Borris Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Trag bercenarii la Meletari, ceva de speriat! De unde si titlul topicului: Militari Rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Alo, uamenii!! ce-i debandada asta aici?? Cine are ochi de sticla? Cine calareste matura cui?? Unde s-a chitulat SuperBuburuza? Cine e Nadia? Da' eo cu cine votez?? Trag bercenarii la Meletari, ceva de speriat! (M)bercenaru grai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Asa sa faci...sa ne prezinti si noua mobra Cristi... Cami... @Gixx :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 @Gixx Cat de tare-i semnatura ta Buburuzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 @Gixx A inviat Buburuza......Chiar misca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 A inviat Buburuza......Chiar misca...... O simti mana prin toate locurile.. @Bubu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cat de tare-i semnatura ta Buburuzo Neatza tovarasi! Ajunsei si eu la munci si am citit cel putin 5 pagini pe ziua de azi @JJ :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 cosmin? ce fc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Chiar ca debandada. Rapandulelor, Poli tunait? Sper sa mai fiu apta, ca am declarat razboi casei si m-am pus pe lustruit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Poli la ce ora? Eu nu stiu sigur daca ajung, ca ma duc sa vad o garsoniera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Ba da De 4,5 ani... Va chem la nunta Gataa!! Vin dak am loc in primele randuri...mai stii cine prinde buchetu` Editat Iulie 1, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Vin dak am loc in primele randuri...mai stii cine prinde buchetu` Tu chiar vrei? Esti sigur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Neatza tovarasi! Ajunsei si eu la munci si am citit cel putin 5 pagini pe ziua de azi @JJ :jump: "Dă-i unui bărbat mână liberă Âşi te vei trezi cu ea prin toate locurile" La mana cui faci referire? A inviat Buburuza......Chiar misca...... De necrezut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Tu chiar vrei? Esti sigur ? O sa zic si "Da" la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Buburuza se gandeste la pipaiala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 O sa zic si "Da" la un moment dat Depinde care-i intrebarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Doua blonde stau de vorba. Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti? Bula: PISTI GONZALESDoua blonde stau de vorba. Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti? Bula: PISTI GONZALES....=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Lol, post dublu Pan' la urma cine-s cei noi? Jonlup, cine-i gajica?? Editat Iulie 1, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Doua blonde stau de vorba. Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti? Bula: PISTI GONZALESDoua blonde stau de vorba. Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti? Bula: PISTI GONZALES....=)) Copy-PasteCopy-Paste....=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Copy-PasteCopy-Paste....=)) Nu.. Apasat Add Reply de mai multe ori si netu' sau siteul mergeau mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 "Dă-i unui bărbat mână liberă Âşi te vei trezi cu ea prin toate locurile" La mana cui faci referire? De necrezut!!! Nu fac referire la nimic si nici nu comentez asta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Am nevoie de un barbat, mi-e rusine sa recunosc, dar am nevoie. Mi-am terminat degetele. Cu ciocanul. Mai am cateva cuisoare d-alea de fixat cablul de net si e o pozitie atat de dubioasa, ca nu ma descurc. Zgura ma-sii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Eu ma pricep la prostii de genul asta Need help? LE: CINE-I NADIA??? Editat Iulie 1, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 "Dă-i unui bărbat mână liberă Âşi te vei trezi cu ea prin toate locurile" La mana cui faci referire? Nu.. Apasat Add Reply de mai multe ori si netu' sau siteul mergeau mai prost Nu, a dat paste de doua ori, daca era de la "Add Reply", aparea in doua paragrafe separate, cu un spatiu intre ele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nu, a dat paste de doua ori, daca era de la "Add Reply", aparea in doua paragrafe separate, cu un spatiu intre ele.. Maniacule, cu atentia ta la detalii cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate