DKWraith Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Nu vrei sa stii Buburuzoooo!!!!! ce uobicee ai!!! 'ezi ca puate-i place!!!!! care iese diseara la o suc/un bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 me me me...dar dupa showul de artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Buburuzoooo!!!!! ce uobicee ai!!! 'ezi ca puate-i place!!!!! care iese diseara la o suc/un bere? Daca-i place o dam pe altceva As iesi diseara dar cred ca in maxim 2 ore o intind la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) As iesi diseara dar cred ca in maxim 2 ore o intind la tara Si matale o stergi elegant? Daca-i place o dam pe altceva electrosocuri si frisca? Deci, cine iese la drum da seara la o cico? Editat Iulie 5, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Si matale o stergi elegant? electrosocuri si frisca? Deci, cine iese la drum da seara la o cico? Ma duc sa invat ca acolo e mai multa liniste Electrosocuri cu frisca si capsuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Buburuzoooo!!!!! ce uobicee ai!!! 'ezi ca puate-i place!!!!! care iese diseara la o suc/un bere? eu as iesi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 eu as iesi... tocmiti ora si anuntzati! sms, topic,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Electrosocuri? Si pe mine nu m-a avertizat nimeni? De frisca si capsuni ma ocup je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 drajilor's, maine o sa vaz cat de nepriceputeanu sant...operatzie pe cord la yamahe... or iesi 3 din 2? Aim going tu za Ursu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 re ol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 sal Blaze89! sal la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Hello!. Eu si Choparica, din motive de trebi, ne-am intors mai devreme. Pe la ora 12, gashca era la Medias. Azi-noapte am dormit la Ocna Sibiului. Am fost pe Transfagarasan, cu retur pe Dealul Negru. BEHEHHEHEEEE-TOOOOOON! Or sa puna Guru si VeLeDe-ul poze. Editat Iulie 6, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Hello!. Eu si Choparica, din motive de trebi, ne-am intors mai devreme. Pe la ora 12, gashca era la Medias. Azi-noapte am dormit la Ocna Sibiului. Am fost pe Transfagarasan, cu retur pe Dealul Negru. BEHEHHEHEEEE-TOOOOOON! Or sa puna Guru si VeLeDe-ul poze. ce ma puteti enerva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 ce ma puteti enerva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Ma bucur sa aud ca vesela gasca se mai si plimba Soon kids, soon o sa ies si eu pe 2 roti. Yeeey!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Da, se mai si plimba. Pana acum te-a lasat pe tine. Ma mr ca nu te-ai combinat la un Transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Da, se mai si plimba. Pana acum te-a lasat pe tine. Ma mr ca nu te-ai combinat la un Transfagarasan. Shin-a are nevoie de vitezaaaaa!!!! nu ca voi, cu max120km/h macar un 160-180 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Propun sa ne dam cu parerea ce sanse are BAshinu' la obtinerea permisului din prima.......Eu zic....15 % ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Propun sa ne dam cu parerea ce sanse are BAshinu' la obtinerea permisului din prima.......Eu zic....15 % ) hmmmm.......cam optimist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Nu ia sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) salut cucu bau Parerea mea... shinu ia sala 70% de poligon nu se pune problema 100% am incredere Bafta ma ! Editat Iulie 6, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 de poligon nu se pune problema 100% am incredere doar daca reuseste sa-l faca cu 180 la ora sau daca il da de pe locul pasagerului, unde are experientza, fara indoiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 bafta maine la examen mai Shin! sa il iei cu puncte maxime astfel incat sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 azi, cineva, ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 azi, cineva, ceva?? da, ceva e. pe la Ursu din cate auzii eu. scuze daca dezinformez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate