, tre' sa ma gandesc mai bine.. Cocosei, ca tot zbiara lumea dupa plimbari: ce ati spune daca sambata dimineata am lua-o usurel spre Bulgaria, sa vizitam Nessebarul? Am auzit cuvinte frumoase si, sincer, sunt foarte curioasa. Iata cateva informatii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Neseb%C4%83r si o harta E frumos la Nesebar, am fost anul trecut (cu autocarul ) in timbildin.. Nu e extraordinar de pitoresc drumul, si unele portiuni au fost cam enduro, da' eu numai de dragul plimbarii si tot m-as duce.. ..insa, daca nu ma insel, nu am voie sa ies din tzara cu dovada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pffffff, F, 23, Buc-Militari-Apusului! E bine? nu stiu daca e bine ....promitator acum ca ai pus si chipul la profil .....si........virgina sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 nu stiu daca e bine ....promitator acum ca ai pus si chipul la profil .....si........virgina sau nu? Pai o sa devin ca am primit si eu 10 ani la fel ca Sonea! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nu stiu ce ati facut voi ieri...eu am fost in lumea viselor de la 18:00 pana la 07:00 .........dar un amic de al meu care vroia sa se integreze in grupul militarilor, a cazut pe iuliu maniu in timp ce se deplasa catre politehnica.....si-a rupt clavicula..... i-a iesit un caine in fata pe iuliu maniu...!insanatosire grabnica sa-i uram Pai o sa devin ca am primit si eu 10 ani la fel ca Sonea! ) nu stiu ce a patit sonea:D fi mai explicita te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Prodigy,cand s-a intamplat asta?Eu am iesit pe la 21,30 si nu era nimc pe Maniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Prodigy,cand s-a intamplat asta?Eu am iesit pe la 21,30 si nu era nimc pe Maniu. presupun ca in jur de 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nu stiu ce ati facut voi ieri...eu am fost in lumea viselor de la 18:00 pana la 07:00 .........dar un amic de al meu care vroia sa se integreze in grupul militarilor, a cazut pe iuliu maniu in timp ce se deplasa catre politehnica.....si-a rupt clavicula..... i-a iesit un caine in fata pe iuliu maniu...!insanatosire grabnica sa-i uram insanatosire grabnica prietenului tau! sonea a primit 10 ani fara diverse activitati placute de relaxare si exercitiu fizic( si nu ma refer la sala de forta)! ) nu stiu ce a patit sonea:D fi mai explicita te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din seria WTF ?!?! Daca tot nu s-a anuntzat nimeni, aseara am iesit singura prin Poli. Pe la 8 jumate ies de unde-mi tin piticania si o iau un pic pe stradute printre blocuri. Big mistake: haita de caini muscatori de cauciucuri, picioare, etc. Ambalez motorul, dau claxoane - nimic! Pina la urma a aparul un tanar care i-a gonit - sarrr'naaa. Ajung in Poli - toate bune, dau cateva ture, lume multa... Si de aici incepe recensamantul: 1. Faze nashpa: - cazatura pe stanga - intoarcere cu gandul si ochii-n craci. Trecea lumea - ii durea la bashchetzi! BTW - io am vreo 1.58m...iar bestia mea are 200Kg. Pina la urma m-a ajutat un domn s-o ridic - Merci!! - muscatura de caine - a 2-a in 3 zile (cealalta am luat-o vineri) - si daca nu ma-nsel e acelasi caine. Nici motorul ambalat nici claxonul nu l-au oprit. Nimic grav, doar vanataie. Acum am 5 vanatai dragute pe gamba stanga. - cazatura pe dreapta - tot cu gandu-n craci + combinatia nefasta oboseala cu nervi. 2. Faze bune: - la a 2-a cazatura mi-am ridicat singura piticania!! Multumesc youtube ca m-a invatzat ca la cazaturile pe dreapta intai ridic cricul! Din pacate faza cu soldul in sea n-a functionat, asa c-am apelat la sistemul tzaranesc - am infipt mainile-n ea si hopaaa! - Pitica e OK - thank God for bumpers si pentru oglinzi pliabile! NOT FUNNY!!!!....ma rog...poate un pic In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ba pardo'!! "Interpretabil", ca si alte cateva expresii de mare arta, ii apartine lui Decaveu'!! Si esti rea!! Esti cea mai rea!! Esti.. esti.. revin, tre' sa ma gandesc mai bine.. Da' matale ai drept/stang da copirait!!! Si intr-adevar, e rea, cea mai rea!!! ecea mai... nush,bre, da' n-am vaz't ashea ceva... Da' e d'a nuastra!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! Te opresc cateva picaturi de ploaie?? Mai multa atentie, si ia-ti un aparat d-ala cu ultrasunete pentru caini, pe care sa-l pui la chei sau sa-l prinzi cumva de ghidon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din seria WTF ?!?! Daca tot nu s-a anuntzat nimeni, aseara am iesit singura prin Poli. Pe la 8 jumate ies de unde-mi tin piticania si o iau un pic pe stradute printre blocuri. Big mistake: haita de caini muscatori de cauciucuri, picioare, etc. Ambalez motorul, dau claxoane - nimic! Pina la urma a aparul un tanar care i-a gonit - sarrr'naaa. Ajung in Poli - toate bune, dau cateva ture, lume multa... Si de aici incepe recensamantul: 1. Faze nashpa: - cazatura pe stanga - intoarcere cu gandul si ochii-n craci. Trecea lumea - ii durea la bashchetzi! BTW - io am vreo 1.58m...iar bestia mea are 200Kg. Pina la urma m-a ajutat un domn s-o ridic - Merci!! - muscatura de caine - a 2-a in 3 zile (cealalta am luat-o vineri) - si daca nu ma-nsel e acelasi caine. Nici motorul ambalat nici claxonul nu l-au oprit. Nimic grav, doar vanataie. Acum am 5 vanatai dragute pe gamba stanga. - cazatura pe dreapta - tot cu gandu-n craci + combinatia nefasta oboseala cu nervi. 2. Faze bune: - la a 2-a cazatura mi-am ridicat singura piticania!! Multumesc youtube ca m-a invatzat ca la cazaturile pe dreapta intai ridic cricul! Din pacate faza cu soldul in sea n-a functionat, asa c-am apelat la sistemul tzaranesc - am infipt mainile-n ea si hopaaa! - Pitica e OK - thank God for bumpers si pentru oglinzi pliabile! NOT FUNNY!!!!....ma rog...poate un pic In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! Bre! suori da cele intamplate! Da 'eshi si matale cu mobra cand vine lumili, s'ahea beneficiezi de niscaiva tehnical suport!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! deci nu te inveti minte. Macar ia pe cineva care sa te ajute sa ridici motorul si/sau sa te pazeasca de caini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) ai scris cu alb?.....) @nikolas 09 Editat Iulie 1, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din seria WTF ?!?! Daca tot nu s-a anuntzat nimeni, aseara am iesit singura prin Poli. Pe la 8 jumate ies de unde-mi tin piticania si o iau un pic pe stradute printre blocuri. Big mistake: haita de caini muscatori de cauciucuri, picioare, etc. Ambalez motorul, dau claxoane - nimic! Pina la urma a aparul un tanar care i-a gonit - sarrr'naaa. Ajung in Poli - toate bune, dau cateva ture, lume multa... Si de aici incepe recensamantul: 1. Faze nashpa: - cazatura pe stanga - intoarcere cu gandul si ochii-n craci. Trecea lumea - ii durea la bashchetzi! BTW - io am vreo 1.58m...iar bestia mea are 200Kg. Pina la urma m-a ajutat un domn s-o ridic - Merci!! - muscatura de caine - a 2-a in 3 zile (cealalta am luat-o vineri) - si daca nu ma-nsel e acelasi caine. Nici motorul ambalat nici claxonul nu l-au oprit. Nimic grav, doar vanataie. Acum am 5 vanatai dragute pe gamba stanga. - cazatura pe dreapta - tot cu gandu-n craci + combinatia nefasta oboseala cu nervi. 2. Faze bune: - la a 2-a cazatura mi-am ridicat singura piticania!! Multumesc youtube ca m-a invatzat ca la cazaturile pe dreapta intai ridic cricul! Din pacate faza cu soldul in sea n-a functionat, asa c-am apelat la sistemul tzaranesc - am infipt mainile-n ea si hopaaa! - Pitica e OK - thank God for bumpers si pentru oglinzi pliabile! NOT FUNNY!!!!....ma rog...poate un pic In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! Cate peripetii Mie mereu mi s-a parut un loc pasnic parcul ala... Am trecut si eu aseara prin poli pe la 8 jumate, dar daca n-am vazut pe nimeni am plecat. In seara asta o sa vin si eu, dar n-o sa pot sta mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din seria WTF ?!?! Daca tot nu s-a anuntzat nimeni, aseara am iesit singura prin Poli. Pe la 8 jumate ies de unde-mi tin piticania si o iau un pic pe stradute printre blocuri. Big mistake: haita de caini muscatori de cauciucuri, picioare, etc. Ambalez motorul, dau claxoane - nimic! Pina la urma a aparul un tanar care i-a gonit - sarrr'naaa. Ajung in Poli - toate bune, dau cateva ture, lume multa... Si de aici incepe recensamantul: 1. Faze nashpa: - cazatura pe stanga - intoarcere cu gandul si ochii-n craci. Trecea lumea - ii durea la bashchetzi! BTW - io am vreo 1.58m...iar bestia mea are 200Kg. Pina la urma m-a ajutat un domn s-o ridic - Merci!! - muscatura de caine - a 2-a in 3 zile (cealalta am luat-o vineri) - si daca nu ma-nsel e acelasi caine. Nici motorul ambalat nici claxonul nu l-au oprit. Nimic grav, doar vanataie. Acum am 5 vanatai dragute pe gamba stanga. - cazatura pe dreapta - tot cu gandu-n craci + combinatia nefasta oboseala cu nervi. 2. Faze bune: - la a 2-a cazatura mi-am ridicat singura piticania!! Multumesc youtube ca m-a invatzat ca la cazaturile pe dreapta intai ridic cricul! Din pacate faza cu soldul in sea n-a functionat, asa c-am apelat la sistemul tzaranesc - am infipt mainile-n ea si hopaaa! - Pitica e OK - thank God for bumpers si pentru oglinzi pliabile! NOT FUNNY!!!!....ma rog...poate un pic In seara asta o iau de la capat. Numai ploaia ma poate opri! urat, naspa, cam nasol....take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 @ JJ - good idea! merci - ma interesez. @ser79ban - nu ma las, nu ma las bai nene ) @Borris - daca nu ploua ne vedem !! @DKWraith & Prodigy - thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ai scris cu alb?.....)@nikolas 09 alb vine de la virginitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 alb vine de la virginitate interesting..........imi dai si mie o poseta-n cap??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 alb vine de la virginitate Cati ani ziceai ca ai?? 23?? :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Poate-ti da vreo .. janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Ce se dixtreaza copiii fara mine Editat Iulie 1, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ce se dixtreaza copiii fara mine pai tu ai fot ocupat la ursu ... asa ca nu te mai bosumfla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) tocmai o sa ma mut si eu in militari si am o mare rugaminte la voi. Are cineva un loc unde pot tine si eu motorul? Curte la casa, garaj prin zona Gorjului? Imi e mila de motoreta mea sa o las in fata blocului chiar si cu alarma pusa Salutare! te muti intr-un cartier destul de aglomerat, locuri la curte/garaj in zona gorjului eu nu prea am gasit - eu tin motorul langa banca transilvania, pe diagonala de piata, pana acum n-am avut probleme. daca afli tu vreun loc aproape, as fi interesat, ma bag cu 2 motoare (un SV650s si, cat de repede, un honda negru, in locul lui virago 250 ) nu stiu ce a patit RR-ul ala albastru/galben, nu-l cunosc pe tip, doar l-am vazut de vreo 2 ori prin vara trecuta plimband niste tipe, fara casca din ce-mi aduc eu aminte Editat Iulie 1, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Neata Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate