claman Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Voi va intalniti pe la garajele alea de pe ariesul mare ? Ca am mai vazut "animatie" pe-acolo ... Nu suntem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 NU! Muhahahaa Da, stiu, esti EMO ca ploua. Vrei un cutit? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 SALUT PREZENT SI EU : IULIU MANIU - APUSULUI HONDA F4 Prezent si eu cu un Suzuki SV1000s arginitiu pe la Veteranilor Hai! Care mai sunteti? PREZENT (DANUT) IULIU MANIU - APUSULUI HONDA F4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 SALUT PREZENT SI EU : IULIU MANIU - APUSULUI HONDA F4 PREZENT (DANUT) IULIU MANIU - APUSULUI HONDA F4 Salut Danut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2006_m Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 salut.mai sunt pe moinesti in fata la 309 doi motoristi unul cu un zx6r (adica eu ) si un prieten de-al meu cu un r6 ambele din 2000.asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 salut.mai sunt pe moinesti in fata la 309 doi motoristi unul cu un zx6r (adica eu ) si un prieten de-al meu cu un r6 ambele din 2000.asfalt uscat.. Salutare "vitezanelor" ,asfalt uscat si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 si eu cu o honda f4i rosie (Tavalita un pik ) IULIU MANIU - APUSULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) Plimbare maine ? careva ? Cheia - Siriu - Valeni - Ploiesti Plecare pe la 10.00 din benzinaria Rompetrol de pe Virtutii (langa Agip) Asteptam pana la 10.15 Editat Mai 14, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Meletariu', va mai intalniti joia? off-topic: ma insor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Claudiule, ai fost singurel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Meletariu', va mai intalniti joia? off-topic: ma insor! Sincer,imi pare rau pentru tine man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Sincer,imi pare rau pentru tine man las' ca o sa faci si tu pasul asta si o sa pot sa-ti intorc "favoarea"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Claudiule, ai fost singurel? Nu ,cu v-stromerul ca nu scap de el/ei orice as face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2006_m Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 claman cum a fost plimbarea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 claman cum a fost plimbarea?? Frumoasa plimbarea,cu sechele(dureri de fund) Cum la ultima plimbare nu s-a inghesuit nimeni , urmatoarea o facem mai scurta ...cam 550 km ..transfagarasan -sibiu(pranzul) cu intoarcere pe valea oltului,sambata viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Daca mai e un loc pe sosea , as veni si eu. Cand se hotareste ora/loc plecare, bagati si aici. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Daca mai e un loc pe sosea , as veni si eu. Cand se hotareste ora/loc plecare, bagati si aici. Merci! Loc e destul,o sa punem aici ora de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 pff..n-am fost pe faza. sa va fie de bine,bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 la o intalnire ma bag si eu numai sa ziceti cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
termita Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Salut, si eu stau in Militari, pe langa Veteranilor. Merg cu un GPZ500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 pff..n-am fost pe faza. sa va fie de bine,bre. Pai tu umbli numai prin locuri "stranii" ) ,sa-ti fie de bine si tie la o intalnire ma bag si eu numai sa ziceti cand Plimbarea sambata,plecare de dimineata ca e ceva de mers.Ne decidem asupra locului de start si anuntam. Salut, si eu stau in Militari, pe langa Veteranilor. Merg cu un GPZ500. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 unde vreti sa mergem ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Mandibula ,mergem dar numai in pasi de bachata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 unde vreti sa mergem ??? Am scris mai in spate , Transfagarasan - Sibiu -Rm Valcea- Buc, cam 550 km dus-intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate