nikolas_09 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Stiti cumva unde pot face si eu o coperta pentru lucrarea de licenta? incearca in regie in P5 sau in Agronomie este un xerox si copertau! Daca nu gasesti suna ma si ii sun eu pe aia sa vad dc mai coperteaza!k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 incearca in regie in P5 sau in Agronomie este un xerox si copertau! Daca nu gasesti suna ma si ii sun eu pe aia sa vad dc mai coperteaza!k? Multumesc pentru informatii! Mi-a gasit cineva cu 1,5 mil si e gata pana sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) RECAPITULARE: Mergem in hexcursie: Kali - care se intoarce dupa Transfagarasan, din considerente de mers la job duminica Choperica - probabil vine inapoi cu Kali Dumistef Cosmin Vld DanRadu Prodigy - daca isi baga concediu medical la nunta. NU UITATI! aruncati in bagaj si costume de baie - facem baie in saramura in strand..cica conserva chestia asta. Cand plecam le legam de mobre la coada...steag pana se usuca. Editat Iulie 3, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Daca dai 2 mil iti dau pielea de pe spatele meu sa iti faci coperti.Asa ma jertfect eu pt Stiinta dezinteresat....2 milioane fix... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cine este choperica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Cine este choperica? Anka, Choperica este un tip deosebit, care , surpriza, merge pe un choperas Editat Iulie 3, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cine este choperica? Unu' mic si funny, Adi sau Puiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cine este choperica? Prodigy sunt ingrijorat pt tine.....Bine ma sa ne dezamagasti asa de rau......Iese fata asta in oras cu tine si intreaba cine e choparica........Eu zic sa te duci la popa ca sigur te-au blestemat femeile ranite.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Daca dai 2 mil iti dau pielea de pe spatele meu sa iti faci coperti.Asa ma jertfect eu pt Stiinta dezinteresat....2 milioane fix... Prefer alta culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Prefer alta culoare Si tie iti plac negri?? E un mit, sa stii!! si put.. ...or so i've heard.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Si tie iti plac negri?? E un mit, sa stii!! si put.. ...or so i've heard.. Da, e un mit...si nu put Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Prodigy sunt ingrijorat pt tine.....Bine ma sa ne dezamagasti asa de rau......Iese fata asta in oras cu tine si intreaba cine e choparica........Eu zic sa te duci la popa ca sigur te-au blestemat femeile ranite.... lool nu se lipesc de mine blestemele tinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 imi pare rau sa va anunt dar pentru urmatoarea perioada nu o sa mai trec sa va vad, sorry PS: copile nu te simti flatat ca nu din cauza ta si daca mai aud ceva urat de data asta chiar o sa o iei pe bune nu doar............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) imi pare rau sa va anunt dar pentru urmatoarea perioada nu o sa mai trec sa va vad, sorry PS: copile nu te simti flatat ca nu din cauza ta si daca mai aud ceva urat de data asta chiar o sa o iei pe bune nu doar............ La cati copii sunt pe aici...o sa creezi panica in masa Desi...asemeni unei ghicitoare-n ghioc stim cu tontzii ca e vb de nenea ala mic de respira greu si se oftica cand ii critica cineva poeziile Editat Iulie 3, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Intrucat nu mai avem voie in Poli, propun sa ne petrecem aceasta minunata seara la Ursu. E karaoke si vreau sa-i cant lui Borris la ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 da ce ati patit bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Intrucat nu mai avem voie in Poli, propun sa ne petrecem aceasta minunata seara la Ursu. E karaoke si vreau sa-i cant lui Borris la ureche. da' cica nu-i muzica (titrata) din lipsa de DJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Cine vrea si poate sa vina este asteptat in Matei Voievod 67. Let's have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cine vrea si poate sa vina este asteptat in Matei Voievod 67. Let's have fun Mooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Iar chefuiti? Io-s inca la munci (biroi)... va gasesc acuolea, la za Bear? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Cica da. Choparica a plecat deja, Prodigy a sunat ca vine si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 PS: copile nu te simti flatat ca nu din cauza ta si daca mai aud ceva urat de data asta chiar o sa o iei pe bune nu doar............ Nenea, vezi ca nu ti-am zis nimic pe topic si nu am inceput eu sa zic nimic urat de tine fara motiv. Eu stiu ca am fost super motivat atunci cand am comentat si n-am auzit nici un fel de scuze. Iar pentru mine o bere in plus sau chiar si o naveta la bord, oricat ar fi fost, nu tin loc de scuze. Pe de alta parte e cat se poate de adevarat ca omu' la bauta isi arata adevaratul caracter. Nu cred ca noi doi ne mai bagam in seama, eu n-am pentru ce sa-mi cer scuze pana nu o faci tu, ok? PS: tu ai inceput cu rufele in public insa mie chiar nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Mooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Iar chefuiti? Io-s inca la munci (biroi)... va gasesc acuolea, la za Bear? N-avui nici cel mai mic chef de Ursu, asa ca am dat cu pas.. ..as mai iesi la o iarba (mai mult sau mai putin) verde, in schimb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Am mutat sediul la Apasu, intrucat nu era karaoke si nici locuri nu prea erau la Ursu... Am continuat traditia tablelor, m-a razbunat Angel! Editat Iulie 3, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Rautatzi pe toata linia...Kali vezi sa nu-ti urez si eu ca tare imi e frica ca se indeplineste..... Lasa Angel ca eu o sa am noroc in dragoste nu-mi pasa de table.. .Mama ce ma oftic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Rautatzi pe toata linia...Kali vezi sa nu-ti urez si eu ca tare imi e frica ca se indeplineste.....Lasa Angel ca eu o sa am noroc in dragoste nu-mi pasa de table.. .Mama ce ma oftic... Las', ca te faci tu mare!!! 11 ani trec ca focu'!!!!!!!! Editat Iulie 3, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate