jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 nu cred ca e vb de concedii aici cat de lene ) acu vreo saptamina nu era nimeni nici pe forum nici pe messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ce de lume. s-au terminat concediile ) Concediile de abia incep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Concediile de abia incep de unde se cumpara, ca mai vreau si eu :0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Succes la noul tau loc de munca,....... Multumesc Daca la o luna ai 2 zile de concediu, adica 48 de ore la 21x24=504, facand o regula de 3 simple inseamna ca eu la 12 ore de munca (vineri + jumate de zi azi) am dreptul la 1.14h de concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Cine vrea un bilet la Iron Maiden, 75 RON (pe gazon), ma poate contacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Bafta la noul job 14 Eu la ora asta imi beau cafeaua si in 2 ore plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 shinule te duci la munca ba? ziceam ca iesi prin politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Cine vrea un bilet la Iron Maiden, 75 RON (pe gazon), ma poate contacta. s-a adjudecat. nu mai e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Bafta la noul job 14 Eu la ora asta imi beau cafeaua si in 2 ore plec Deocamdata e frumos, maine ma duc la cleent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ce zi de kko am avut dupa ce ca mi-au revopsit porumbeii motoru unde l-am parcat si abia-l spalasem, la intoarcere de la servici mi s-a rupt cablu de ambreiaj. De un fac eu rost de cablu habar n-am. Are idee careva cum pot sa aduc motoru aksa ? k l-am lasat la 1 mai unde s-a intamplat beleaua. Sa astept noaptea si sa o iau asa usor cu 1 - a pana aksa ? Dupa lungi peripetii mobra a ajuns acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Deocamdata e frumos, maine ma duc la cleent Tu ai spus-o...nu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ce zi de kko am avut dupa ce ca mi-au revopsit porumbeii motoru unde l-am parcat si abia-l spalasem, la intoarcere de la servici mi s-a rupt cablu de ambreiaj. De un fac eu rost de cablu habar n-am. Are idee careva cum pot sa aduc motoru aksa ? k l-am lasat la 1 mai unde s-a intamplat beleaua. Sa astept noaptea si sa o iau asa usor cu 1 - a pana aksa ? Dupa lungi peripetii mobra a ajuns acasa ! man ai rezolvat cu transportu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 A spus deja ca mobra a ajuns acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 la dracu...n'am baut cafeaua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 sal all, ce se mai aude cu tobele sport? dar cu circulatia in capitala Romaniei? mai avem voe cu ele sau ne ia militia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 sal all, ce se mai aude cu tobele sport? dar cu circulatia in capitala Romaniei? mai avem voe cu ele sau ne ia militia? Ai voie cu ORICE toba, atat timp cat: 1. e omologata 2. nivelul dB nu depaseste maxima admisa de lege. Acum cateva nopti in Piata Unirii Militia si RARul opreau mobrele si masurau dB. Atentie ca se lasa cu retinere de CI pana la remedierea situatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Io sigur ii fac la DB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) In general toba aftermarket omologata vine su ci un DB-killer care poate fi pus si scos f usor,in functie de situatie... Daca n-ai Killer-ul...macar toba stock sa o ai pt eventuala "pierdere" temporara a talonului Editat August 5, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Buna ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 hey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 hello little boyz and girlz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Mai copii de la caldurile astea v-ati toropit? Cam slabuta activitate pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Salutare...ma uitam asa pe la niste statistici referitoare la nr de posturi pe care le are fiecare topic de la comunitati moto regionale .......si parca suntem pe locul 2 cu 74.000 de posturi ...iar loc 1 detine 94.000........se poate sa i devansam ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate