paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Probabil este vizionar si prevede un weekend de rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cand ma fac baron local sau in primavara... refinantare credit, alea alea.Ban la ban si paduche la paduche detaliaza cum fu la petrecere......vorba lui balamuc..: 'tarfet profesionist' ......???pe bara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Pentru cei ce nu sunt captivi la serviciu programul de azi la BCC Vineri, 22 august 2008 10.00 – 13.00 Tururi demonstrative Âşi invitați VIP 13.15 – 14.00 Cupa Dacia Logan antrenamente libere 45’ 14.15 – 14.45 Formula 3 Marea Britanie antrenamente libere 1 30’ 15.00 – 16.20 Campionatul FIA GT antrenamente libere 80’ 16.30 – 17.15 Tururi demonstrative Âşi invitați VIP 17.30 – 18.00 Formula 3 Marea Britanie antrenamente libere Mergeti sa povestiti si celor ce lucreaza pana diseara si nu pot ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Neatza! Pierdut stare de bine! Gasitorul sa mi o aduca inapoi! Il rog! Pierdut bataie ..........idem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cred ca ai fost foarte subtil. Atat de subtil, ca te-am pierdut... Scuze Kali...M-a luat gura pe dinainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Pierdut bataie ..........idem.... nu a tinut pe plaja, ce t eface sa crezi ca o sa tina aici. PS: diseara bem cu raul, pana duminica nu ne mai trezim din alcool Editat August 22, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 nu a tinut pe plaja, ce t eface sa crezi ca o sa tina aici. PS: diseara bem cu raul, pana duminica nu ne mai trezim din alcool poate gasim un viteaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 poate gasim un viteaz de ce? vrei sa te doara si partea dr? da mai repede ca imi pierd rabdarea (se accepta si viteze dar sa fie de calibrul celor din pozele lui Mandibula) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 de ce? vrei sa te doara si partea dr? da mai repede ca imi pierd rabdarea (se accepta si viteze dar sa fie de calibrul celor din pozele lui Mandibula) party ceva...? sa adun lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 party ceva...? sa adun lumea da da da ............. adui de urechi pe toti acum serios! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 da da da ............. adui de urechi pe toti acum serios! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ho ma ...mai usor....nu mai tipa asa ...te cred ca te ai saturat de munci...da..nici chiar asa.....p.s... cred ca iau masina un pic sa dau o fuga pana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ho ma ...mai usor....nu mai tipa asa ...te cred ca te ai saturat de munci...da..nici chiar asa.....p.s... cred ca iau masina un pic sa dau o fuga pana acasa cred ca ai vrut sa spui nr de la taxi nu?? tu nu poti sa calci in piciorul ala de vrei sa apesi ambreaju nu? suna la skia sau laura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 cred ca ai vrut sa spui nr de la taxi nu?? tu nu poti sa calci in piciorul ala de vrei sa apesi ambreaju nu? suna la skia sau laura nu le mai sun...ma duc eu ma intorc in timp util...pot sa merg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) .. Editat August 22, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) ....netul asta Editat August 22, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 nu le mai sun...ma duc eu ma intorc in timp util...pot sa merg.. ia vezi daca poti sa mai postezi de 10 ori acels lucru PS talonul e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Neata la pranz! So? La ora 21 la terasa de langa Restaurantul Casa Verde va intalniti? Acolo unde totul este alb imaculat ? Vin si eu ! Daca nu ma descurc sa va gasesc il sun pe mandibula ! O zi buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) 'neata. Eu ma car la CJ. Din campania "vreau sa vad Romania, ca-s tare plictisit" Editat August 22, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 sal all, dar la petrecerea pro bike de ciolpani nu vine nimeni ?/index.php?showtopic=250441 si o poza cu Joeana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 sorry daca anuntz tarziu... maine mergem pe cheia. plecarea la 10 fix de la mega image - lujeru ce breaza..ce snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 Drum bun, copii! Petrecere frumoasa si grija mare pe unde bantuiti!. Sa veniti cu poze. PS: Borris, nu va mai iubesc nici pe tine, nici pe shonex ) Il iubesc pe danradu, m-am hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) Pentru cei interesati, sau cei care au cunostine si vor un comision decent Caut contracte pentru publicitate video outdoor in Calarasi Ecran video pe baza de leduri 3,6m x 2,5m amplasat in orasul Calarasi Panoul e deja in tara si cel mai probabil va fi montat saptamana asta. Tot atunci o sa am gata si site-ul de prezentare holbyvision.ro si alte nebunii. Asadar, sa mananca si gura noastra ceva Detalii pe pm, messenger, mail, in poli, la terasa etc.. Editat August 23, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 condoleante pentru aia mica, dudette! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Drum bun, copii! Petrecere frumoasa si grija mare pe unde bantuiti!. Sa veniti cu poze. PS: Borris, nu va mai iubesc nici pe tine, nici pe shonex ) Il iubesc pe danradu, m-am hotarat Nu credeam ca o sa aud asa ceva........Sunt dezamagit....Tre sa intru in cura sau sa schimb fatzada... Am fost azi cu Cucu pe Cheia si ne-am intors pe Siriu.Superb.Poate mergem maine pe undeva cu mobrele.....Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate