Blaze89 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Mai daca iesiti azi in poli bafta ,eu am plecat. Dedic urmatoarea melodie celor din militari bikerilor si celor in devenire pt cei ce au auzit-o sau care nu o stiu ,e special facuta melodia de cei de la absent : Editat Iulie 1, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 cit puteti sa scrieti intr-o zi ) iese cineva la o plimbare cu motorul diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Voi de unde stiti codul pt orice? @just_john uuuu merci now i know ! beleea danke man . Just don't abuse it.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Sicko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Shin(u)..iar ai fost in vizita la Cluj? Nu poti sta departe de mine, eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Shin(u)..iar ai fost in vizita la Cluj? Nu poti sta departe de mine, eh? Da' stiu ca te mananca rau de tot tanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cum, nu stiti cine-i nadia? :disappointed:I'm feel... Just don't abuse it.. 's not a Bentley!! ...earba, table, stoppie, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Shin(u)..iar ai fost in vizita la Cluj? Nu poti sta departe de mine, eh? hmmm tu esti iubirea tainica a lui BA.Shinu???? hmmm tu esti iubirea tainica a lui BA.Shinu???? eu pe la 8 sunt in poli ptr exercitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 iubirea secreta a lui shinu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 nu vrea nimei sa iasa la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Bre dragilor's, va zaresc diseara in Poli? (cineva are nevoie de consiliere si o tzara de sprijin.oferim?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 La 20 ma prezint in poli ,impreuna cu boris....Nu stau decat pana la 22 Aduc tablele....Angel te astept la revansa........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Ce inseamna 'in poli'? Ca e mare... Big mistake: haita de caini muscatori de cauciucuri, picioare, etc. Ambalez motorul, dau claxoane - nimic! Pe mine nu m-au muscat cainii pana acum, dar am cazut din cauza lor Cand vad haita ca se apropie ma opresc si incep sa vorbesc cu ei ca nu le-am facut nimic si sa plece Odata nu a mers, asa ca m-am dat jos de pe moto si am inceput sa-i alerg Mult succes la caini pe viitor Editat Iulie 1, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ma primiti si pe mine, intr-o seara in Poli la iesirea voastra? Eventual maine seara daca va vedeti...Unii din voi ma cunosc deja Daca va vedeti maine si nu deranjez, DKW da-mi un semn pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Raveeeeeeeen! Yellow! Bine ai venit deja printre militaristi ! Daca vii maine promit sa trec sa te cunosc si eu maine! Sa vedem ce zice gasca pentru ziua de maine! Acum ei sunt in Poli ! Ai grija de mataluta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Buna seara! Pfffffuuuu, ce putina lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Raveeeeeeeen! Yellow! Bine ai venit deja printre militaristi ! Daca vii maine promit sa trec sa te cunosc si eu maine! Sa vedem ce zice gasca pentru ziua de maine! Acum ei sunt in Poli ! Ai grija de mataluta! Pai, daca se strang si maine seara, am sa vin sigur Apoi eu am mai fost la 1-2 intruniri de militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) esti bine primita oricand Poli ? , poate maine dupa Arc Editat Iulie 1, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ma primiti si pe mine, intr-o seara in Poli la iesirea voastra? Eventual maine seara daca va vedeti...Unii din voi ma cunosc deja Daca va vedeti maine si nu deranjez, DKW da-mi un semn pls Normal ca te primim Reivanitzo, ce vorba-i asta Buna seara! Pfffffuuuu, ce putina lume! Putina lume pe forum pentru ca eram in Poli! Tu pe unde umbli?? Ce inseamna 'in poli'?Ca e mare... Pe mine nu m-au muscat cainii pana acum, dar am cazut din cauza lor Cand vad haita ca se apropie ma opresc si incep sa vorbesc cu ei ca nu le-am facut nimic si sa plece Odata nu a mers, asa ca m-am dat jos de pe moto si am inceput sa-i alerg Mult succes la caini pe viitor Sau iti vezi linistita de drum si ei te lasa in pace In general ne intalnim la intrarea de pe Iuliu Maniu (intrarea cu bariera). Data viitoare sa semnezi condica, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Eu am ajuns la 10.00 si nu mai erati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Normal ca te primim Reivanitzo, ce vorba-i asta Putina lume pe forum pentru ca eram in Poli! Tu pe unde umbli?? Pai eu am scris azi la ce ora in Poli si dc nimeni nu a zis nimic ...........normal ca n am venit !!!!!!! Sau iti vezi linistita de drum si ei te lasa in pace In general ne intalnim la intrarea de pe Iuliu Maniu (intrarea cu bariera). Data viitoare sa semnezi condica, da? Eu am ajuns la 10.00 si nu mai erati.. Da stiu ca am vb cu Cosmin si aveam asa chef de aer si iarba verde ((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Normal ca te primim Reivanitzo, ce vorba-i asta Phiuuu Cum mi-ai zis?? vai...daca imi mai stalcesti nickul te mananc cu fulgi cu tot dragul meu Borris! Na, apoi bine, ramane sa urmaresc maine topicul sa vad cand si unde va intalniti. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Noapte buna! Ma duc sa mi iau ursuletul in brate si sa visez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 V-a speriat urma de ploae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate