Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 si eu voi fi acolo la 8,45 parca nu mai postai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 parca nu mai postai Pai n-a postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 io am fost la balamuc aseara... si am trecut si azi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 io am fost la balamuc aseara...si am trecut si azi pe acolo. shi nu te-au oprit acolo la "balamuc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 io am fost la balamuc aseara...si am trecut si azi pe acolo. i ai zis la multi ani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Gixxx deja va asteapta deja acolo... si poate ma lamuriti si pe mine despre ce este vorba! macar sa particip cu bani la cadou! dati un semn, ceva! Editat Septembrie 2, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 mda.... se simte ca a venit toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 cine sta pe iuliu maniu, langa hyundai, scara 5... si are moto, si vrea sa vanda apt. pe la ora 21 plecase in "plimbare" cu moto... .. nu zicem adresa exacta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) cine sta pe iuliu maniu, langa hyundai, scara 5... si are moto, si vrea sa vanda apt. pe la ora 21 plecase in "plimbare" cu moto... .. nu zicem adresa exacta.. ce moto ? mda.... se simte ca a venit toamna. te dor incheieturile mosulica ? pardon moshulix Editat Septembrie 2, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 te dor incheieturile mosulica ? pardon moshulix Nop doar ca e al dracului de frig si nu mai merge sa dorm in tanga. ce moto ? te dor incheieturile mosulica ? pardon moshulix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Buna dimineata si bine v-am gasit, dragii mei La munca cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Hello everybody Dupa o sedere prelungita la mare m-am intors si eu in campul muncii. Nasol tare. Cu intarziere La Multi Ani DKW si Hammer si bine v-am regasit dragilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) buna dimi all. cine sta pe iuliu maniu, langa hyundai, scara 5... si are moto, si vrea sa vanda apt. pe la ora 21 plecase in "plimbare" cu moto... ce moto, nu stiu. am venit sa vad apt-ul. domnisorul motorist plecase de acasa. azi las moto acasa... duc masinutzu la revizie. m-a dus frumusica 45mii km in 2 ani fara probleme. Editat Septembrie 3, 2008 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 A zis cineva ca vrea sa cumpere un apt? =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 da, cautam un cuib mai maricel in care se poti creste puisorii ... cand or veni. si sa am unde pune bicicleta, toate cartile, toate hainele, bla bla bla... hai sa nu transformam topicul in imobiliare. daca aveti ceva/stiti, dati un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 da, cautam un cuib mai maricel in care se poti creste puisorii ... cand or veni.si sa am unde pune bicicleta, toate cartile, toate hainele, bla bla bla... hai sa nu transformam topicul in imobiliare. daca aveti ceva/stiti, dati un mesaj. hehe, te ajut eu cu cea mai mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 neata.........bine te-am regasit Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Multumesc BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mergeti la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 salut , laure esti ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 da mah...sunt...auzi..la tine la market are paine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 cred ca da, si alba si neagra , parca au bagat si deaia facuta la cuptor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ba da graham are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 cu graham ? naspa aia, dar cred ca au si cu graham ,feliata la punga sau intreaga la packet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la packet mah...d'aia cu sistem no touch...bine o sa vin sa iau ...auzi da cat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate